Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 30 2009, 11:01 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Daca doriti sa vedeti clipuri cu pisici si mutritele pe care le fac atunci cand vor sa fie alintate, documentare interesante despre animale si lista continua, va invit sa accesati sectiunea video. Daca aveti un video cu animale pe care doriti sa-l aratati tuturor, il puteti trimite prin mail (fireste, in limita clientului de mail!). Momentan masura e temporara, in curand veti putea posta voi videouri, direct pe site Si daca tot v-am facut curiosi, ia uitati-va la clipul urmator: http://video.animalutul.ro/video/40597/sco...h-fold-la-joaca (copy-paste linkul in address barul browserului!) -------------------- |
|
|
|
Mar 30 2009, 11:41 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Super! frumoasa rau mustacioasa din clip! m-a cucerit total. poate ar trebui sa ma pun sa-mi filmez si eu pisicoasele. sunt tare haioase cand au chef de joaca si vor sa-mi atraga atentia...
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 01:55 PM |