IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> video.animalutul.ro, sa ne amuzam putin
liliana
mesaj Mar 30 2009, 11:01 AM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Dragilor, dupa munci seculare ce au durat cat au durat, suntem fericiti sa anuntam lansarea aplicatiei video pe Animalutul.ro. wink.gif
Daca doriti sa vedeti clipuri cu pisici si mutritele pe care le fac atunci cand vor sa fie alintate, documentare interesante despre animale si lista continua, va invit sa accesati sectiunea video.
Daca aveti un video cu animale pe care doriti sa-l aratati tuturor, il puteti trimite prin mail (fireste, in limita clientului de mail!). tongue.gif

Momentan masura e temporara, in curand veti putea posta voi videouri, direct pe site smile.gif

Si daca tot v-am facut curiosi, ia uitati-va la clipul urmator: http://video.animalutul.ro/video/40597/sco...h-fold-la-joaca
(copy-paste linkul in address barul browserului!)

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Mar 30 2009, 11:41 AM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Super! frumoasa rau mustacioasa din clip! m-a cucerit total. poate ar trebui sa ma pun sa-mi filmez si eu pisicoasele. sunt tare haioase cand au chef de joaca si vor sa-mi atraga atentia... laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 01:55 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale