Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 13 2010, 12:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
E celebra specie de tarantula folosita in filmele de la Hollywood cunoscuta sub denumirea Mexican Redknee Tarantula in engleza. A fost descoperita in 1888 de catre unul dintre cei mai mari pasionati de arahnide, H.H.Smith. Aceasta tarantula a devenit foarte populara datorita dimensiunii impresionante la care poate ajunge si faptului ca este colorata in culori puternice. ![]() -------------------- |
|
|
|
Jan 16 2010, 09:38 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
pfu, cu scuzele de rigoare pentru cei cu adevarat pasionati, eu n-as tine asa ceva in casa. mi-e o frica teribila de paianjeni, cred ca e arahnofobie boala asta.
Insa, pentru a da o mana de ajutor, am cateva informatii pentru pasionati: 1. Cum se hraneste o tarantula: 2. Temperatura ideala din terariul tarantulei B. Smithi: 24-30 grade Celsius. 3. Umiditatea ideala: 60-75% 4. De ce tarantula ca animal de casa? Teoretic, orice persoana ar putea tine o tarantula (evident, orice persoana pasionata!) dar nu oricine e potrivit. Tarantulele sunt animale de casa ideale cand au stapani care nu le streseaza, care nu le enerveaza si le lasa in mediul lor. Cei care vor un animal cu care sa se joace, recomand pisicile, cainii, hamsterii sau porcusorii de guinea. Ba chiar si iepurasii, ca-s haiosi cand topaie prin casa dar daca sunt stresati prea tare, fac pisulica pe ei. am cam deviat de la subiect. Ideea e ca o tarantula, de fapt, un paianjen, nu are nevoie de un stapan care sa o scoata mereu din terariu pentru a se juca cu ea. SUnt fiinte care au nevoie de intimitatea lor, nu accepta atat de usor compania oamenilor. 5. Se cunosc peste 800 de specii de tarantule, toate apartinand ordinului Theraphosidae. Acestea provin din zone aride (deserturi), subtropicale si tropicale. Pe langa B. Smithi, una dintre cele mai intalnite specii de tarantule ca animale de casa este Grammostola rosea, un paianjen extem de usor de ingrijit, nativ din CHile. 6. Tarantulele sunt periculoase? Sigur ca da!Tarantulele pot musca, pot injecta venin si pot deveni foarte periculoase pentru cei ce sufera de arahnofobie. De asemenea, veninul multor tarantule nu este atat de toxic incat sa omoare un om insa, ATENTIE!!!! muscatura unei tarantule poate fi asemanatoare muscaturii de viespe sau albina. Daca ai alergie la viespi sau albine, renunta la ideea de a creste tarantule! O singura muscatura si poti face un soc anafilactic!!! -------------------- |
|
|
|
Apr 25 2010, 08:37 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 6 Inregistrat pe: 14-April 10 De la: Oradea Membrul Nr.: 23,173 |
WOW..e mare tarantula aia...nici eu nu sunt fana paianjeni. Cand am fost mica am fost muscata de un paianjen de vie minuscul, dar umflatura nu a fost chiar asa de mica si de atunci am arahnofobie, insa este sub control
Oricum, pentru cei cu fobie disfunctionala de paianjezi, se pot trata expunandu-se progresiv la stimulul fobic in vivo sau cu ajutorul tehnologiei virtuale, unde subiectul in cauza are control absolut asupra stimulului fobic. Studiind psihologia, recomand arahnofobicilor sa consulte un psiholog pentru a-i ajuta sa scape de aceasta fobie intalnita la destul de multi oameni. |
|
|
|
Jul 21 2011, 03:50 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 7-January 11 Membrul Nr.: 23,919 |
|
|
|
|
Jul 23 2011, 11:59 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 23-July 11 Membrul Nr.: 25,630 |
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 01:43 PM |