Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 30 2010, 09:16 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Dupa ani intregi in care s-a vehiculat doar zvonul ca muzicianul ar fi gay, iata ca in 2010 a iesit la iveala adevarul. Ricky spune ca cei doi baieti gemeni ai sai l-au determinat sa marturiseasca adevarul despre orientarea sa sexuala. Ricky Martin a fost idolul tinerelor din anii 90. "La vida loca" a fost cel mai mare hit al carierei sale artistice. Cum se face ca toti barbatii frumosi si decenti sunt gay? -------------------- |
|
|
|
Jul 18 2011, 09:52 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 12-November 10 Membrul Nr.: 23,724 |
Oricum nu se insura cu mine, asa ca poate sa fie cum vrea el
|
|
|
|
Jul 21 2011, 10:35 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 21-July 11 De la: Bacau Membrul Nr.: 25,608 |
E deja cam in varsta ,asa ca... Bine,e frumos pt a-si pierde viata cu altii de acelasi sex cu el,dar fiecare cu grustile lui. Mai lipseste sa fie si Wiliam Levy
|
|
|
|
Jul 21 2011, 11:24 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 14-November 10 Membrul Nr.: 23,742 |
E deja cam in varsta ,asa ca... Bine,e frumos pt a-si pierde viata cu altii de acelasi sex cu el,dar fiecare cu grustile lui. Mai lipseste sa fie si Wiliam Levy William Levy nu e sigur.Are deja 2 copii si acum are o relatie cu Jeniffer Lopez care cica divorteaza pt el |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 01:34 PM |