Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 3 2009, 03:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Un exemplar din specia Marele Rechin Alb, de 4,26 de metri a fost fotografiat recent in apele din apropierea insulei Guadalupe. Curajosul fotograf, Amos Nachoum, a indraznit sa inoate alaturi de gigantul monstru marin. De altfel, fotograful de 59 de ani este renumit pentru cadrele uimitoare in care figureaza orci, ursi polari sau balene cu cocoasa. Putem spune ca e un fotograf ce cauta pericolul in mediul sau natural. "Acesti rechini nu sunt creaturile fioroase pe care le-am vazut in Falci. Pericolul este doar in mintea ta", a declarat Amos Nachoum pentru reporterii de la Telegraph.co.uk. Cu toate ca suntem constienti ca adeseori pericolul e doar in mintea noastra, cred ca multi dintre noi am fi inghetat pe loc sau ne-am fi panicat la vederea unui astfel de rechin ce se indreapta spre noi parca zambind. Numai vederea dintilor ne-ar fi facut sa ne vedem intreaga viata trecand prin fata ochilor. Mai multe informatii despre curajosul fotograf pe siteul sau personal: http://www.biganimals.com Cateva dintre imaginile ce au facut deja inconjurul lumii: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O imagine cu veselul si curajosul Amos Nachoum. ![]() ![]() imagini via http://www.telegraph.co.uk/earth/wildlife/...a-close-up.html -------------------- |
|
|
|
Jun 15 2010, 12:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Ca tot suntem la capitolul rechini, ai auzit de Goblin Shark(rechinul spiriduş)?
CITAT face parte din familia Mitsukurinidae, acesta trăieşte în ape foarte adânci. Una din principalele caracteristici care îl fac diferit faţă de ceilalţi rechini este forma ,,neortodoxă" a capului.
Un alt lucru interesant ar fi culoarea rozalie pe care acesta o are precum şi faptul că îşi poate disloca fălcile pentru a prinde prada. Rechinul din această specie poate fi întâlnit la adâncimi de peste 200 de m, departe de razele soarelui, în Oceanul Atlantic şi Pacific. Filmuleţul a fost postat pe youtube -------------------- |
|
|
|
Sep 10 2010, 12:36 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
-------------------- |
|
|
|
Jul 14 2011, 10:23 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 12 Inregistrat pe: 16-May 11 Membrul Nr.: 25,074 |
|
|
|
|
Jul 14 2011, 10:27 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 12 Inregistrat pe: 16-May 11 Membrul Nr.: 25,074 |
Rechinul ciocan
rechinul_ciocan.jpg ( 26.05k )
Numarul de Transferari: 0rechinul alb
rechinul_alb1.jpg ( 168.31k )
Numarul de Transferari: 0 |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 01:15 PM |