Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 16 2009, 03:17 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Odata ce te-ai inregistrat pe site, contul e valabil si pe forum.
inregistrare_forum_site.jpg ( 136.09k )
Numarul de Transferari: 1
inregistrare2.jpg ( 183.63k )
Numarul de Transferari: 1
confirma_link_mail.jpg ( 34.65k )
Numarul de Transferari: 1Dupa ce ai confirmat linkul din mail, vei fi directat catre pagina contului tau. De acolo poti modifica parola, nickname-ul (porecla), orasul, strada, siteul, semnatura. Toate datele tale pe care doresti sa le afisezi.
cont_user.jpg ( 205.08k )
Numarul de Transferari: 2Din contul de user poti sa: adresezi o intrebare veterinarului de serviciu, sa trimiti un banc, sa incarci o imagine in concurs. Participarea la concurs! Intri pe "Incarca o poza".
incarca_o_poza.jpg ( 191.63k )
Numarul de Transferari: 2Selectezi imaginea dorita din calculatorul tau, alegi categoria dorita, alegi un titlu potrivit (sa nu fie ofensator sau jignitor!), descrii imaginea in cateva cuvinte, selectezi varsta ta, scrii adresa sau orasul de unde esti, un nr. de telefon (pentru a te putea contacta in cazul in care vei castiga!) si bifezi casuta "Vreau să particip la acest concurs. Am acceptat termenii şi condiţiile." Poza va fi incarcata in adminul nostru si va aparea pe site numai dupa ce un editor o va aproba. De indata ce imaginea a fost aprobata de catre un editor, vei primi un mail de confirmare. Cu un singur click pe linkul din mail vei ajunge la imaginea ta publicata in concurs.
imagine_concurs.jpg ( 46.04k )
Numarul de Transferari: 0Odata ce ai intrat pe link, nu uita sa-ti votezi imaginea! O steluta inseamna un punct, adica imaginea e ok, iar 5 stelute inseamna ca imaginea e superba si merita premiul cel mare. Cu cat punctajul e mai mare, cu atat mai bine. Mai multe voturi, mai multe sanse de castig! Poti vota imaginea preferata in fiecare zi. Voturile se numara in contul de utilizator, indiferent de cookies. Dupa miezul noptii, contul se actualizeaza si poti vota din nou.
stelute_vot_concurs.jpg ( 201.04k )
Numarul de Transferari: 2-------------------- |
|
|
|
Apr 24 2009, 09:07 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
Atentie!!!
Oameni buni, daca nu dati click pe stelute, nu se strang voturi. Degeaba aveti sute de afisari ale imaginii. Suntem pe ultima suta de metri a concursului foto. Am observat ca sunt multe imagini care au cateva sute de afisari dar putine voturi, sau deloc. Repet: puteti vota imaginea in fiecare zi, daca aveti cont pe site. Puteti sa va votati intre voi, nu cred ca e vreo problema. Dar nu uitati sa dati click pe stelute pentru vot! Eu votez in fiecare zi primele 2 pagini din concurs. Voi ce faceti? |
|
|
|
Apr 28 2009, 10:57 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
@animalutul: tu nu ai preferinte? Votezi la nimereala primele 2 pagini?
Unde o fi valentina sa ne spuna care-i sunt preferatii de azi... Oricum, ai dreptate. Lumea mai mult uploadeaza poze si le voteaza mai putin. parca ar uita de vot. In orice caz, le multumim pentru prezenta in concurs. -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2011, 02:12 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 26-February 11 Membrul Nr.: 24,321 |
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 11:30 AM |