Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 26 2009, 12:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
2. Da click pe Adaga link. ![]() 3. In fereastra aparuta introdu adresa completa a link-ului. Apoi apasa Ok. ![]() 4. O noua fereastra va aparea. Nu introdu nimic. Da click pe Ok. ![]() 5. Codul necesar va aparea. Dar forma in care este nu permite afisarea video-ului youtube. Sterge codul pana la semnul "=". Scrie in loc [ youtube ]. Sterge si textul de dupa cel de-al doilea egal. Pune in loc [ /youtube ] . Codul trebuie sa apara ca in imaginea de mai jos: ![]() 6. Succes -------------------- |
|
|
|
May 29 2009, 05:54 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Pare usor. voi incerca si eu, cat de curand
-------------------- |
|
|
|
Jun 2 2009, 11:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Pare usor. voi incerca si eu, cat de curand Cu draga inima -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 11:34 AM |