Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 30 2009, 05:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Incep eu prima. Am vazut recent The Red Baron, un film despre cel mai bun pilot de vanatoare din Primul Razboi Mondial. M-a cucerit actorul principal prin calmul si caldura afisata iar vocea m-a fermecat. O voce calda si suava ... Cu siguranta e un film ce nu trebuie ratat! Astept si propunerile voastre! -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2009, 12:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Aseara am vazut: And God Created woman. Bine ca in afara de brigitte bardot n-ai prea avut ce vedea.
Si apoi m-am uitat la Belle de Jour cu Catherine Deneuve. Interesant. Si sa vedem... Am mai vazut Australia. Da nu pot sa zic ca m-a impresionat. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
| Guest_animalutul_* |
Feb 4 2009, 01:19 PM
Trimis la
|
|
Guests |
Am vazut The Wrestler, ultimul film al lui Mickey Rourke. Misto film. E propus la Oscar.
|
|
|
|
Feb 16 2009, 10:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
-------------------- |
|
|
|
Mar 10 2009, 05:59 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
Nu-ti place Brad Pitt? Blasfemie curata
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 11 2009, 09:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 249 Inregistrat pe: 27-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 4 |
Mai Lili, cum fata sa nu iti placa Brad Pitt?
Nici pe mine nu pot sa zic ca ma impresioneaza foarte tare de nu mai pot ca actor, dar are momente, in schimb arata bestial (ups: sper ca nu intre sotu meu pe forumul asta Cat despre filme, ultima vreme nu prea am avut timp sa merg la cinematograf, dar nici nu am descarcat filme. Uite in seara asta m-am uitat la Permis de casatorie pe HBO - film numai bun dupa o zi de munca, din asta asa usor... Hai sa va intreb ca voi sunteti mai in tema decat mine, din ce merge acum la Multiplex, ce merita vazut, m-as duce in weekend... -------------------- |
|
|
|
Mar 12 2009, 10:12 PM
Trimis la
|
|
Sa mergi la Slumdog Milionaire, marele castigator la Oscar de anul asta.
Sorry dar Brad Pitt nu e deloc un actor pe gustul meu. E genul de "pretty boy" dar nu ma convinge ca actor. Il prefer pe George Clooney care si el arata bine dar face niste roluri mai credibile. FIlm care merita vazut Thick as Thieves. Cu Antonio Banderas (e o scena de sex in filmul asta cu o rusoaica si antonio ... pfff! sa spunem doar ca nebunul de Antonio are un fund bestial!) si Morgan Freeman, unul dintre cei mai buni actori de culoare. Mai merita vazut Milk cu Sean Penn. Nu cred ca o sa aiba prea mult succes la noi pentru ca prezinta viata primului senator american homosexual si romanii sunt destul de homofobi. Uf, tare mult am mai scris! -------------------- |
|
|
|
Mar 13 2009, 10:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
am vazut aseara Slumdog Milionaire, dupa ce am vazut ce ai scris. Mi-a placut tare mult filmul. mie intotdeauna mi-au placut filmele indiene, asta e bestial
|
|
|
|
Mar 17 2009, 12:54 PM
Trimis la
|
|
auzi la ea, pretty boy.
probabil la maicamea iar placea filmul cu indienii. ea ii fana. pe mine ma plictisesc amarnic. de altfel de ciuda nici nu ma voi uita la el. eu m-am saturat de atatea filme cu gay. reteta oscarului : interpreteaza un personaj gay, tranvestit etc si gata. Nu am nimic cu ei, fiecare face ce vrea in dormitor, dar nu ne mai scoate-ti ochi. asa unde eram ? a da, filme. eu ma uit la mash. mai am 5 sezoane. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 17 2009, 03:09 PM
Trimis la
|
|
Sa nu va uitati la Far Cry. film facut dupa joc. E o prostie de film! In Bruges in schimb merita vazut, Collin Farell joaca bine. Bunatate de actor.
-------------------- |
|
|
|
Mar 17 2009, 03:19 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
in schimb mi-a placut la nebunie The Notebook si legendele toamnei. @lilisor: ce femeie esti tu daca nu=ti place de Brad pitt? of, of... -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2009, 03:24 PM
Trimis la
|
|
si eu am vazut in bruges. mi-a placut. intrebare: a murit sau nu pana la urma?
ooo, the notebook. si cartea o am. foarte frumos. in sfarsit alta admiratoare brad pitt. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 18 2009, 11:43 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
twilight. superb (si tipul, dupa cum bine se vede din poza mea bestial)
|
|
|
|
Mar 19 2009, 04:40 PM
Trimis la
|
|
twilight. superb (si tipul, dupa cum bine se vede din poza mea bestial) in afara de film nu prea a fost mare lucru de vazut in filmul ala. am de gand in weekendul acesta sa ma uit la filme siropoase. partea proasta e ca le-am vazut aproape pe toate. idei cineva? -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 19 2009, 11:14 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 344 Inregistrat pe: 16-November 08 De la: GALATI Membrul Nr.: 15,502 |
cel mai recent film vazut de mine a fost ieri -FANTOMA MEA IUBITA!e un film care sincer ti se face pielea gaina si nu te desparti de ecran pina la sf filmului si de zeci de ori de las vedea nu mas plictisi.
|
|
|
|
Mar 20 2009, 10:35 AM
Trimis la
|
|
Roxana, o denumire in limba engleza nu stii sa ne spui? Nu de alta, dar e posibil sa fi vazut si eu filmul ala de care zici
Adela: filme siropoase? se trage de la Cioran? Apropo, am vazut recent Vicky Cristina Barcelona, film premiat cu Oscar anul acesta pentru rolul secundar al lui Penelope Cruz. Nebuna a fost in filmul asta! -------------------- |
|
|
|
Mar 20 2009, 04:39 PM
Trimis la
|
|
Roxana, o denumire in limba engleza nu stii sa ne spui? Nu de alta, dar e posibil sa fi vazut si eu filmul ala de care zici Adela: filme siropoase? se trage de la Cioran? Apropo, am vazut recent Vicky Cristina Barcelona, film premiat cu Oscar anul acesta pentru rolul secundar al lui Penelope Cruz. Nebuna a fost in filmul asta! astea sunt siropoase la tine? filmul roxanei cred ca se cheama ghost. cred mi-am gasit ceva siropuri . revin luni cu mai multe detalii. in sfarsit weekend. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Mar 23 2009, 12:32 PM
Trimis la
|
|
De ce nu?
Apropo, Maxin, am vazut si eu Twilight. Nu inteleg de ce ti-a placut atat de mult filmul. Intr-adevar, soundtrackul e inedit si foarte captivant, dar filmul .. sa spunem ca am vazut altele mai bune cu vampiri mult mai bine conturati -------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 09:44 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
am vazut un film pe care l-ati postat pe site, marley and me. cu un labrador narzdravan. am ras de m-am spart! merita sa-l vedeti.
-------------------- |
|
|
|
Mar 25 2009, 11:39 AM
Trimis la
|
|
singurul film cu animale care mi-a placut d enuma a fost bethoveen. restul, m-au enervat.
eu am vazut city of ember. a fost o scena superba in care este aratat cum rasare soarele. Era ilustrat acest rasarit ca o minune. Mi-a placut foarte tare. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 12:34 PM |