Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 3 2009, 10:51 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Evenimentul este organizat de Asociaţia Felină Sofisticat. Arbitri invitaţi: * Karl Preiss din Austria - toate rasele * Anne Veland - Austria - categoriile: II, III şi IV * Albert Kurkowski - Polonia - categoriile: I, II şi IV * Fabrice Calmes - Elveţia - categoriile I, II şi III Pentru înscrieri contactaţi asociaţia prin email: sofisticatshows@gmail.com Informaţii suplimentare la tel: 0722 308195 sau 0728 005001 -------------------- |
|
|
|
Mar 31 2009, 05:54 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 31-March 09 Membrul Nr.: 17,365 |
Expozitia va prezenta peste 150 de pisici de rasa din Romania, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Italia, Polonia si Spania. Pentru prima oara in Romania vor fi prezentate exemplare din doua rase noi: Kurilean Bob si Burmese. Vom avea ca oaspeti si pe Judith Toth, impreuna cu Laszlo, din Ungaria, crescatori de Burmese, dubli detinatori ai titlului mondial. http://www.burmesecats.eu/coppermine/displ...um=3&pos=36 Intre rasele prezente, mentionam: Persane, Exotice, Maine Coon, Norvegiene de Padure, Ragdoll, Siberiene, Abisiniene, Albastre de Rusia, Bengaleze, Burmese, British Shorthair, Cornish Rex, Devon Rex, Kurilean Bobtail, Singapura, , Peterbald, Siameze si Orientale. rags Crescator |
|
|
|
Apr 1 2009, 10:09 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Bine ai venit pe forum, Rags! Multumim de completari!
-------------------- |
|
|
|
Apr 8 2009, 04:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
mai dragi mi-s niste maidaneze. |
|
|
|
Apr 22 2009, 08:09 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 31-March 09 Membrul Nr.: 17,365 |
Inscrierile fiind inchise, in urmatorul weekend, arbitri internationali ai Federatiei Internationale Feline din 4 tari (Polonia, Austria, Norvegia si Elvetia) vor hotari castigatorii expozitiei dintre 153 de pisici nascute in 25 de tari, apartinand a 20 de rase diferite.
Cele 25 de tari de unde provin pisicile sunt: 1.AUSTRIA 2.BELGIA 3.BULGARIA 4.CANADA 5.CEHIA 6.CROATIA 7.DANEMARCA 8.FINLANDA 9.FRANTA 10.GERMANIA 11.GRECIA 12.ITALIA 13.LATVIA 14.MOLDOVA 15.NORVEGIA 16.OLANDA 17.POLONIA 18.ROMANIA 19.RUSIA 20.SERBIA 21.SLOVAKIA 22.SPANIA 23.STATELE UNITE 24.UCRAINA 25.UNGARIA Iar cele 20 de rase reprezentate in expozitie sunt: EXO (Exotica) PER (Persana) MCO (Maine Coon) NFO (norvegiana de Padure) SIB (Siberiana) RAG (Ragdoll) ABY (Abisiniana) BEN (Bengal) BRI (Britanica cu parul scurt) BUR (Burmeza) CRX (Cornish Rex) DRX (Devon rex) KBS (Kurilean bob cu parul scurt) KBL (Kurilean bob cu parul lung) RUS (Albastra de Rusia) BAL (Balineza) SIA (Siameza) OSH (Orientala cu parul scurt) SYS (Seychellois) NON SIN (Singapura, rasa nerecunoscuta) |
|
|
|
Apr 22 2009, 01:01 PM
Trimis la
|
|
Rags, iti multumim pentru informatii.
-------------------- |
|
|
|
Apr 24 2009, 09:39 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
Hmm,
CITAT KBS (Kurilean bob cu parul scurt) KBL (Kurilean bob cu parul lung) e cumva o rasa noua? N-am auzit de ele pana acum CITAT BAL (Balineza) Super! Iubesc pisicile astea. Maica-mea le numeste Siameze mai "deocheate". Doar ca nu voi putea ajunge la expo, plec din tara azi si revin miercuri. Sper sa postati poze sa vad si eu ce pisicoase frumoase avem in Romania Pretty please? |
|
|
|
Apr 24 2009, 10:20 AM
Trimis la
|
|
Uitasem ca acum o luna am scris si un articol pe tema asta: Bucureşti: Expoziţia Internaţională de Feline Sofisticat
@animalutul: e foarte posibil ca astazi sa apara un articol despre cele doua rase de pisici pe care nu le cunosti. Stai pe aproape. In privinta pozelor, well, Bucurestiul e cam departe de noi -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 03:33 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
animalutul, uite aici mai multe informatii despre Expo de la sala palatului
Au fost multe mustacioase frumoase foc, tare rau imi pare ca n-am ajuns -------------------- |
|
|
|
Oct 1 2009, 01:27 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Fetelorrrr, se organizeaza Expo Sofisticat de Toamna.
Arbitrii invitati: Dorte Kaae (Danemarca) cat. I,II,IV Ali Wittich (Elvetia) toate rasele Moica Godek (Slovenia) cat I,II Eva Wieland Schilla (Elvetia) cat I,III,IV Pretul unui bilet este de 6 lei -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 11:56 AM |