Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 4 2009, 08:05 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Pentru ca anul acesta BBC a decis sa nu mai transmita evenimentul, Crufts va putea fi urmarit online, pe cruftslive.tv Jurnalistii britanici au scos in evidenta bolile genetice de care au ajuns sa sufere anumite rase de caini din cauza unor crescatori care au pus sanatatea cainelui pe ultimul loc. Avem nevoie de caini atat de deformati? Nu ne mai multumim cu iubirea sincera a patrupedelor? -------------------- |
|
|
|
Mar 7 2009, 12:08 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 344 Inregistrat pe: 16-November 08 De la: GALATI Membrul Nr.: 15,502 |
bai cum pot vota sau sa fie votat catelu meu?
|
|
|
|
Mar 7 2009, 04:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Roxana, inainte de toate, foloseste un limbaj corespunzator.
In al doilea rand, exista un topic special pentru concurs. Acolo afli tot ce trebuie sa stii. Uite, te ajut eu : topicul asta! Nu mai posta aiurea pe forum! Sunt topicuri special create pentru intrebarile tale! Te rog frumos sa ai grija! In plus, exista un articol pe site de unde afli tot ce trebuie sa stii despre concurs. Citeste inainte de a posta!!!!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 10 2009, 02:56 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
am vazut ca a castigat un sealyham terrier concursul din anglia. Super tare! sunt tare rari cainii astia, poate acum o sa le creasca popularitatea. daca as fi fost o "dog person" cred ca mi/as fi luat un astfel de caine. sunt tare haiosi! multumim pentru informatii despre crufts. m-am uitat in weekend, am vazut cateva spectacole de m-au dat pe spate. cainii sunt chiar foarte destepti. dar nici cu pisicile nu mi-e rusine! -------------------- |
|
|
|
Mar 10 2009, 08:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 344 Inregistrat pe: 16-November 08 De la: GALATI Membrul Nr.: 15,502 |
IMI POTI EXPLICA SI MIE CE AM GRESIT SAU CUM AM VORBIT??AM JIGNIT PE CAREVA??
|
|
|
|
Mar 11 2009, 09:53 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Nu vezi topicul creat special pentru concurs? trebuie tu sa scrii peste tot prostii?
daca adminii forumului nu zic nimic, sa nu te supere, nu inseamna ca trebuie sa scrii peste tot aceeasi chestie. uita-te atenta inainte de postare. aici se discuta despre crufts, mai sus se discuta despre concursul foto. hai sa fim civilizati si sa citim inainte. ca o rugaminte personala: nu mai lasa tasta caps lock activa. e una dintre regulile de bun simt ce tine de conduita pe internet! -------------------- |
|
|
|
Mar 11 2009, 11:08 AM
Trimis la
|
|
poate ca am gresit si am postat o intrebare aici dar nu cred ca esti tu in masura sa faci comentarii despre mine ca stiu sau nu sa scriu ...si ca scriu peste tot prostii!sincer ar trebui sa-ti vezi de problemele tale si sa nu-ti mai dai tu cu presupusul...ca nu stiu sa scriu....fata draga cand tu vei face macar jumate din studiile mele atunci sa mai vb....si cred ca daca e vreo problema cu adevarat astept reclamatii din partea realizatorilor acestui sait!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 11:48 AM |