IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> La ce varsta ar trebui sa-mi dresez catelusul teckel?
Gabi92
mesaj Jul 27 2011, 01:05 PM
Trimis la #1

Advanced Member

Grup: Animalutul
Postari: 50
Inregistrat pe: 27-June 11
De la: Romania
Membrul Nr.: 25,398

Buna! Am o catelusa teckel de 8 saptamani pe nume Mimi, foarte isteata si jucausa. Ma gandeam cand ar trebui sa incep s-o dresez pentru ca nu vreau sa apuce tot felul de obiceiuri proaste de la parintii ei, cum ar fi alergatul si omoratul gainilor:)).
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  140720114182.jpg ( 534.55k ) Numarul de Transferari: 0

Go to the top of the page

+Quote Post
nyu36
mesaj Jul 27 2011, 02:50 PM
Trimis la #2

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 27-July 11
Membrul Nr.: 25,674

CITAT(Gabi92 @ Jul 27 2011, 12:05 PM) *
Buna! Am o catelusa teckel de 8 saptamani pe nume Mimi, foarte isteata si jucausa. Ma gandeam cand ar trebui sa incep s-o dresez pentru ca nu vreau sa apuce tot felul de obiceiuri proaste de la parintii ei, cum ar fi alergatul si omoratul gainilor:)).

Buna!
Sa-ti traiasca Mimi si sa fie sanatoasa! E simpatica foc smile.gif

Educatia incepe de cand o aduci acasa, dresajul poate incepe de cand vrei tu, dar normal ca invata mai repede atunci cand sunt mai mici.
Educatia inseamna sa o inveti ce are si nu are voie sa faca in diverse situatii si locuri.
Dresajul inseamna invatarea unor comenzi precise. Poti incepe deja de pe la 3-4 luni cu lucrurile simple si avansezi in functie de cum progreseaza si ea.
Apropo de alergatul gainilor, este un caine de vanatoare si este genele ei sa urmareasca "prada"... asa ca mare grija, probabil vei avea de lucru cu asta, e greu sa le controlezi instinctele.

http://labrador-99-la-suta.blogspot.com/

--------------------

+Quote Post
Gabi92
mesaj Jul 30 2011, 08:40 PM
Trimis la #3

Advanced Member

Da, deja am mare bataie de cap cu Sami, tatal ei. Dar vad ca de la o vreme s-a mai cumintit, nu se mai repede la gaini ca inainte. Vine si se uita la ele printre gard, le miroase. Poate ca era doar curios, iar eu nu-i satisfaceam curiozitatea:)). In orice caz multumesc pentru sfaturi! Si cainele tau sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Mimi se joaca intruna si uneori plange cand este lasata singura.

+Quote Post
gabipopa
mesaj Jul 31 2011, 09:15 AM
Trimis la #4

Admin Animalutul.ro
**

Grup: Root Admin
Postari: 22
Inregistrat pe: 18-July 11
Membrul Nr.: 25,568

Buna, asa cum spune si nyu36, este important sa incepi educatia cat mai repede. In principiu daca te ocupi de ea constant vei reusi sa ii tii sub control instinctele de vanatoare. biggrin.gif

+Quote Post
Gabi92
mesaj Jul 31 2011, 02:21 PM
Trimis la #5

Advanced Member

CITAT(gabipopa @ Jul 31 2011, 07:15 AM) *
Buna, asa cum spune si nyu36, este important sa incepi educatia cat mai repede. In principiu daca te ocupi de ea constant vei reusi sa ii tii sub control instinctele de vanatoare. biggrin.gif

Da, deja am inceput s-o educ sa nu se dea la pui sau sa iasa in strada. In rest totul e bine, nu am avut probleme cu ea pana acum, bine are doar 2 luni, e micuta deocamdata. Tot ce vrea ea este sa se joace toata ziua.biggrin.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 11:35 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale