IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Dresajul cainelui in viata de zi cu zi, Dresaj, sfaturi pentru stapani
ciprian radulesc...
mesaj Nov 29 2010, 05:09 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 2
Inregistrat pe: 29-November 10
Membrul Nr.: 23,828

[]Buna ziua!
Numele meu este Radulescu Ciprian si am sa va prezint cateva reguli si sfaturi simple care trebuie urmate.
Prin urmare sper ca moderatorii acestui forum sa nu reclame spam daca este ceva in neregula cu postarea mea.Daca este ceva va rog sa imi spuneti.
Bun.Sa incepem cu inceputul.Deoarece in RO. dupa anul 1990 a inceput lumea sa isi cumpere, majoritatea din afara caini, in tara noastra s-au facut o gramada de canise, iar cele mai populare cred, dupa parerea mea ca erau cele de Boxeri si Rottweileri care s-au dovedit a fi niste "fiare" care au invadat rapid Romania.Este foarte bine.Putem spune ca si Boxerul nu este atat de popular ca Rott-ul si ca este mai bland.
Fara prea multe eforturi au aparut si dresorii, 90% fara atestat care s-au extins foarte mult,intr-un cuvanta au aparut ca ciuperciile dupa ploaie, scuzati eroare gramaticala numita Cacofonie.

Si cum era de ateptat si rezultatele.Unele bune alte proaste.Trebuie sa recunosc ca prin anii '90 se mai facea treaba dar acum numai vorba de ei.
In tara au ramas foarte putini cei care isi mai "servesc" cu desavarsire clientii. Poate RObert Caraman si Catalin Cornea.
Da,au aparut si cartiile de dresaj-o chestie buna din punctul multora de vedere,care nu doreau sa dea cu sutele de euro la dresori si sa nu aiba rezultate.
Deci, dresajul trebuie sa faca parte din viata unui caine cu stapan fie ca il faceti cu un dresor fie dintr-o carte.
P.S.ohmy.gif MARE GRESEALA: Nu va luati de pe ce scrie pe bnet pe site-uri nespecializate in domeniu, cel mai bine cereti parerea unu dresor.

Radulescu Ciprian-Instructor de dresaj canin.Mai multe detalii pe site-urile de la semnatura.

Voi reveni cu postari anterioare.Daca aveti intrebari va rog sa le postati aici si eu va voi raspunde.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 11:31 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale