Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 6 2010, 06:26 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Contrar perceptiei generale, nu toti cainii Pitbull sunt agresivi si foarte periculosi, ci pot deveni caini de familie daca sunt tinuti sub control si invatati de mici sa socializeze.
-------------------- |
|
|
|
May 9 2010, 07:54 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Gradina Postari: 3 Inregistrat pe: 29-January 10 Membrul Nr.: 23,026 |
Foarte interesant si mai ales util articolul prezentat. Desi nu am pitbull ci doar un boxeras tare nazdravan, recunosc ca aceste reguli se preteaza si la "catelusul" meu...
|
|
|
|
Nov 29 2010, 05:15 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 29-November 10 Membrul Nr.: 23,828 |
Cand vorbim de rase care au tendinta sa fie agresive trebuie sa avem mare grija cum incepem dresajul ca acesta sa nu fie un pas gresit(m a refer la primul pas in dresaj).
In principiu,ce se scrie in acel articol nu contra-zic dar trebuie sa avem un aspect important si perioada de educare si pentru ce il educam. Pentru companie,paza ?! Cei mai multi vor zice pentru paza,atunci un caine care urmeaza sa fie dresat pentru paza trebuie sa aiba in vedere urmatoarele aspecte: 1.Nevoia unui ton calm,ferm si de cat mai putina afectiune din parteastapanului cand este dresat,recompensa constand intr-o amangaiere scurta.Nu ma refer sa luam la suturi catelul.Cei care vor sa inraiasca cainele luandu-l la suturi tinandul pe lant fac cea mai mare greseala.Cainele va fi inrait pe stapan si nicidecum pe un posibil agresor pe care poate il va trata cu afectiune.Deci, iata un pas important daca vreti sa incepeti dresajul de paza si protectie.Poate ca stiati de acest sfat cu tonul calm si ferm dar trebuie avut in vedere si ce am scris mai sus. Ciprian Radulescu |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 02:30 PM |