IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Caut dresor in Oradea
zuza_amarata
mesaj Jan 22 2012, 12:02 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 1
Inregistrat pe: 22-January 12
Membrul Nr.: 27,026

Buna ziua ! Stie cineva in Oradea un dresor care sa vina in Santandrei, sa-mi dreseze un caine ? Din pacate, nu am posibilitatea sa-l transport in oras la cursuri. A fost abandonat de fostii stapani acum un an, de atunci e pe strada si de vreo doua luni l-am luat la mine in curte. Are cam un an jumate, e foarte receptiv, afectuos, jucaus, dar deja are un comportament dominant fata de exterior, latra la tot ce se apropie de gard, cu exceptia celor pe care-i cunoaste de mult. Problema e ca nu ma asculta cand ii spun sa taca, desi am incercat pe toate tonurile. In plus, se da si la caini cand e in lesa. Vreau sa stie sa taca si sa stea pe loc atunci cand ii comand.
As vrea un dresor care sa ma invete si pe mine ce si cum sa fac. E primul meu caine si nu ma pricep deloc, stiu doar ce-mi spune intuitia si logica. Deja stie "sezi" de la mine, dar cu lucrurile mai complicate nu ma descurc.
Orice ajutor e bine-venit ! Duminica frumoasa !

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 11:23 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale