Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 4 2010, 05:09 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Asadar, de acum inainte orice abatere care nu respecta regulile acestea, va fi sanctionata dupa cum urmeaza: 1. prima abatere, avertizare pe forum! 2. a doua abatere, suspendarea contului pe o perioada de 3 zile. 3. a treia abatere, suspendarea contului pe o perioada de 30 de zile. 4. continuarea abaterilor, creearea unui cont nou si mentinerea unei atitudini vulgare, atrage dupa sine banarea IP-ului. Vreau sa comunicam intr-un mod cat se poate de civilizat si corect. Daca ai ceva de spus, de criticat, o poti face si fara sa te folosesti de cuvinte vulgare. Nimeni nu e obligat sa suporte frustrarile si nesimtirea unor oameni care nu sunt in stare sa comunice decat injurand alti oameni. Luati aminte de aceste reguli inainte de a scrie o prostie! Va multumesc pentru intelegere! -------------------- |
|
|
|
Sep 26 2011, 08:25 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 6-August 11 De la: drobeta turnu severin Membrul Nr.: 25,760 |
Imi puteti raspunde la o intrebare daca nu va suparati ?
De ce canisa kris are doua conturi ? |
|
|
|
Dec 4 2011, 06:43 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 4-December 11 De la: Drobeta Turnu Severin Membrul Nr.: 26,664 |
Buna . Imi cer scuze si nu vreau sa fiu banata . Eu sunt aceeasi cu utilizatorul : DenyYy , chiar acum cand cautam undeva sa spun ca , eu cred ca mai am un cont aici (insa nu stiam sigur) . Imi cer mii de scuze .
La utilizatorul : DenyYy , nu mai stiu parola si mi-am schimbat id`ul ca a spart cineva parola apoi a schimbat-o . Daca doriti puteti sterge contul utilizatorului : DenyYy si sa il lasati pe acesta , va rog ? |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 06:37 PM |