Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 14 2010, 03:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Animalutul.ro si Hainepentrucatei cauta cei mai draguti catei din Romania! Concursul se va desfasura pe forum animalutul si dureaza din data de 15 octombrie pana in data de 15 noiembrie 2010. Ce trebuie sa faci?
Premiile concursului "Cel mai la moda catel din tara": Cele mai convingatoare, amuzante si originale povestioare vor fi rasplatite cu hainute unicat pentru catei care vor fi facute in functie de dimensiunea patrupedelor castigatorilor. E simplu, nu-i asa?! Vom avea 3 castigatori. Castigatorii vor fi desemnati de catre un membru Animalutul.ro si un membru Hainepentrucatei.wordpress.com. Regulamentul concursului:
Simplu, nu? Va astept povestioarele in acest topic! Succes! -------------------- |
|
|
|
Oct 15 2010, 01:44 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 18 Inregistrat pe: 12-October 10 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 23,525 |
http://hainepentrucatei.files.wordpress.co...09/img_6568.jpg
Catelul nostru, Dumbo, e si el un Bishon ca si cel din imagine... Cred ca ar adora vestuta asta pentru ca e si el un caine care se respecta, si, s-ar asorta perfect pentru ca si el e negru cu alb. Primeste numai hainute "hand-made" de la bunica, deci e obisnuit cu rasfatul... Sper ca v-am dovedit ca Dumbo al nostru e un top-model si merita sa va expuna hainuta -------------------- When riding a horse we borrow freedom
|
|
|
|
Oct 19 2010, 08:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Super! Hainuta e una clasica, alb cu negru
Bafta la concurs! -------------------- |
|
|
|
Oct 19 2010, 03:10 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
![]() Se potriveste la un catel alb, pufos cu o zgarda neagra. De ce o vreau? Pentru ca vreau ca al meu catel sa fie la moda, sa nu-i fie frig (mereu tremura de numai iarna cand iese la plimbare) si pentru ca ar fi vedeta casei imbracat in hainuta asta albastra bafta tuturor participantilor -------------------- |
|
|
|
Oct 20 2010, 04:07 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 20-October 10 Membrul Nr.: 23,545 |
|
|
|
|
Oct 21 2010, 09:29 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Tesy, ce dragut e Yeti al tau!
Ce hainuta ai vrea sa castigi? -------------------- |
|
|
|
Oct 21 2010, 01:35 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 21-October 10 Membrul Nr.: 23,548 |
Buna Ziua, tuturor catelusilor si stapanilor acestor minunate animalute !
Catelusul nostru, Norocelu' , are piciorusele reci, de cum incepe sezonul de Toamna-Iarna al anului. Seara, in lipsa semineului, isi rezerva un loc langa radiator, unde adoarme si viseaza la zile mai calde (unoeori, sforaie, usor! ) Cum culoarea predominanta a blanitei lui este negru, iar el este o vedeta a casei, cred ca un costum "Mos Craciun" ar fi cel mai potrivit, atat pentru plimbarile prin parc ("casual"), cat si pentru Seara de Ajun ("party"), cand membrii familiei vor sarbatori, impreuna, Cea Mai Frumoasa Noapte a Anului. Costumasul ar trebui adaptat pentru baietel (in fotografie, "manechinul" este o frumoasa Domnisoara, iar costumul are volanase, precum cele de pe fusta unei dansatoare spaniole.), cu un pantalonas scurt, dar atat de calduros si de "chic" ! O fotografie care il reprezinta pe Norocelu', intr-unul din momentele in care isi pune intrebari despre lume si o poza de "Jurnal de moda pentru catelusi si cateluse", ce prezinta modelul ales Va urez o Iarna cat mai frumoasa, in compania dragilor vostri catelusi, Ana Camelia Baiculescu
Fisiere Atasate
Atitudine.JPG ( 12.34k )
Numarul de Transferari: 0
Hainutele_preferate.jpg ( 73.05k )
Numarul de Transferari: 0 |
|
|
|
Oct 21 2010, 02:40 PM
Trimis la
|
|
Bine ati venit doamna Anniella. Aveti un catelus superb! Chiar s-ar asorta micutul cu acel costumas de craciunel
bafta sa aveti! -------------------- |
|
|
|
Oct 21 2010, 04:33 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 21-October 10 Membrul Nr.: 23,551 |
http://hainepentrucatei.files.wordpress.co...09/img_8393.jpg
Eu sunt Cookie, cea mai frumoasa catelusa si recent mi-am intalnit prima mare iubire. Vreau sa va spun ca aceasta este hainuta perfecta pentru a treia plimbare cu iubitul meu Charlie. Vreau sa il impresionez si sa fiu mereu frumoasa doar pentru el. |
|
|
|
Oct 21 2010, 11:38 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 21-October 10 Membrul Nr.: 23,551 |
|
|
|
|
Oct 22 2010, 02:08 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 18-December 09 Membrul Nr.: 22,943 |
asta este hainuta potrivita pentru fetita mea SARA!! Sara este o catelusa tare simpatica, jucausa, iubeste anotimpul rece insa acest lucru nu-i face bine la sanatate. Hainuta asta chic o va ajuta pe Sara sa se joace in zapada fara a mai tremura de frig si o va face la fel de deosebita ca si hainuta! Sper din tot sufletul ca acest ingeras de catel sa poata trece peste aceasta iarna cu bine! ![]() Poza asta dovedeste cele spuse mai sus!!! Asadar Sara trebuie sa aiba aceasta hainuta, nu are altele si nu stiu daca mi-as putea permite sa-i cumpar!
Fisiere Atasate
go2.wordpress.com.htm ( 76.35k )
Numarul de Transferari: 2
Sara_in_parc.JPG ( 1.11MB )
Numarul de Transferari: 3 |
|
|
|
Oct 23 2010, 12:01 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 23-October 10 Membrul Nr.: 23,559 |
![]() Buna ziua numele meu este Cherry , sunt un bichon bolognesse tare dragutz micutza si cretulina. Am nevoie de aceasta hainuta neaparat pt ca sunt o fericita mamica a 4 puiuti si trebuie sa fiu sanatoasa pt a avea grija de ingerasii mei. Mi-ar placea la nebunie sa am asa o hainutza dragutza si fashion, cred ca toti caini din parc ar fii invidiosi pe mine.O sa am grija sai spun stapanei mele sa se asorteze cu mine cand iesim la plimbare.
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Oct 23 2010, 01:34 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 23-October 10 Membrul Nr.: 23,559 |
in imaginea de la avatar puteti vedea ca pot fii o adevarata diva !!! sunt la moda , deci merit bluzica
|
|
|
|
Oct 27 2010, 03:16 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 27-October 10 Membrul Nr.: 23,582 |
Pe Osi il puteti vedea aici : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=153...8503.1455727632
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Oct 27 2010, 03:23 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 27-October 10 Membrul Nr.: 23,581 |
Trebuie sa fie o fotografie cu catelul imbracat?
E okay daca pun poze cu cateii mei fara hainuta sau trebuie neaparat imbracat? -------------------- Life is better with animals!!
|
|
|
|
Oct 27 2010, 04:11 PM
Trimis la
|
|
Cartim, trebuie sa alegi o poza de pe saitul haine pentru catei. linkul e mai sus, in regulament. intra, alege-ti haina pe care o vrei si spune de ce anume o vrei.
utilizatorul dinaintea lui Cartim, dupa cum a precizat si liliana in alt topic, va rog sa va completati numele la profil. intrati pe sait: www.animalutul.ro/inregistrare si acolo, dupa ce va autentificati, la contul meu, completati nickname-ul si numele. se pare ca n-au reusit sa rezolve toate problemele cu numele pe forum -------------------- |
|
|
|
Nov 1 2010, 07:51 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 6 Inregistrat pe: 1-November 10 De la: Oradea Membrul Nr.: 23,639 |
![]() Buna! Numele meu este Bobby si sunt un bichonel bolognese. Mi-ar placea tare tare mult sa castig aceasta hainuta, deoarece imi place foarte mult sa ma joc pe afara. As sta toata ziua afara, dar singura problema e ca mi se face frigut. Am blanita alba si cred ca aceasta hainuta albastra m-ar avantaja si m-ar face mai aratos cand ies in parc. Pe deasupra, am auzit ca iarna aceasta albastrul revine in tendinte, asa ca vreau sa fiu si eu in pas cu moda... |
|
|
|
Nov 3 2010, 02:35 PM
Trimis la
|
|
Bine ai venit, Andre
Bafta in concurs! -------------------- |
|
|
|
Nov 3 2010, 03:09 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 6 Inregistrat pe: 1-November 10 De la: Oradea Membrul Nr.: 23,639 |
Multumesc!
Fisiere Atasate
Andre1718.jpg ( 1.35MB )
Numarul de Transferari: 3
IMG_1782.JPG ( 393.99k )
Numarul de Transferari: 4 |
|
|
|
Nov 3 2010, 03:10 PM
Trimis la
|
|
Vai, e un scump! Să-ţi crească mare, sănătos şi voinic!
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:46 AM |