IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Modificari pe Animalutul.ro si forum!, Atentie, se lucreaza!
liliana
mesaj Oct 21 2009, 09:31 AM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Daca ati incercat sa va autentificati pe site si forum si nu ati reusit, nu e cazul sa va panicati! Nimeni nu v-a sters contul, nu va impiedicam sa intrati pe site, nu favorizam pe nimeni in concursul foto etc.

In aceste zile se lucreaza la implementarea unui sistem unic de inregistrare pe portalurile Inform Media. Din cauza aceasta e foarte posibil sa intampinati probleme la autentificarea pe site.

Daca atunci cand v-ati introdus parola si adresa de email ati primit mesajul "Numele utilizatorului si parola nu se potrivesc" incercati sa va recuperati parola! Ar trebui sa primiti un email de cerere de parola noua, cu un link si mai apoi un email cu noua parola.
Daca intampinati alte probleme, va rog sa le sesizati la adresa: contact@animalutul.ro.

Va rog doar sa aveti rabdare si intelegere! Stim ca e incomoda situatia dar incercam sa rezolvam cat mai repede toate problemele legate de autentificare.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Oct 21 2009, 11:15 AM
Trimis la #2

Admin

Repet anuntul:
Daca aveti probleme cu autentificarea si nu reusiti nici cum sa va recuperati parola, trimiteti un email la contact@animalutul.ro

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Oct 21 2009, 05:06 PM
Trimis la #3

Admin

S-au rezolvat o buna parte din probleme. Mai aveti greutati la autentificarea pe site? smile.gif Sa stiu daca trag de urechi programatorii sau ba biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj Oct 21 2009, 05:09 PM
Trimis la #4

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Azi dimineata n-am putut intra, imi zicea ca userul si parola nu se potrivesc. Apoi, cand am dat recuperare parola, mi-a spus ceva in ceva limba straina.

acuma vad ca merge, am putut intra pe site si de acolo pe forum. am vazut ca nu mai am butonul de iesire langa numele meu, cum era inainte.
deci sistemul asta al vostru inseamna ca nu o sa pot sa intru direct pe forum fara sa intru pe site? n-ar fi o problema mare dar cred ca trebuie specificat undeva asta. ca e cam ambigua faza.

ia trage-i putin de urechi pe programatori, doar asa, sa vezi daca sunt baieti buni biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Oct 28 2009, 12:39 PM
Trimis la #5

Admin

Asa e Valentina,
Vom remedia si problema autentificarii direct pe forum. Momentan se poate intra pe forum doar din contul de pe site. Adica, pentru a posta, intri pe www.animalutul.ro, te autentifici in partea stanga a paginii, sub meniul de rubrici, si apoi intri pe forum.

Sper ca nu e prea greu smile.gif Repet, vom remedia problema autentificarii direct pe forum, fara sa treceti prin site intai.

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Oct 30 2009, 05:59 PM
Trimis la #6

Admin

Revin cu informatii despre procedura de inregistrare/autentificare pe forum.

De acum inainte, nu veti mai fi nevoiti sa va autentificati pe forum. Avand in vedere ca majoritatea dintre voi intrati in contul de pe animalutul.ro pentru a vota pozele, asta inseamna ca odata ce intrati pe forum, veti vedea ca sunteti deja autentificati.
Iar daca nu veti utiliza functia de Iesire din cont ci veti intra pe unul dintre siteurile partenere ale Inform Media, in speta www.infogradina.ro sau publi24.ro, veti observa ca sunteti autentificati, putand posta sau propune anunturi si acolo.

E foarte usor asa. Pentru a iesi din cont, intrati pe unul dintre siteuri (atentie, nu forum!) si selectati Iesire. In felul acesta nu veti mai fi autentificati pe nici unul dintre siteurile partenere.

--------------------

+Quote Post
valentina
mesaj Nov 2 2009, 02:20 PM
Trimis la #7

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

eh, o sa ne obisnuim si cu asta, cred. daca-i musai, cu placere, vorba romanului! biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 10:46 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale