Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 5 2009, 06:07 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Aşa cum am promis, am schimbat sistemul de votare. Se vor putea acorda note doar dacă sunteţi înregistraţi pe site. Se va putea vota o singură dată de pe un cont, indiferent de zi, oră, judeţ sau IP. Va asteptam! -------------------- |
|
|
|
Mar 10 2009, 03:00 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Deci doar daca am cont pot sa votez? si daca imi fac 100 de conturi?
sper sa nu mai triseze lumea. oricum, eu am votat deja cateva imagini. mi-a placut tare mult labradorul Paco. Superb, absolut superb! ![]() sper sa castige!!! -------------------- |
|
|
|
Mar 10 2009, 08:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Infomariaj.ro Postari: 344 Inregistrat pe: 16-November 08 De la: GALATI Membrul Nr.: 15,502 |
ESTI FRUMOS TARE PUIULE TE PUP DAR DE CORA ITI PLACE?
|
|
|
|
Mar 11 2009, 09:29 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 249 Inregistrat pe: 27-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 4 |
Deci doar daca am cont pot sa votez? si daca imi fac 100 de conturi? sper sa nu mai triseze lumea. oricum, eu am votat deja cateva imagini. mi-a placut tare mult labradorul Paco. Superb, absolut superb! sper sa castige!!! Mama ce dulce e, foarte dragut. E proprietarul pe aici cumva? sa ne zica mai multe despre frumusetea asta de cainisor -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2009, 03:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
Oameni buni, concursul continua!
Pe cine vedeti voi favorit luna aceasta? Am vazut ca Paco are deja 2 fani, sunt curioasa cine pe cine indrageste mai mult ... Eu o votez pe Roscovana, pe mine m-a cucerit. ![]() Pisicutelor, cam slaba miscarea scenica. Ce-i cu voi? Curaj, ca nu musca nimeni! |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:43 AM |