Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Nov 5 2009, 03:06 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Vom continua să premiem cele mai frumoase patrupede ce ne fac viaţa mai frumoasă. Concursul lunii noiembrie a început în data de 2 noiembrie, la ora 12. Va dura până în data de 30 noiembrie, ora 00.00 atunci când calculatorul va stabili câştigătorii din cele două categorii principale: pisică şi câine. Ce trebuie să faci? Înregistrează-te pe www.animalutul.ro (cont valabil şi pe forum!) şi înscrie o poză haioasă cu animăluţul tău. Invită-ţi prietenii să o voteze din oră în oră. Poza cu cele mai multe voturi va fi premiată. Regulamentul concursului Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 decembrie2009 prin intermediul siteului precum şi pe forum. * Un utilizator poate vota aceeaşi imagine o singură dată în decursul unei ore. * Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni! * Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România. * Sunt acceptate inclusiv imaginile postate de la începutul lunii octombrie. * Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concurs! * Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură * Utilizatorii care sunt prinşi că încearcă să fraudeze, în orice fel, sistemul de votare, sunt descalificaţi. * În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii şi a notei finale obţinută. * Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi. Premiile concursului sunt oferite de SC Wipet SRL: 2 kg ProFormance pentru pisici: ![]() 3 kg ProFormance pentru catei:
-------------------- |
|
|
|
Nov 6 2009, 10:17 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Super concurs! Votati-mi catelusul!
-------------------- |
|
|
|
Nov 6 2009, 11:49 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Multumesc pentru promovare, Victoria
-------------------- |
|
|
|
Nov 7 2009, 01:19 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
-------------------- |
|
|
|
Nov 7 2009, 02:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 459 Inregistrat pe: 20-April 09 De la: Oradea Membrul Nr.: 17,796 |
Chiar ca e simpatic al tau micut Multumesc frumos! Dar trebuie sa recunosc... ca poza a fost facuta cu "ceva" timp in urma... Multumesc pentru promovare, Victoria Cu foarte foarte mare placere! -------------------- |
|
|
|
Nov 12 2009, 09:25 AM
Trimis la
|
|
Anunt foarte important:
Ati intampinat cumva probleme in procesul de votare al pozei participante la concursul foto pentru animalute? Daca da, care sunt acestea? Pentru a ne ajuta in remedierea tuturor problemelor, va rog sa faceti un screenshot si sa semnalati problema la contact@animalutul.ro Multumesc! Semnalari de genul : - nu pot vota pentru ca nu sunt autentificat in cont, - votez cu 5 stelute dar media nu e nota 5 ci mai mica (asta inseamna ca poza a fost notata cu 1,2 sau 3 de catre alti utilizatori), - de ce la unele poze apar mai multe voturi si la mine mai putine, - de ce unele imagini primesc 10 voturi pe ora si eu doar unul singur ----> nu sunt probleme! Va rog sa cititi cu atentie regulamentul si sa va autentificati de fiecare data cand vreti sa votati o poza! -------------------- |
|
|
|
Dec 2 2009, 04:34 PM
Trimis la
|
|
Castigatorii concursului foto de pe luna noiembrie sunt:
Am dat copy-paste direct din mailul trimis de sistem, pentru a nu exista vreun dubiu asupra corectitudinii castigatorului, avand in vedere comentariile virulente si rautacioase pe care le-am tot moderat in ultimele 2 saptamani. The winner picture of category #12 (Caini): Mititel - Posted by: lolek @ 2009-11-06 with 2224 votes and 4.3997 average points ![]() The winner picture of category #14 (Pisici): Bibeloul - Posted by: yryna @ 2009-11-06 with 907 votes and 4.3550 average points ![]() Felicitari castigatorilor! Veti primi azi sau maine cate un email cu datele de care am nevoie pentru expedierea premiilor. Surpriza abia acum vine: in 10 decembrie lansam cel mai mare concurs foto. Animalutul.ro aniverseaza 1 an! -------------------- |
|
|
|
Dec 3 2009, 12:03 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:42 AM |