Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 17 2009, 05:18 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Concursul lunii iulie e in toi, s-au inscris deja 22 de poze participante. ![]() Cum se desfasoara? Pentru a participa la concurs trebuie sa ai cont pe www.animalutul.ro. Contul e valabil si pe forum! Incarca o imagine, in sectiunea destinata Concursului Foto si voteaz-o! Indeamna-ti prietenii sa o voteze! Pot vota doar utilizatorii inscrisi pe site. Fiindca cererea a fost mare, am decis schimbarea sistemului de votare. De acum inainte, toti utilizatorii vor putea vota in fiecare ora! Cele mai votate si comentate imagini ajung in finala. Din fiecare categorie, adica Pisica si Caine, se vor alege 10 finalisti. Din acestia 10 se vor alege 2 castigatori, cate unul pt. fiecare categorie. Cum se aleg castigatorii? Numarul de voturi, comentarii si vizualizari! Premiile puse la bataie? Catelul lunii va fi premiat cu un pachet consistent de mancare ProFormance pentru catei. ![]() Pisica lunii va fi rasfatata cu mancare pentru feline, tot marca ProFormance. ![]() Castigatorii vor fi contactati de sponsorul concursului, SC. Wipet SRL pentru a stabili impreuna tipul de hrana potrivit castigatorilor. Mancarea pentru animale ProFormance face parte din gama de hrana super premium. Ce mai astepti? Participi? -------------------- |
|
|
|
Jul 27 2009, 09:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
-------------------- |
|
|
|
Jul 27 2009, 05:08 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
uf, ce s-au mai straduit oamenii sa voteze pozele
Spor sa aveti. Mancarica pentru animale pusa la bataie e senzationala, asta va spun eu. Scuze lilisor dar nu ma pot abtine. pisoii mei sunt foarte incantati. apropo, nu stii sa-mi spui de unde mai pot lua mancare ProFormance si eventual un pret? -------------------- |
|
|
|
Aug 3 2009, 09:48 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:41 AM |