IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Concurs luna DECEMBRIE 2009, Aniversarea unui an de animalutul.ro!
liliana
mesaj Dec 6 2009, 06:05 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

In 10 decembrie vom lansa cel mai mare concurs foto pe www.animalutul.ro.
Vom avea mai multe premii, ceea ce inseamna mai multi castigatori. 6 premii avem pregatite pentru voi.

Rugamintea mea e sa mentineti decenta si sa nu incercati sa fraudati!

Stati pe aproape pentru mai multe informatii smile.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Dec 10 2009, 04:23 PM
Trimis la #2

Admin

Lume, lume!

Mare concurs mare: Animăluţul.ro împlineşte 1 an de existenţă!
Pentru că acest concurs foto este unul aniversar, am pregătit, pe lângă tradiţionalele pachete cu hrană, încă 4 premii speciale care se vor acorda următoarelor animăluţe:

* Cel Mai Activ Câine. La sfârşitul concursului vom recompensa cu produse nutritive pentru câinii activi, câinele care va strânge cele mai multe voturi.
* Cel Mai Îngrijit Animăluţ. Animalele voastre vor avea o treabă grea: vor avea de impresionat vizitatorii siteului prin frumuseţea şi candoarea specifică unui animal de companie îngrijit.
* Câinele Lunii
* Pisica Lunii
* Cel Mai Frumos Căţeluş (premiul Puppy)
* Cea Mai Frumoasă Pisicuţă (premiul Kitten)

Ce trebuie sa faci pentru a participa la acest concurs: inregistreaza-te sau inscrie-te pe site, intra in sectiunea Concurs Foto, incarca o imagine si de indata ce ai primit mailul de confirmare ca poza a fost aprobata de editori, invita-ti prietenii sa o voteze. In functie de numarul de voturi, comentarii si nota finala se vor desemna castigatorii lunii.

Premiile oferite sunt:
- un pachet de produse nutritive pentru câini activi oferit de PetCare.ro

- un pachet ce constă în produse de igienă pentru animale, oferit de PetCare.ro

Premiile oferite de Wipet.ro
Câinele Lunii - va fi premiat cu 3 kg. de hrană Super Premium marca ProFormance

Pisica Lunii - va fi premiată cu 2 kg. de hrană Super Premium marca ProFormance

Cel Mai Frumos Căţeluş - va fi răsplătit cu o jucărie Disc Groovy

Cea Mai Frumoasă Pisicuţă - se va bucura de o jucărie şoricel Play-N-Squeak

Regulamentul concursului foto pe animalutul.ro

Concursul va debuta în data de 10 decembrie 2009, se va termina în data de 31 decembrie 2009, ora 00 şi se adresează tuturor posesorilor de câini şi pisici. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 ianuarie 2010 prin intermediul siteului precum şi pe forum!

Sunt acceptate toate imaginile care îndeplinesc următoarele condiţii:

* pentru primul Cel Mai Activ Câine pozele trebuie să înfăţişeze un câine în mişcare, activ
* pentru Premiul Cel Mai Frumos Animăluţ pozele trebuie să înfăţişeze un animal îngrijit.
* pentru premiile Câinele Lunii şi Pisica Lunii vor fi premiate imaginile care au cele mai multe comentarii.
* pentru premiile Cel Mai Frumos Căţeluş şi Cea Mai Frumoasă Pisicuţă vor fi premiate pozele care înfăţişează un căţeluş, respectiv o pisicuţă, pe baza numărului de voturi şi a numărului de comentarii cumulate.
* pentru a posta si vota o imagine din concurs, trebuie sa ai cont pe www.animalutul.ro!
* Un utilizator înregistrat poate vota aceeaşi imagine o singură dată în decursul unei ore.
* Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni dar cu alte imagini!
* Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România.
* Sunt acceptate inclusiv imaginile postate de la începutul lunii decembrie.
* Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concurs!
* Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură. Comentariile ofensatoare vor fi şterse iar utilizatorii care abuzează de amabilitatea editorilor vor fi descalificaţi dacă vor continua să posteze comentarii calomniatoare.
* Utilizatorii care sunt prinşi că încearcă să fraudeze, în orice fel, sistemul de votare, sunt descalificaţi.
* În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii şi a notei finale obţinută.
* Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi.
* Angajaţii SC. Inform Media SRL precum şi rudele de gradul I şi II nu au voie să participe la acest concurs!

Concursurile noastre sunt promovate pe Konkurs.ro - portal de concursuri si promotii.

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Dec 22 2009, 10:44 AM
Trimis la #3

Admin

Pentru mesajele calomniatoare si instigatoare, avem un prim avertisment: doamna sau domnisoara Burlembursa.

Imi pare rau, dar mesajele in care se fac remarci de genul: "Manca-l-ar rabia si febra porcina!"; "draga mea ... esti STUPIDA", precum si acuzatiile nefondate de genul : "masluiti voturile pentru a avea un catigator(fotografia cu potaia apartinandu-va)... spre a-l arata lumii . Banuisec ca ar fi mult mai ieftin daca premiile "s-ar intoarce" in propria ograda (daca aceste premii exista)." sunt incalificabile!

Mesajele respective pot fi gasite aici: http://www.animalutul.ro/concurs-foto/cain...m-suparat/1156/

Prima sanctiune e un avertisment, la urmatoarea abatere se suspenda participarea la concurs.

E un concurs foto cu si pentru animalute, nu e cazul sa fim necivilizati si ne batem joc de regulile expuse clar in regulament: http://www.animalutul.ro/concurs-foto/reguli/
Va rog sa respectati fiecare concurent participant, nu vad nici un motiv pentru care as accepta ne porcaim pe internet.

Va multumesc tuturor pentru intelegere! smile.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Dec 30 2009, 05:00 PM
Trimis la #4

Admin

Utilizatorul Burlembursa a fost banat. Motive: injurii la adresa celorlalti utilizatori, injurii la adresa administratorilor, calomnii si instigare.

Fiecare persoana are dreptul la libertatea de exprimare dar cand aceasta depaseste bunul simt si devine o discutie pur vulgara, nu pot permite astfel de manifestari. Consider ca inainte de toate suntem oameni civilizati.

--------------------

+Quote Post
leutul
mesaj Dec 31 2009, 07:37 AM
Trimis la #5

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 27-December 09
Membrul Nr.: 22,954

CITAT(Liliana I @ Dec 30 2009, 05:00 PM) *
Utilizatorul Burlembursa a fost banat. Motive: injurii la adresa celorlalti utilizatori, injurii la adresa administratorilor, calomnii si instigare.

Fiecare persoana are dreptul la libertatea de exprimare dar cand aceasta depaseste bunul simt si devine o discutie pur vulgara, nu pot permite astfel de manifestari. Consider ca inainte de toate suntem oameni civilizati.

Pai cam are dreptate Burlembursa. Si din cate am observat , se pare ca nu este singura/singurul care crede ca acest concurs este o vrajeala menita doar sa va aduca trafic si beneficii financiare de pe urma cresterii traficului.
Am observat ca oricum nu prea mai publicati decat comentariile care va avantajeaza si sunt pupincuriste. Comentariile in care sunteti criticati le faceti uitate in moderare.
Si eu subscriu la cele spuse de Burlembursa si sunt de parere ca sunteti si hoti si nesimtiti. Pacat ca in online inca se mai pot face astfel de magarii. Si mai pacat este ca inca mai exista fraieri care pun botul la astfel de concursuri fantoma.

+Quote Post
liliana
mesaj Dec 31 2009, 10:14 AM
Trimis la #6

Admin

Leutul aka Burlembursa (pentru ca aveti acelasi IP, culmea) daca nu poti sa mentii conversatia la un nivel civilizat, fara sa acuzi oamenii de lucruri false, te rog frumos sa te abtii de la comentarii.

In ce fel te-am deranjat? Cu ce? Concursuri fantoma? Explica te rog ce vrei sa spui, sa lamurim odata pentru totdeauna problema asta. Toate concursurile organizate pe animalutul.ro au fost corecte, poti intreba toti utilizatorii care au castigat, au primit premiile si au fost multumiti.

Nu publicam comentarii care instiga, calomniaza si aduc injurii la adresa celorlalti utilizatori, a administratorilor sau sponsorilor. Regula asta e specificata si in Regulament. Repet sfatul de a citi acest regulament. In momentul in care ai inceput sa injuri un biet caine, era clar ca toate comentariile tale vor contine aceeasi idee. Imi pare rau ca sunt oameni care fac astfel de lucruri in online smile.gif
Cainele care are cele mai multe voturi nu este al nostru, nu cunoastem participantii la concurs asa ca acuza ta cf careia am pastra premiile pentru noi, e aberanta si absurda.

Nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca facem fericite cateva animalute iar comunitatea se leaga si siteul creste. Chiar nu inteleg ce ai dori.

Daca ai ceva personal, vreo vendeta cu Inform Media, te rog sa-ti versi frustrarile in alta parte, nu aici. Nu cred ca ceilalti utilizatorii Animalutul.ro sunt dispusi sa accepte rautatile tale.

Sarbatori fericite in continuare!

--------------------

+Quote Post
leutul
mesaj Dec 31 2009, 11:36 AM
Trimis la #7

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 27-December 09
Membrul Nr.: 22,954

CITAT(Liliana I @ Dec 31 2009, 10:14 AM) *
Leutul aka Burlembursa (pentru ca aveti acelasi IP, culmea) daca nu poti sa mentii conversatia la un nivel civilizat, fara sa acuzi oamenii de lucruri false, te rog frumos sa te abtii de la comentarii.

In ce fel te-am deranjat? Cu ce? Concursuri fantoma? Explica te rog ce vrei sa spui, sa lamurim odata pentru totdeauna problema asta. Toate concursurile organizate pe animalutul.ro au fost corecte, poti intreba toti utilizatorii care au castigat, au primit premiile si au fost multumiti.

Nu publicam comentarii care instiga, calomniaza si aduc injurii la adresa celorlalti utilizatori, a administratorilor sau sponsorilor. Regula asta e specificata si in Regulament. Repet sfatul de a citi acest regulament. In momentul in care ai inceput sa injuri un biet caine, era clar ca toate comentariile tale vor contine aceeasi idee. Imi pare rau ca sunt oameni care fac astfel de lucruri in online smile.gif
Cainele care are cele mai multe voturi nu este al nostru, nu cunoastem participantii la concurs asa ca acuza ta cf careia am pastra premiile pentru noi, e aberanta si absurda.

Nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca facem fericite cateva animalute iar comunitatea se leaga si siteul creste. Chiar nu inteleg ce ai dori.

Daca ai ceva personal, vreo vendeta cu Inform Media, te rog sa-ti versi frustrarile in alta parte, nu aici. Nu cred ca ceilalti utilizatorii Animalutul.ro sunt dispusi sa accepte rautatile tale.

Sarbatori fericite in continuare!

Duduie Liliana, tocmai ce ai confirmat afirmatia mea despre nesimtirea voastra.
Cand nu ai nicio alta scuza , incepi sa suferi de paranoia si acuzi ca as fi aceeasi persoana cu Burlembursa.
Atunci cand acuzi public, ar fi bine sa faci dovezile publice .
Sunteti si nesimtiti si incompetenti. Oricum nu mai crede nimeni ineptiile voastre.
Este pueril sa acuzi doua persoane, care va critica, ca ar fi una singura.Ma mir ca nu ziceti si de iulia si de toti ceilalti ,care au sesizat aceleasi nereguli, ca ar fi tot Burlembursa.
Nu publicati comentarii... care va critica, care va desconspira adevaratele intentii si marsavii. Spamerilor!
Cainele care are cele mai multe voturi CU SIGURANTA ESTE AL VOSTRU SAU AL VREUNUI CUNOSCUT AL VOSTRU !
CONCURSUL ESTE UN FAKE !
Eu nu am nimic cu Infom Media. Ce as putea avea?! Nici macar nu particip la concurs. Nu vreau sa m incurc cu incompetentii care u sunt in stare sa fie cinstiti i corecti in online, sau sa isi administreze corect site-urile (vezi cazul recent al site-ului "masini" , in care nici macar parola nu aveati la administrarea site-ului).
Sunteti de toata jena !

+Quote Post
liliana
mesaj Dec 31 2009, 11:53 AM
Trimis la #8

Admin

Contul lui Burlembursa a fost inactivat dupa ce am primit mailuri pline de injurii. Ciudat e ca la cateva ore distanta, a aparut un alt cont, Leutul, din aceeasi localitate, care injura exact in acelasi mod aceeasi imagine, ba mai mult, acuza echipa Animalutul.ro de conspiratie, exact ca si userul Burlembursa. Intr-adevar, sunt paranoica fiindca mi se pare greu de crezut ca poate fi vorba de o alta persoana, din acelasi oras, care are acelasi IP smile.gif

Ar fi cazul sa incetezi cu acuzatiile false si minciunile.

Avand in vedere amenintarile si injuriile pe care le-am primit de la utilizatorii Burlembursa si Leutul, ambii utilizatori vor fi banati pe termen nelimitat! Nu accept sa primesc amenintari cu bataia si punerea vietii in pericol din partea unor persoane care nu cunosc limitele bunului simt!

Repet rugamintea: daca ai vreo problema cu firma, te rog sa-ti versi frustrarile in alte parti. Nu mai imprastia minciuni pe internet, nu castigi nimic! Sub anonimat e usor sa arunci cu pietre, mai ales cand nu aduci dovezi care sa-ti sprijine spusele.

E ultima data cand iti voi mai raspunde, m-am saturat sa-mi irosesc energia cu un om care e clar inversunat si refuza orice explicatie in favoarea teoriilor conspirationiste.

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 10:40 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale