IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

7 Pagini V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Concurs foto: VacanÅ£a animăluÅ£elor, iulie 2011
liliana
mesaj Jul 11 2011, 03:02 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Vacanţa Animăluţelor!

Concursul se va prelungi cu 2 saptamani, îţi poţi înscrie animaluţul la concurs pana în data de 7 august!

Căldură mare, mon cher, căldură mare! Cel mai bun lucru pe care-l poţi face în timpul verii e să te răcoreşti şi să te bucuri de concediu. Dacă e vacanţă pentru oameni, atunci să fie vacanţă şi pentru căţei!

Animalutul.ro şi PetShop4you.ro te invită la concurs!

Dacă ai câine, poţi câştiga:

un pachet Acana Puppy Large Breed 13.5kg + Frontline Combo (în funcţie de greutatea câinelui)

Iar dacă ai pisică îţi poţi răsfăţa felina cu :

hrană Applaws Cat 7kg + 10 pliculeţe Applaws

Ce trebuie să faci?

Arată-ne şi povesteşte-ne în câteva cuvinte, ce face animăluţul tău în această vară. Hai că nu e greu, aşa-i? smile.gif

În perioada 11 iulie-7 august îţi poţi înscrie animăluţul la concurs, iar în perioada 8 august - 21 august se vor vota cele mai haioase animăluţe.

În funcţie de numărul de voturi şi de alegerea editorului se vor stabili câştigătorii pentru cele două categorii: câine şi pisică. Concursul se va desfăşura în acest topic!

Regulament:

- pentru a participa la concurs, trebuie să ai minim 10 postări pe forum.
- participanţii care nu au 10 postări până în data de 7 august nu vor fi luaţi în considerare la începutul voturilor, în data de 8 august.
- pentru a participa, trebuie să postezi pe forum, în acest topic, o poză cu pisica sau câinele tău în vacanţă. Câteva cuvinte despre ceea pisica sau câinele tău ajută pentru a îndupleca audienţa. biggrin.gif
- orice tentativă de fraudare a concursului, duce la descalificarea participantului.
- pot vota doar cei care au minim 10 postări pe forum. Aceşti utilizatori pot vota o singură dată în cadrul concursului.
- votarea se va încheia în data de 21 august, ora 23:59.
- Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România.
- Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concursuri organizate pe animalutul.ro!
- Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură. Comentariile ofensatoare vor fi şterse, iar utilizatorii care abuzează de amabilitatea moderatorilor vor fi descalificaţi dacă vor continua să posteze comentarii care nu respectă regulile de bun simţ şi conduită.
- În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii obţinute.
- Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi.
- în cazul în care un utilizator a întrunit cele mai multe voturi la toate categoriile din concurs, va putea alege un singur premiu din cele pentru care a ieşit câştigător. Celelalte premii vor fi distribuite ocupanţilor locurilor secunde. În felul acesta premiile nu vor fi acordate unei singure persoane, ci mai mulţi utilizatori vor avea şansa de a câştiga unul din pachetele puse în concurs.
- Toţi utilizatorii care îşi fac mai multe conturi de pe acelaşi IP doar pentru concursul foto vor fi descalificaţi.
- Angajaţii S.C. Inform Media S.R.L. precum şi rudele de gradul I şi II nu au voie să participe la acest concurs!

Acestea fiind spuse, cele mai haioase şi relaxate animăluţe să câştige!
Concursul a început!
Motivul editarii: prelungire concurs

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Jul 19 2011, 09:00 AM
Trimis la #2

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Pentru a vă înscrie la concurs, trebuie să postaţi în acest topic o imagine cu animăluţul pe care-l deţineţi.
Înscrierile se fac până în data de 24 iulie.

--------------------

+Quote Post
CsikiDavid94
mesaj Jul 19 2011, 05:54 PM
Trimis la #3

Member
**

Postari: 11
Inregistrat pe: 18-July 11
De la: Satu-Mare
Membrul Nr.: 25,576

eu ma numesc roxii, am fost anu asta in multe locuri, baia sprie, bistrita, si osa mai maduc in baia mare cine stie pe unde osa maiu maduc smile.gif

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  DSCF8640.JPG ( 118.22k ) Numarul de Transferari: 2

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Jul 20 2011, 12:39 PM
Trimis la #4

Advanced Member

Postari: 44
Inregistrat pe: 30-December 10
De la: Str stadionului,comuna vadu-pasii,jud buzau
Membrul Nr.: 23,896

Buna eu ma numesc Mihaela!Dupa cum vedeti si in imaginea alaturata ,pisicutele mele Maya si Knut isi petrec vacanta stand si dormind pe unde apuca .Nici macar un soricel nu au prins de lenese ce sunt:).
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Imagine1066.jpg ( 343.57k ) Numarul de Transferari: 1

+Quote Post
Missy
mesaj Jul 20 2011, 02:30 PM
Trimis la #5

Member
**

Postari: 15
Inregistrat pe: 8-November 10
Membrul Nr.: 23,692

Buna sunt Missy si din pacate nu pot ajunge la mare!Asta nu ma opreste in schimb sa aduc eu marea la mine acasa!:D

Fisier Atasat  100_5451.jpg ( 430.71k ) Numarul de Transferari: 3

+Quote Post
mimmi
mesaj Jul 20 2011, 06:21 PM
Trimis la #6

Member
**

Inregistrat pe: 4-October 09
De la: Cluj
Membrul Nr.: 22,094

Daca am doua animale de companie (2 catei) pot participa cu fiecare in paret sau numai cu unul ?
Multumesc !!

+Quote Post
gabipopa
mesaj Jul 21 2011, 09:40 AM
Trimis la #7

Admin Animalutul.ro
**

Grup: Root Admin
Postari: 22
Membrul Nr.: 25,568

Buna Mimmi, poti participa cu ambii catei la concurs! Multa bafta

+Quote Post
mury_ana2000
mesaj Jul 21 2011, 11:47 AM
Trimis la #8

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 12-October 10
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 23,525

Buna,
Eu sunt Jiro, un Ciobanesc Australian de 9 luni si activitatea mea preferata din timpul verii este sa fac baita cu fratele meu mai mare ...
Fisier Atasat  14.jpg ( 644.44k ) Numarul de Transferari: 2

--------------------
When riding a horse we borrow freedom

+Quote Post
mimmi
mesaj Jul 21 2011, 02:45 PM
Trimis la #9

Member
**

Leia la somesul rece .
Excursia a fost pe placul ei,a zburdat si s-a distrat de minune !

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  P8212223.JPG ( 1.03MB ) Numarul de Transferari: 1

+Quote Post
mimmi
mesaj Jul 21 2011, 03:17 PM
Trimis la #10

Member
**

CITAT(gabipopa @ Jul 21 2011, 10:40 AM) *
Buna Mimmi, poti participa cu ambii catei la concurs! Multa bafta

Multumesc pentru raspuns !

+Quote Post
Ceci
mesaj Jul 21 2011, 03:30 PM
Trimis la #11

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 21-June 11
Membrul Nr.: 25,328

Acest mesaj a fost editat de valentina: Jul 22 2011, 05:43 PM
Motivul editarii: pentru a posta o imagine, trebuie sa folositi butonul de imagine, nu cel de centrare :)

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Jul 22 2011, 02:45 PM
Trimis la #12

Advanced Member

pot participa si cu catei si cu pisicutze?

+Quote Post
gabipopa
mesaj Jul 22 2011, 02:54 PM
Trimis la #13

Admin Animalutul.ro
**

Buna mimishor_12,

Da, poti participa si cu catei si cu pisicute smile.gif. Iti doresc multa bafta!

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Jul 22 2011, 04:57 PM
Trimis la #14

Advanced Member

CITAT(gabipopa @ Jul 22 2011, 03:54 PM) *
Buna mimishor_12,

Da, poti participa si cu catei si cu pisicute smile.gif. Iti doresc multa bafta!

multumesc icon_love.gif

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Jul 22 2011, 05:12 PM
Trimis la #15

Advanced Member

Este prima lor vara si prima lor vacanta bineinteles.Dupa cum vedeti in imaginea alaturata sunt pregatiti sa le dau startul la joaca. director.gif happy3.gif
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Imagine0075.jpg ( 128.94k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
denisaa
mesaj Jul 25 2011, 09:29 AM
Trimis la #16

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 7-July 11
Membrul Nr.: 25,463

CITAT(liliana @ Jul 11 2011, 01:02 PM) *
Vacanţa Animăluţelor!

Concursul se va prelungi cu 2 saptamani, îţi poţi înscrie animaluţul la concurs pana în data de 7 august!

Căldură mare, mon cher, căldură mare! Cel mai bun lucru pe care-l poţi face în timpul verii e să te răcoreşti şi să te bucuri de concediu. Dacă e vacanţă pentru oameni, atunci să fie vacanţă şi pentru căţei!

Animalutul.ro şi PetShop4you.ro te invită la concurs!

Dacă ai câine, poţi câştiga:

un pachet Acana Puppy Large Breed 13.5kg + Frontline Combo (în funcţie de greutatea câinelui)

Iar dacă ai pisică îţi poţi răsfăţa felina cu :

hrană Applaws Cat 7kg + 10 pliculeţe Applaws

Ce trebuie să faci?

Arată-ne şi povesteşte-ne în câteva cuvinte, ce face animăluţul tău în această vară. Hai că nu e greu, aşa-i? smile.gif

În perioada 11 iulie-7 august îţi poţi înscrie animăluţul la concurs, iar în perioada 7 august - 21 august se vor vota cele mai haioase animăluţe.

În funcţie de numărul de voturi şi de alegerea editorului se vor stabili câştigătorii pentru cele două categorii: câine şi pisică. Concursul se va desfăşura în acest topic!

Regulament:

- pentru a participa la concurs, trebuie să ai minim 10 postări pe forum.
- participanţii care nu au 10 postări până în data de 24 iulie nu vor fi luaţi în considerare la începutul voturilor, în data de 25 iulie.
- pentru a participa, trebuie să postezi pe forum, în acest topic, o poză cu pisica sau câinele tău în vacanţă. Câteva cuvinte despre ceea pisica sau câinele tău ajută pentru a îndupleca audienţa. biggrin.gif
- orice tentativă de fraudare a concursului, duce la descalificarea participantului.
- pot vota doar cei care au minim 10 postări pe forum. Aceşti utilizatori pot vota o singură dată în cadrul concursului.
- votarea se va încheia în data de 7 august, ora 23:59.
- Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România.
- Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concursuri organizate pe animalutul.ro!
- Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură. Comentariile ofensatoare vor fi şterse, iar utilizatorii care abuzează de amabilitatea moderatorilor vor fi descalificaţi dacă vor continua să posteze comentarii care nu respectă regulile de bun simţ şi conduită.
- În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii obţinute.
- Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi.
- în cazul în care un utilizator a întrunit cele mai multe voturi la toate categoriile din concurs, va putea alege un singur premiu din cele pentru care a ieşit câştigător. Celelalte premii vor fi distribuite ocupanţilor locurilor secunde. În felul acesta premiile nu vor fi acordate unei singure persoane, ci mai mulţi utilizatori vor avea şansa de a câştiga unul din pachetele puse în concurs.
- Toţi utilizatorii care îşi fac mai multe conturi de pe acelaşi IP doar pentru concursul foto vor fi descalificaţi.
- Angajaţii S.C. Inform Media S.R.L. precum şi rudele de gradul I şi II nu au voie să participe la acest concurs!

Acestea fiind spuse, cele mai haioase şi relaxate animăluţe să câştige!
Concursul a început!

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Petecut.jpg ( 28.57k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
danilavi
mesaj Jul 26 2011, 04:12 PM
Trimis la #17

Member
**

Inregistrat pe: 25-June 11
Membrul Nr.: 25,380

Vacanta la zoo din Viena!

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  IMG_0009.JPG ( 1.76MB ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
Gabi92
mesaj Jul 27 2011, 09:31 AM
Trimis la #18

Advanced Member

Postari: 50
Inregistrat pe: 27-June 11
De la: Romania
Membrul Nr.: 25,398

Buna, eu ma numesc Mimi si sunt o catelusa teckel inteligenta si foarte jucausa. Atunci cand stapanii nu sunt prin zona, iar mami si tati nu ma supravegheaza, imi place sa intru in casa si sa adorm pe covor. In unele cazuri ma mai uit si la televizor. Emisiunea mea preferata este "Cezar si cainii". Votati-ma!

+Quote Post
gabipopa
mesaj Jul 27 2011, 12:35 PM
Trimis la #19

Admin Animalutul.ro
**

Buna Gabi92, pentru a participa la concurs ar fi indicat sa ne postezi si o fotografie cu micuta teckel. Suntem foarte curiosi sa o vedem hello2.gif Pentru a insera o fotografie trebuie sa folosesti butonul "adauga imagine" din bara de instrumente. Mult succes

+Quote Post
Gabi92
mesaj Jul 27 2011, 08:14 PM
Trimis la #20

Advanced Member

Postari: 50
Inregistrat pe: 27-June 11
De la: Romania
Membrul Nr.: 25,398

Buna, eu ma numesc Mimi si sunt o catelusa teckel inteligenta si foarte jucausa. Atunci cand stapanii nu sunt prin zona, iar mami si tati nu ma supravegheaza, imi place sa intru in casa si sa adorm pe covor. In unele cazuri ma mai uit si la televizor. Emisiunea mea preferata este "Cezar si cainii". Votati-ma!

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  140720114182.jpg ( 534.55k ) Numarul de Transferari: 1

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

7 Pagini V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
Tags

2 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (2 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 10:39 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale