IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

7 Pagini V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Concurs foto: VacanÅ£a animăluÅ£elor, iulie 2011
danibobo
mesaj Aug 26 2011, 07:13 PM
Trimis la #121

Member
**

Grup: Animalutul
Postari: 20
Inregistrat pe: 16-June 11
De la: sighisoara
Membrul Nr.: 25,282

[quote name='liliana' date='Jul 11 2011, 01:02 PM' post='13781']
Vacanţa Animăluţelor!

Concursul se va prelungi cu 2 saptamani, îţi poţi înscrie animaluţul la concurs pana în data de 7 august!

Căldură mare, mon cher, căldură mare! Cel mai bun lucru pe care-l poţi face în timpul verii e să te răcoreşti şi să te bucuri de concediu. Dacă e vacanţă pentru oameni, atunci să fie vacanţă şi pentru căţei!

Animalutul.ro şi PetShop4you.ro te invită la concurs!

Dacă ai câine, poţi câştiga:

un pachet Acana Puppy Large Breed 13.5kg + Frontline Combo (în funcţie de greutatea câinelui)

Iar dacă ai pisică îţi poţi răsfăţa felina cu :

hrană Applaws Cat 7kg + 10 pliculeţe Applaws

Ce trebuie să faci?

Arată-ne şi povesteşte-ne în câteva cuvinte, ce face animăluţul tău în această vară. Hai că nu e greu, aşa-i? smile.gif

În perioada 11 iulie-7 august îţi poţi înscrie animăluţul la concurs, iar în perioada 8 august - 21 august se vor vota cele mai haioase animăluţe.

În funcţie de numărul de voturi şi de alegerea editorului se vor stabili câştigătorii pentru cele două categorii: câine şi pisică. Concursul se va desfăşura în acest topic!

Regulament:

- pentru a participa la concurs, trebuie să ai minim 10 postări pe forum.
- participanţii care nu au 10 postări până în data de 7 august nu vor fi luaţi în considerare la începutul voturilor, în data de 8 august.
- pentru a participa, trebuie să postezi pe forum, în acest topic, o poză cu pisica sau câinele tău în vacanţă. Câteva cuvinte despre ceea pisica sau câinele tău ajută pentru a îndupleca audienţa. biggrin.gif
- orice tentativă de fraudare a concursului, duce la descalificarea participantului.
- pot vota doar cei care au minim 10 postări pe forum. Aceşti utilizatori pot vota o singură dată în cadrul concursului.
- votarea se va încheia în data de 21 august, ora 23:59.
- Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România.
- Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concursuri organizate pe animalutul.ro!
- Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură. Comentariile ofensatoare vor fi şterse, iar utilizatorii care abuzează de amabilitatea moderatorilor vor fi descalificaţi dacă vor continua să posteze comentarii care nu respectă regulile de bun simţ şi conduită.
- În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii obţinute.
- Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi.
- în cazul în care un utilizator a întrunit cele mai multe voturi la toate categoriile din concurs, va putea alege un singur premiu din cele pentru care a ieşit câştigător. Celelalte premii vor fi distribuite ocupanţilor locurilor secunde. În felul acesta premiile nu vor fi acordate unei singure persoane, ci mai mulţi utilizatori vor avea şansa de a câştiga unul din pachetele puse în concurs.
- Toţi utilizatorii care îşi fac mai multe conturi de pe acelaşi IP doar pentru concursul foto vor fi descalificaţi.
- Angajaţii S.C. Inform Media S.R.L. precum şi rudele de gradul I şi II nu au voie să participe la acest concurs!

Acestea fiind spuse, cele mai haioase şi relaxate animăluţe să câştige!
Concursul a început!

argue.gif BUNA SEARA. SUNT DANIELA, STAPANA PISICUTEI BOBO.
AM PARTICIPAT PENTRU PRIMA OARA IN VIATA MEA LA UN CONCURS PT ANIMALE ONLINE.
DESI S-A ANUNTAT CASTIGATORUL DEJA DE CATEVA ZILE AM ALES SA STAU LA O PARTE SI SA NU SPUN NIMIC.
TOTUSI AM OBSERVAT CA EXISTA NEMULTUMIRI IN FORUM ALE ALTOR CONCURENTI SI ACEST LUCRU IMI DA DE INTELES CA REGULAMENTUL DE MAI SUS A FOST CREAT IN ASA FEL INCAT SA POATA FI FRAUDAT.
MAI TRIST ESTE CA A CASTIGAT "PRIETENIA" SI NU ANIMALUL.
CEI IN CAUZA STIU CE SPUN. CUM ADICA "VOTURI DUBLE''? EU PERSONAL AM AVUT 13 POSTARI PANA PE 8 AUGUST SI NU AM CREAT CONTURI COLATERALE PE ACELASI IP.
IN FOND CHIAR SI CHICCA AR FI MERITAT SA CASTIGE E O PISICUTA SCUMPA. DAR STAPANA NU A UMBLAT CU SMECHERII.
LA FEL NICI EU PRIETENII MEI AU INTELES DEJA TOTUL SI LE PARE RAU. ORICUM PT NOI TOT BOBO RAMANE ADEVARATA CASTIGATOARE CONFORM REALITATII SI A PUNCTAJULUI.
DACA PARTICIPANTII AU GRESIT, ATUNCI INSEAMNA CA TREBUIE SA SCHIMBATI CEVA. NU MERITA SCUMPELE NOASTRE ANIMALUTZE SA FIE TARATE PRIN ASEMENEA ACTIUNI DE POSEDARE A CELOR DIN ANTURAJ.
A FOST PAREREA MEA INSOTITA DE CUVINTE DE RESPECT PT CEI CARE IUBESC INTR-ADEVAR ANIMALUTZELE, IN ORICE CATEGORIE S-AR AFLA.
Go to the top of the page

+Quote Post
danibobo
mesaj Aug 26 2011, 07:19 PM
Trimis la #122

Member
**

P.S.

BOBO A AVUT 8 PUNCTE SI A FOST MEREU IN TOP.
Fisier Atasat  poze_canon_dana_001.jpg ( 758.2k ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
gabipopa
mesaj Aug 27 2011, 08:12 AM
Trimis la #123

Admin Animalutul.ro
**

Grup: Root Admin
Postari: 22
Inregistrat pe: 18-July 11
Membrul Nr.: 25,568

Buna Daniela!

Este adorabil Bobo, o frumusete! Te rog sa nu fii nemultumita, imi pare f raul ca nu toti cei care si-au dorit sa voteze au stiut ca e nevoie de un anumit numar de postari.
Vom organiza si alte concursuri! Iubesc din suflet toate animalutele, dar din pacate doar doua au putut castiga. sad.gif Regulamentul este regulament si trebuiei sa il respectam...
Iti doresc un sfarsit de saptamana superb!

+Quote Post
gabipopa
mesaj Aug 27 2011, 08:19 AM
Trimis la #124

Admin Animalutul.ro
**

Am vazut ca Bobo a fost inscris si aici
http://www.animalutul.ro/concurs-foto/pisi...sa-gatesc/2805/
insa acest concurs si voturile s-au desfsurat exclusiv pe forum, in acest topic. Fotografiile si voturile postate la acea sectiune nu au fost luate in considerare.

+Quote Post
danibobo
mesaj Aug 27 2011, 08:23 AM
Trimis la #125

Member
**

[quote name='gabipopa' date='Aug 27 2011, 06:12 AM' post='14215']
Buna Daniela!

Este adorabil Bobo, o frumusete! Te rog sa nu fii nemultumita, imi pare f raul ca nu toti cei care si-au dorit sa voteze au stiut ca e nevoie de un anumit numar de postari.
Vom organiza si alte concursuri! Iubesc din suflet toate animalutele, dar din pacate doar doua au putut castiga. sad.gif Regulamentul este regulament si trebuiei sa il respectam...
Iti doresc un sfarsit de saptamana superb!
[/quot

eusa_think.gif Buna,multumesc pt raspuns dar prietenii mei au votat-o si a avut 8 puncte. Atunci va rog sa-mi spuneti cu ce s-a gresit sa stiu si eu. Ei s-au autentificat altfel n-ar fi putut sa o voteze. Deci nu inteleg ce au gresit prietenii mei, va rog sa-mi spuneti sa stiu si eu pe viitor. Multumesc.

+Quote Post
danibobo
mesaj Aug 27 2011, 08:28 AM
Trimis la #126

Member
**

CITAT(gabipopa @ Aug 27 2011, 06:19 AM) *
Am vazut ca Bobo a fost inscris si aici
http://www.animalutul.ro/concurs-foto/pisi...sa-gatesc/2805/
insa acest concurs si voturile s-au desfsurat exclusiv pe forum, in acest topic. Fotografiile si voturile postate la acea sectiune nu au fost luate in considerare.

Deci nu acolo trebuia postata imaginea pt concurs? Prietenii mei acolo au votat-o. Sa inteleg ca trebuia sa intre in forum si sa scrie pe cine voteaza? Atunci pt ce scria sub poza mareste si voteaza? Deci n-am inteles nimic ok pe viitor nu ma mai bag. Eu nu mai inteleg.

+Quote Post
gabipopa
mesaj Aug 27 2011, 12:02 PM
Trimis la #127

Admin Animalutul.ro
**

Buna, inca odata ne pare foarte rau pentru confuzie, pe viitor vom incerca sa fim mai explicti. Regulamentul la pagina de pe site
http://www.animalutul.ro/concurs-foto/reguli/
precizeaza ca "Oferim 10 invitaţii la cel mai mare târg din România dedicat animalelor de companie: PetExpo 2011. Vor fi declarate câştigătoare imaginile care au cele mai multe voturi acumulate, în ordine descrescătoare, din data de 15.05 până în data de 31.05 la ora 23.59." (asadar ultimul concurs activ pe site s-a desfsurat in mai.)
Iar pe forum in regulament s-a spus: "Concursul se va desfăşura în acest topic! " si s-a dat si exemplu de vot:
"Pentru a vota te rugam posteaza numele animalutului pe care il votezi pentru fiecare categorie.

exemplu: Votez pentru pisicuta Missy si pentru catelusa Mimi."

+Quote Post
mimishor_12
mesaj Aug 27 2011, 05:53 PM
Trimis la #128

Advanced Member

Postari: 44
Inregistrat pe: 30-December 10
De la: Str stadionului,comuna vadu-pasii,jud buzau
Membrul Nr.: 23,896

Buna Gabi!As vrea sa te intreb daca pot participa la viitorul concurs daca am castigatconcursul anterior icon_question.gif

+Quote Post
danibobo
mesaj Aug 27 2011, 06:57 PM
Trimis la #129

Member
**

CITAT(gabipopa @ Aug 27 2011, 11:02 AM) *
Buna, inca odata ne pare foarte rau pentru confuzie, pe viitor vom incerca sa fim mai explicti. Regulamentul la pagina de pe site
http://www.animalutul.ro/concurs-foto/reguli/
precizeaza ca "Oferim 10 invitaţii la cel mai mare târg din România dedicat animalelor de companie: PetExpo 2011. Vor fi declarate câştigătoare imaginile care au cele mai multe voturi acumulate, în ordine descrescătoare, din data de 15.05 până în data de 31.05 la ora 23.59." (asadar ultimul concurs activ pe site s-a desfsurat in mai.)
Iar pe forum in regulament s-a spus: "Concursul se va desfăşura în acest topic! " si s-a dat si exemplu de vot:
"Pentru a vota te rugam posteaza numele animalutului pe care il votezi pentru fiecare categorie.

exemplu: Votez pentru pisicuta Missy si pentru catelusa Mimi."

Bine multumesc icon_salut.gif

+Quote Post
gabipopa
mesaj Aug 29 2011, 08:40 AM
Trimis la #130

Admin Animalutul.ro
**

Buna mimishor_12,

Da, poti participa si la urmatoarele concursuri smile.gif

+Quote Post
anutica21
mesaj Aug 29 2011, 10:56 PM
Trimis la #131

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 29-August 11
Membrul Nr.: 25,996

Votez pentru catelusa Blecky si pentru motanul Ratonu

+Quote Post
Alinuta.Alina
mesaj Sep 7 2011, 04:15 AM
Trimis la #132

Newbie
*

Inregistrat pe: 7-September 11
Membrul Nr.: 26,045

+Quote Post
glodbogdan
mesaj Sep 8 2011, 07:59 PM
Trimis la #133

Newbie
*

Inregistrat pe: 8-September 11
Membrul Nr.: 26,060

+Quote Post
albdalb
mesaj Sep 13 2011, 12:50 PM
Trimis la #134

Newbie
*

Inregistrat pe: 13-September 11
Membrul Nr.: 26,096

+Quote Post
butuletu
mesaj Sep 14 2011, 09:04 AM
Trimis la #135

Newbie
*

Inregistrat pe: 14-September 11
Membrul Nr.: 26,103

+Quote Post
DenyYy
mesaj Sep 26 2011, 08:45 PM
Trimis la #136

Member
**

Postari: 11
Inregistrat pe: 6-August 11
De la: drobeta turnu severin
Membrul Nr.: 25,760

Cand o sa mai fie concursuri ?

+Quote Post
ioyo
mesaj Oct 6 2011, 01:20 PM
Trimis la #137

Newbie
*

Inregistrat pe: 6-October 11
Membrul Nr.: 26,260

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

7 Pagini V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
Tags

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 12:15 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale