Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 5 2009, 04:55 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
De astazi dam startul unui nou concurs. Regulile sunt aceleasi: 1. trebuie sa ai cont pe site (si implicit pe forum!) pentru a uploada o poza in concurs 2. trebuie sa ai cont pe site pentru a putea vota 3. ai voie sa votezi aceeasi imagine o singura data pe zi intrucat voturile sunt inregistrate in contul utilizatorului, indiferent de IP si Cookies. 4. poti vota din nou dupa miezul noptii. 5. nu uita sa-ti votezi in fiecare zi preferatii 6. daca inca nu te-ai laudat colegilor/prietenilor/familiei, e cazul sa o faci. mai multe voturi si comentarii, mai multe sanse de castig!! Premii, oferite de sponsorul nostru Wipet.ro: Cel mai frumos Caine al lunii va primi 3 kg. de hrana ProFormance pentru caini Cea mai frumoasa Pisica a lunii va primi 2 kg. de hrana ProFormance pentru pisici Concursul dureaza pana in data de 31 mai si vor fi acceptate toate imaginile uploadate din 1 pana in 28 mai. Castigatorii vor fi anuntati in data de 1 iunie, dupa orele 15. Sa va vad daca luna aceasta veti vota mai mult! Pana acum avem 2 imagini noi uploadate. Manga, pisicuta mea! ![]() Gluk (despre care stapana spune ca saliveaza dupa orice catea apare in campul sau vizual ![]() Te asteptam! -------------------- |
|
|
|
May 7 2009, 09:59 AM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 14 Inregistrat pe: 7-May 09 Membrul Nr.: 19,601 |
Super! Poate participa orice utilizator?
|
|
|
|
May 14 2009, 05:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Da, Lulu. Poate participa orice utilizator!
Cea mai votata poza inscrisa luna aceasta: Eu sunt Haiduc!
-------------------- |
|
|
|
May 19 2009, 11:25 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
|
|
|
|
May 21 2009, 10:49 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:36 AM |