Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Sep 3 2009, 04:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Concursul foto se imbraca in haine aurii... Ei, dragii noştri, luna septembrie aduce un nou concurs foto, destinat pisicilor şi câinilor. Fie aţi fost în vacanţă cu prietenii voştri necuvântători sau i-aţi surprins în vreo ipostază amuzantă, e momentul să vă lăudaţi. Ce trebuie să faci? Înregistrează-te pe www.animalutul.ro (cont valabil şi pe forum!) şi înscrie o poză haioasă cu animăluţul tău. Invită-ţi prietenii să o voteze. Poza cu cele mai multe voturi va fi premiată. Regulile concursului şi data desfăşurării Concursul a început în data de 3 septembrie, ora 12. Durează până în data de 30 septembrie ora 00, atunci când calculatorul va alege câştigătorii din cele două categorii principale: pisică şi câine. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 octombrie 2009 prin intermediul siteului precum şi pe forum. * Un utilizator poate vota aceeaşi imagine o singură dată în decursul unei ore. * Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni! * Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România. * Sunt acceptate inclusiv imaginile postate de la începutul lunii septembrie. * Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concurs! * Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură * Utilizatorii care sunt prinşi că încearcă să fraudeze, în orice fel, sistemul de votare, sunt descalificaţi. * În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii şi a notei finale obţinută. Premiile concursului sunt oferite de SC Wipet SRL:
-------------------- |
|
|
|
Sep 8 2009, 04:02 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
-------------------- |
|
|
|
Sep 9 2009, 04:11 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
Sep 9 2009, 04:14 PM
Trimis la
|
|
Pentru propunerile de mai sus am atasat linkul fiecare poze participante, click pe numele pozei pentru a intra in link si a o vota cu cate stelute crezi ca merita. Succes! -------------------- |
|
|
|
Sep 10 2009, 11:01 AM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
Sep 18 2009, 04:09 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
daca tot n-a mai propus nimeni poze, iaca propun eu, ca mi-s dragi cateva animalute din concurs:
Eu propun un Mops ![]() Si doua pisicute frumoase:
-------------------- |
|
|
|
Sep 30 2009, 12:25 PM
Trimis la
|
|
Ah, Valentina cum mi-ai tinut tu locul.
Concursul e aproape de final, cu toate acestea am mai primit poze trimise de utilizatori. Trebuie sa amintesc de un hamster mic si pufos postat astazi, daca nu ma insel, de Paukry: ![]() Ultimele imagini inscrise in concurs: Togo: ![]() si Lucky: ![]() -------------------- |
|
|
|
Sep 30 2009, 05:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 22 Inregistrat pe: 22-June 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,008 |
foarte dragutz este Lucky
|
|
|
|
Oct 5 2009, 01:19 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Castigatorii concursului din luna septembrie sunt:
Mister Milo - imagine votata de 2612 de ori, postata de Dutzu. ![]() Zibu - imagine votata de 242 de ori, postata de Zibu ![]() restul informatiilor despre concurs, aflati in articolul postat pe site: http://www.animalutul.ro/favorite/castigat...mbrie-2009/250/ -------------------- |
|
|
|
Oct 6 2009, 09:35 AM
Trimis la
|
|
Un singur lucru ai uitat sa mentionezi, Valentina: Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor!
-------------------- |
|
|
|
Oct 6 2009, 06:50 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 10-September 09 Membrul Nr.: 21,198 |
Sunt utilizatorul Zibu's. spuneti-mi cum se intra in posesia premiilor. nu gasesc date de contact nicaieri si nici nu am primit vreun mail sau telefon. multumesc |
|
|
|
Oct 7 2009, 08:58 AM
Trimis la
|
|
Exista pagina de contact. oricum, ciudat ca nu te-a contactat pana acum, de obicei in primele 2-3 zile suna sau trimite mail. mie mi-a trimis mail a doua zi dupa concurs.
hmm... sa asteptam sa vedem ce zice Lilisor. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:36 AM |