Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 6 2009, 04:52 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Dacă crezi că ai ratat şansa de a te lăuda cu animăluţul tău, află că vom continua să premiem cele mai frumoase patrupede ce ne fac viaţa mai frumoasă. Concursul lunii octombrie a început în data de 2 octombrie, la ora 12. Va dura până în data de 31 octombrie, ora 00.00 atunci când calculatorul va stabili câştigătorii din cele două categorii principale: pisică şi câine. Ce trebuie să faci? Înregistrează-te pe www.animalutul.ro (cont valabil şi pe forum!) şi înscrie o poză haioasă cu animăluţul tău. Invită-ţi prietenii să o voteze. Poza cu cele mai multe voturi va fi premiată. Regulamentul concursului Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 noiembrie 2009 prin intermediul siteului precum şi pe forum. * Un utilizator poate vota aceeaşi imagine o singură dată în decursul unei ore. * Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni! * Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România. * Sunt acceptate inclusiv imaginile postate de la începutul lunii octombrie. * Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concurs! * Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură * Utilizatorii care sunt prinşi că încearcă să fraudeze, în orice fel, sistemul de votare, sunt descalificaţi. * În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii şi a notei finale obţinută. Premiile concursului sunt oferite de SC Wipet SRL: ![]() 3 kg de hrana pentru caini, marca ProFormance: ![]() 2 kg. de hrana pentru pisici, marca ProFormance
-------------------- |
|
|
|
Oct 8 2009, 03:19 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 25 Inregistrat pe: 12-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,723 |
Eu am o mare rugaminte, am trimis si un email la contact@animalutul.ro, vrea sa-mi retrag animalutul din concursul foto pe luna octombrie, respectiv motanul Cody.
Astept un raspuns! Multumesc! |
|
|
|
Oct 8 2009, 03:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Giorgiana, toate cele 3 poze?
Ai avut ceva neplaceri legate de site? Daca asta e decizia ta finala, voi scoate pozele din concurs. As vrea totusi un raspuns la intrebarile de mai sus. -------------------- |
|
|
|
Oct 9 2009, 08:52 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 25 Inregistrat pe: 12-February 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 16,723 |
Giorgiana, toate cele 3 poze? Ai avut ceva neplaceri legate de site? Daca asta e decizia ta finala, voi scoate pozele din concurs. As vrea totusi un raspuns la intrebarile de mai sus. Da, toate pozele cu Cody, din pacate s-au ivit niste probleme si imi este aproape imposibil sa mai intru pe net si atunci imi este imposibil sa votez, nevotand...... Cu alta ocazie, cand se va mai regla aceasta situatie neplacuta, mai ales pentru mine. |
|
|
|
Oct 9 2009, 08:55 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
pai, le voteaza alti oameni Giorgiana, nu e nevoie sa le retragi. Mai ales ca motanul tau e tare frumos
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2009, 05:12 PM
Trimis la
|
|
Giorgiana, ti-am respectat decizia si ti-am scos pozele din concurs.
Imi pare rau de situatie Referitor la concurs, ultimele imagini inscrise sunt: Un Boris ![]() Camuflaj perfect ![]() Puiut: ![]() Riceard
-------------------- |
|
|
|
Oct 12 2009, 05:03 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
-------------------- |
|
|
|
Oct 13 2009, 04:48 PM
Trimis la
|
|
-------------------- |
|
|
|
Oct 20 2009, 10:57 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 20-October 09 Membrul Nr.: 22,667 |
buna seara forum
|
|
|
|
Oct 21 2009, 10:28 AM
Trimis la
|
|
Bine ai venit, Antoneta!
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:34 AM |