IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Concurs foto - luna iunie, Concursul s-a mutat pe forum ! Citeste noul regulament!
liliana
mesaj Jun 2 2009, 11:36 AM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Regulamentul concursului pe forum:

• Pot participa toÅ£i userii care au un cont pe site ÅŸi forum. Se vor vota cele mai interesante ÅŸi captivante poveÅŸti. Fiecare poveste participantă trebuie să fie însoÅ£ită de cel puÅ£in o fotografie edificatoare.
  • Fiecare user va deschide un topic special pentru concurs, unde va menÅ£iona, la începutul topicului, participarea la concurs. ÃŽn cadrul acelui topic, userii sunt invitaÅ£i să voteze povestea propusă.
  • ÃŽn funcÅ£ie de comentariile primite precum ÅŸi numărul de voturi, vom clasa topul celor mai votate poveÅŸti din care vom alege 2 care vor fi premiate.
  • Fiecare user va putea vota o singura data o poveste. Se pot vota mai multe poveÅŸti dar doar o singură dată.
  • Vor fi descalificaÅ£i userii care vor defăima sau vor instiga la ură împotriva altor useri precum ÅŸi poveÅŸtile care sunt copiate de pe internet, de pe alte siteuri.

Ce trebuie să faci?

• Descrie povestea animăluÅ£ului tău. Cum a ajuns la tine. Ce te-a motivat să-l Å£ii? Sau, povesteÅŸte o întâmplare haioasă din viaÅ£a lui în casa ta.
  • Invită ceilalÅ£i useri să-Å£i voteze povestea. Mai multe comentarii+voturi, mai multe ÅŸanse de a te apropia de premiile puse în joc:

3 kg. de hrană ProFormance pentru căţei
2 kg. de hrană ProFormance pentru pisici

Data desfasurarii: 4 iunie - 28 iunie 2009!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 3 2009, 02:34 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

in ce data se va organiza concursul? pana cand pot publica povestea? cand va putea fi votata? ceva termene nu ai? smile.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 3 2009, 09:32 PM
Trimis la #3

Admin

Multumesc de atentionare Valentina. Am notat si data desfasurarii: 4 iunie - 28 iunie. Am ales data de 28, pentru a putea avea destul timp sa deliberam cele mai interesante povesti. Vom anunta castigatorii cel mai probabil vineri, 3 iulie.

Te asteptam sa participi!

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 19 2009, 03:04 PM
Trimis la #4

Admin

Pana acum avem 3 povesti inscrise in concurs, va invit sa le votati:

Valentina cu povestea Lizucai si a lui Patrocle

Mopsi cu povestea Mayei

Shazada cu o poveste emotionanta despre Nicky

--------------------

+Quote Post
Gheorghe Andreea...
mesaj Jun 22 2009, 08:35 PM
Trimis la #5

Member
**

Postari: 22
Inregistrat pe: 22-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 20,008

Povestea lui Miki

Salut, pe mine ma cheama Miki si am doar 2 anisori, dar mami imi spune Mikilangelo ... sa va spun si de ce. eusa_whistle.gif

Intr-o zi am simtit nevoia sa ma aranjez putin ca o domnisoara ce sunt si am gasit un pix cu pasta rosie ... mi-am facut unghiile rosii ... dintisorii si boticul ... iar pe blanita eram vopsita toata roscata.
Acasa am si doua surioare: Pifi si cu Pety (pisicute) - ne distram de minune impreuna in fiecare zi. Pifi fura pentru noi mancarica de pe masa, unsure.gif iar eu cu Pety o ducem in sufragerie pe covor ca sa o mancam, ca doar cea mai buna mancare este cea furata. biggrin.gif

Avem foarte multe jucarii dar cel mai mult ne place sa ne jucam cu papucii si sosetele ... Pety, fiind mai mica ramane de multe ori intepenita cu capul in papuci. Pety are mereu probleme cu cataratul pe pereti ... degeaba ii spune mami mereu ca nu este Spiderman. blob6.gif

Sunt o catelusa norocoasa deoarece am o familie minunata care ma iubeste si pe care o iubesc foarte mult. tongue.gif

Fisiere Atasate
Fisier Atasat  Miki.jpg ( 80.67k ) Numarul de Transferari: 2

+Quote Post
liliana
mesaj Jun 23 2009, 10:47 AM
Trimis la #6

Admin

BIne ai venit pe forum, Andreea.
Casa ta trebuie sa fie plina de veselie. Ai un vot de la mine smile.gif Totusi ar fi fost mai bine sa fi deschis un topic special pentru animalutele tale, sa stie lumea unde sa te voteze smile.gif

--------------------

+Quote Post
Gheorghe Andreea...
mesaj Jun 23 2009, 01:40 PM
Trimis la #7

Member
**

Postari: 22
Inregistrat pe: 22-June 09
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 20,008

multumesc frumos smile.gif am reusit sa fac si topicul...cu greu ca nu stiam cum...dar m-am descurcat pana la urma

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 10:31 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale