Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 2 2009, 11:36 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Ce trebuie să faci?
![]() 3 kg. de hrană ProFormance pentru căţei 2 kg. de hrană ProFormance pentru pisici Data desfasurarii: 4 iunie - 28 iunie 2009! -------------------- |
|
|
|
Jun 3 2009, 02:34 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
in ce data se va organiza concursul? pana cand pot publica povestea? cand va putea fi votata? ceva termene nu ai?
-------------------- |
|
|
|
Jun 3 2009, 09:32 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Multumesc de atentionare Valentina. Am notat si data desfasurarii: 4 iunie - 28 iunie. Am ales data de 28, pentru a putea avea destul timp sa deliberam cele mai interesante povesti. Vom anunta castigatorii cel mai probabil vineri, 3 iulie.
Te asteptam sa participi! -------------------- |
|
|
|
Jun 19 2009, 03:04 PM
Trimis la
|
|
Valentina cu povestea Lizucai si a lui Patrocle Mopsi cu povestea Mayei Shazada cu o poveste emotionanta despre Nicky -------------------- |
|
|
|
Jun 22 2009, 08:35 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 22 Inregistrat pe: 22-June 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,008 |
Povestea lui Miki
Salut, pe mine ma cheama Miki si am doar 2 anisori, dar mami imi spune Mikilangelo ... sa va spun si de ce. Intr-o zi am simtit nevoia sa ma aranjez putin ca o domnisoara ce sunt si am gasit un pix cu pasta rosie ... mi-am facut unghiile rosii ... dintisorii si boticul ... iar pe blanita eram vopsita toata roscata. Acasa am si doua surioare: Pifi si cu Pety (pisicute) - ne distram de minune impreuna in fiecare zi. Pifi fura pentru noi mancarica de pe masa, Avem foarte multe jucarii dar cel mai mult ne place sa ne jucam cu papucii si sosetele ... Pety, fiind mai mica ramane de multe ori intepenita cu capul in papuci. Pety are mereu probleme cu cataratul pe pereti ... degeaba ii spune mami mereu ca nu este Spiderman. Sunt o catelusa norocoasa deoarece am o familie minunata care ma iubeste si pe care o iubesc foarte mult.
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jun 23 2009, 10:47 AM
Trimis la
|
|
BIne ai venit pe forum, Andreea.
Casa ta trebuie sa fie plina de veselie. Ai un vot de la mine -------------------- |
|
|
|
Jun 23 2009, 01:40 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 22 Inregistrat pe: 22-June 09 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 20,008 |
multumesc frumos
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:31 AM |