IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Concurs foto luna Ianuarie 2010, primul concurs cu animalute din noul an :)
liliana
mesaj Jan 16 2010, 08:32 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

In 2010 pastram traditia concursurilor lunare si va vom premia in continuare cele mai frumoase animalute ale lunii.

Concursul foto va debuta in data de 15 ianuarie 2010, ora 17 şi se va încheia în data de 10 februarie 2010, ora 00. Pot participa şi imaginile deja înscrise pe site, cu menţiunea că sistemul va lua de la 0 numărul de voturi şi de comentarii. Adică, toate voturile de până acum nu vor fi luate în considerare pentru a fi corecţi şi faţă de ceilalţi participanţi.

Concursul se adresează categoriilor câine şi pisică, fiind oferite 3 premii pentru aceste animăluţe.

Regulile concursului foto:
Sunt acceptate toate imaginile care îndeplinesc următoarele condiţii:

*pentru primul Cel Mai Îngrijit Câine pozele trebuie să înfăţişeze câine îngrijit, aranjat. Nu sunt acceptate poze luate de pe alte siteuri. Se va declara câştigător câinele care va primi cele mai multe aprecieri din partea voastră. Nu se vor aproba comentariile maliţioase la adresa altor concurenţi!
    *pentru premiile Câinele Lunii şi Pisica Lunii vor fi premiate imaginile care au cele mai multe voturi
    *Un utilizator autentificat poate vota aceeaşi imagine o singură dată în decursul unei ore. Voturile se contorizează în contul fiecărui utilizator, indiferent de cookies.
    *Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni dar cu alte imagini!
    *Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România.
    *Sunt acceptate inclusiv imaginile postate de la începutul lunii ianuarie.
    *Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concurs!
    *Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură. Comentariile ofensatoare vor fi şterse iar utilizatorii care abuzează de amabilitatea editorilor vor fi descalificaţi dacă vor continua să posteze comentarii calomniatoare.
    *Utilizatorii care sunt prinşi că încearcă să fraudeze, în orice fel, sistemul de votare, sunt descalificaţi.
    *În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii şi a notei finale obţinută.
    *Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi.
    *Angajaţii S.C. Inform Media S.R.L. precum şi rudele de gradul I şi II nu au voie să participe la acest concurs!

Sponsorii concursului ÅŸi premiile oferite:
Premiul pentru Cel Mai Îngrijit Câine este oferit de PetCare.ro şi constă într-un Şampon Premium pentru câini.

Premiile ProFormance, oferite de Wipet.ro:

Premiul pentru Câinele Lunii constă într-un pachet de 3 kg de hrană ProFormance pentru câini din gama super-premium.

Premiul pentru Pisica Lunii constă într-un pachet de 2 kg de hrană ProFormance pentru pisici din gama super premium.

Acestea fiind spuse, să înceapă concursul!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 1 2010, 10:06 AM
Trimis la #2

Admin

O mica modificare la concurs, din fericire, in favoarea voastra:

Intrucat sistemul e facut in asa fel incat desemneaza la fiecare inceput de luna castigatorii lunii, premiile pentru Cainele Lunii si Pisica Lunii se vor acorda astazi iar premiul pentru Cel Mai Ingrijit Caine se va desemna in 10 februarie.

Asta inseamna ca trebuie sa va inscrieti pozele pentru acest premiu. Si daca intr-adevar doriti sa castigati, e nevoie sa demonstrati acest lucru, adica sa va exprimati parerile despre imaginile inscrise in concurs.

Se va premia cainele care va primi cele mai multe aprecieri din partea voastra. Avand in vedere ca in decursul lunii ianuarie comentariile voastre s-au cam lasat asteptate, acum aveti sansa sa demonstrati ca va doriti premiul ce consta intr-un sampon premium pentru caini.

Va astept!

--------------------

+Quote Post
Sathanus
mesaj Feb 5 2010, 02:17 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 14-December 09
Membrul Nr.: 22,939

Buna,

Mi-am regatit blanosul pe lista celor premiati, insa nu am fost inca instiintat oficial de nimeni. Vreau sa stiu daca trimit ori ba copia Cartii de identitate si daca pot participa in continuare cu poza unei alte pisici.
Multumesc si felicitari tuturor stapanilor pentru asa animalute.

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 6 2010, 06:06 PM
Trimis la #4

Admin

Nu ai fost instiintat pentru ca nu s-a trimis nimanui, inca, o instiintare.
In 10 februarie voi anunta toti castigatorii. Sistemul nostru afiseaza in fiecare luna castigatorii, de aceea ti-ai regasit pisica pe lista.
Putina rabdare, sa nu stricam surprizele pentru toata lumea smile.gif

In privinta participarii, poti incarca poze dar acestea nu vor fi luate in considerare la concurs. Ai castigat deja un premiu, lasam si altor utilizatori sansa de a-si rasfata animalutele cu premiile oferite de sponsori, nu? tongue.gif

Vei fi contactat in curand smile.gif

--------------------

+Quote Post
Sathanus
mesaj Feb 8 2010, 04:37 PM
Trimis la #5

Newbie
*

Postari: 5
Inregistrat pe: 14-December 09
Membrul Nr.: 22,939

Credeam ca am inteles eu gresit si ma entuziasmam degeaba wink.gif)
Multumesc mult atunci si astept si mail-ul de confirmare.

"Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni dar cu alte imagini!" - de unde am inteles ca restrictia este valabila doar daca este vorba de acelasi animal, iar eu - in afara de "premiant", mai am 2 pisici superbe pe care as fi vrut sa le vad le lista aia mai mult pentru mandria personala, sunt primele pisicute pe care le am si ma uimesc in fiecare zi.
Pe de-o parte aveti dreptate, ar trebui sa aiba si altii aceasta sansa, insa regulamentul permite participarea cu un alt animal... blink.gif

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 8 2010, 05:15 PM
Trimis la #6

Admin

Avand in vedere ca vorbim de acelasi concurs dar alt premiu, nu e permis. Concursul acesta se va sfarsi in data de 10 februarie. Primele 2 premii au fost stabilite de catre sistem iar in data de 10 februarie vom stabili, pe baza comentariilor primite, castigatorul celui de-al treilea premiu. smile.gif

--------------------

+Quote Post
shimon
mesaj Feb 9 2010, 11:04 PM
Trimis la #7

Newbie
*

Postari: 4
Inregistrat pe: 9-February 10
Membrul Nr.: 23,051

CITAT(Liliana I @ Feb 8 2010, 06:15 PM) *
Avand in vedere ca vorbim de acelasi concurs dar alt premiu, nu e permis. Concursul acesta se va sfarsi in data de 10 februarie. Primele 2 premii au fost stabilite de catre sistem iar in data de 10 februarie vom stabili, pe baza comentariilor primite, castigatorul celui de-al treilea premiu. smile.gif

Sa inteleg ca animalutul inscris dupa data de 1 februarie nu mai are nici o sansa de castig?

+Quote Post
ophelia
mesaj Feb 10 2010, 08:24 AM
Trimis la #8

Newbie
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 10-February 10
Membrul Nr.: 23,053

CITAT(shimon @ Feb 10 2010, 12:04 AM) *
Sa inteleg ca animalutul inscris dupa data de 1 februarie nu mai are nici o sansa de castig?

Cu alte cuvinte, regulile s-au schimbat in timpul jocului sad.gif

+Quote Post
ophelia
mesaj Feb 10 2010, 11:00 AM
Trimis la #9

Newbie
*

Postari: 3
Inregistrat pe: 10-February 10
Membrul Nr.: 23,053

CITAT(ophelia @ Feb 10 2010, 09:24 AM) *
Cu alte cuvinte, regulile s-au schimbat in timpul jocului sad.gif

Iar pisicuta mea, care in data de 10 ianuarie (ziua in care se incheie concursul oficial, conform regulamentului postat), este necastigatoare angry.gif

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 10 2010, 12:02 PM
Trimis la #10

Admin

@ ophelia, @ shimon :

Concursul pentru premiul pentru Cel Mai Ingrijit Animalut a continuat pana in 10 februarie, adica pana azi.
Chiar daca ati inscris imaginea in 1 februarie, ati fi avut o sansa mare de castig. Dar trebuia sa tineti cont de reguli si sa postati comentarii apreciative la pozele preferate. Voturile au fost mai putin importante pentru acest premiu.

In data de 1 februarie s-au stabilit doar 2 premii, cele pentru Pisica Lunii si Cainele Lunii. Sistemul este facut in asa fel incat, pentru a preveni favoritismele, desemneaza pe baza unor criterii bine stabilite, castigatorii pentru premiile ProFormance la fiecare inceput de luna.
Premiul oferit de PetCare a fost decernat in 10 februarie, adica astazi, pe baza comentariilor primite. Cei care au castigat in urma cu o luna sau celelalte 2 premii, nu au fost luati in considerare. Doar acei castigatori nu au fost luati in considerare, restul utilizatorilor au continuat concursul pana azi.

Chiar daca a fost o schimbare mica, tot in avantajul vostru a fost, a fost a doua sansa de castig.

Si pentru ca la acest concurs, pentru toate cele 3 premii, am descoperit o frauda, 2 poze au fost eliminate din concurs. Chiar imi pare rau ca cineva s-a pretat la astfel de lucruri sad.gif

--------------------

+Quote Post
shimon
mesaj Feb 10 2010, 05:53 PM
Trimis la #11

Newbie
*

Postari: 4
Inregistrat pe: 9-February 10
Membrul Nr.: 23,051

CITAT(Liliana I @ Feb 10 2010, 12:02 PM) *
@ ophelia, @ shimon :

Concursul pentru premiul pentru Cel Mai Ingrijit Animalut a continuat pana in 10 februarie, adica pana azi.
Chiar daca ati inscris imaginea in 1 februarie, ati fi avut o sansa mare de castig. Dar trebuia sa tineti cont de reguli si sa postati comentarii apreciative la pozele preferate. Voturile au fost mai putin importante pentru acest premiu.

In data de 1 februarie s-au stabilit doar 2 premii, cele pentru Pisica Lunii si Cainele Lunii. Sistemul este facut in asa fel incat, pentru a preveni favoritismele, desemneaza pe baza unor criterii bine stabilite, castigatorii pentru premiile ProFormance la fiecare inceput de luna.
Premiul oferit de PetCare a fost decernat in 10 februarie, adica astazi, pe baza comentariilor primite. Cei care au castigat in urma cu o luna sau celelalte 2 premii, nu au fost luati in considerare. Doar acei castigatori nu au fost luati in considerare, restul utilizatorilor au continuat concursul pana azi.

Chiar daca a fost o schimbare mica, tot in avantajul vostru a fost, a fost a doua sansa de castig.

Si pentru ca la acest concurs, pentru toate cele 3 premii, am descoperit o frauda, 2 poze au fost eliminate din concurs. Chiar imi pare rau ca cineva s-a pretat la astfel de lucruri sad.gif

Felicitari castigatorilor!!!
Iar pt moderatorul forumului: a-ti vota propriul animal, in mod repetat, e frauda?

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 11 2010, 10:52 AM
Trimis la #12

Admin

@Shimon: Nu, frauda e atunci cand cineva isi face 10 adrese de email false de pe care incearca sa voteze. Frauda e atunci cand cineva are 800 de voturi si doar 30 de vizualizari.
Luna trecuta am banat vreo 15 adrese false de email. Si nu mi-e rusine sa banez alte 100 daca va fi cazul.

Acestea fiind spuse, Shimon, poti participa la concursul foto de primavara daca ai inscris poza dupa data de 1 februarie. Doar ca vor fi luate in considerare doar voturile de ieri incoace, pentru a fi corecti fata de participantii care s-au inscris ieri, adica la data inceperii concursului.
Regula pe care am specificat-o in regulament si care e valabila pt toti cei care s-au inscris din 1 pana in 9 februarie.

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 23rd May 2012 - 10:30 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale