Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 16 2009, 09:57 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
am dat startul unui concurs foto de frumusete canina si felina. Daca americanii si britanicii si-au ales frumusetile patrupede la Westminster Kennel Club, noi vom alege cele mai frumoase pisici si cei mai frumosi caini de pe meleagurile mioritice. Ce trebuie sa faci? Incarci o imagine cu animalutul tau in sectiunea Concursl Foto si dai de veste prietenilor tai sa voteze imaginea. Din fiecare din cele 2 categorii, Caine si Pisica, se vor alege 10 semifinalisti, adica primele 10 fotografii in functie de numarul crescator de voturi. Din cele 10 se va alege una care va fi desemnata castigatoare. Premii: -3 kg de hrana ProFormance pentru caini, in functie de talia cainelui si dieta sa -2 kg de hrana ProFormance pentru pisici in functie de dieta sa. Te asteptam cu drag! P.S: in fiecare luna vom organiza astfel de concursuri asa ca, stai pe aproape! -------------------- |
|
|
|
Feb 25 2009, 12:06 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 20-February 09 Membrul Nr.: 16,835 |
Dragilor, am dat startul unui concurs foto de frumusete canina si felina. Daca americanii si britanicii si-au ales frumusetile patrupede la Westminster Kennel Club, noi vom alege cele mai frumoase pisici si cei mai frumosi caini de pe meleagurile mioritice. Ce trebuie sa faci? Incarci o imagine cu animalutul tau in sectiunea Concursl Foto si dai de veste prietenilor tai sa voteze imaginea. Din fiecare din cele 2 categorii, Caine si Pisica, se vor alege 10 semifinalisti, adica primele 10 fotografii in functie de numarul crescator de voturi. Din cele 10 se va alege una care va fi desemnata castigatoare. Premii: -3 kg de hrana ProFormance pentru caini, in functie de talia cainelui si dieta sa -2 kg de hrana ProFormance pentru pisici in functie de dieta sa. Te asteptam cu drag! P.S: in fiecare luna vom organiza astfel de concursuri asa ca, stai pe aproape! O idee extreordinara, dar ce se intampla cu sistemul de votare. De 2 zile nu pot vota anumite animale, dar mai ales pe cel ce-mi apartine. Nu mi se pare corect. |
|
|
|
Feb 25 2009, 10:53 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 20-February 09 Membrul Nr.: 16,835 |
Lilisor, chiar nu poate sa-mi raspunda nimeni la acesta intrebare: " Ce se intampla cu sistemul de votare"? Regulamentul spune ca pot imi pot vota zilnic animalutul de pe acelasi IP, dar de 3 zile nu ma lasa, si nici altii nu pot vota pisicuta mea. Atunci cum va acumula puncte? Asta este obstructionare, nu? Cred ca imi datorezi un raspuns. Multumesc anticipat.
|
|
|
|
Feb 25 2009, 11:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Din pacate am intampinat cateva probleme cu serverul pentru ca au existat utilizatori care au fraudat sistemul de votare. Consecinta directa: nu se mai poate vota decat o singura data de pe un IP, indiferent de zi. Incearca sa schimbi IP-ul. E trist ca s-a ajuns la frauda. De luna viitoare vom schimba sistemul. Fireste, imaginile la care s-a descoperit frauda au fost descalificate, adica nu se va mai tine cont de ele la alcatuirea topului 10 de vineri. Nu am impiedicat pe nimeni sa voteze, nu am favorizat pe nimeni. Doar ca s-au luat cateva masuri de precautie de urgenta care din pacate a afectat si utilizatorii corecti. Ne pare rau ca s-a ajuns aici dar oamenii sunt oameni.... -------------------- |
|
|
|
Feb 25 2009, 11:57 AM
Trimis la
|
|
|
Alina, Din pacate am intampinat cateva probleme cu serverul pentru ca au existat utilizatori care au fraudat sistemul de votare. Consecinta directa: nu se mai poate vota decat o singura data de pe un IP, indiferent de zi. Incearca sa schimbi IP-ul. E trist ca s-a ajuns la frauda. De luna viitoare vom schimba sistemul. Fireste, imaginile la care s-a descoperit frauda au fost descalificate, adica nu se va mai tine cont de ele la alcatuirea topului 10 de vineri. Nu am impiedicat pe nimeni sa voteze, nu am favorizat pe nimeni. Doar ca s-au luat cateva masuri de precautie de urgenta care din pacate au afectat si utilizatorii corecti. Ne pare rau ca s-a ajuns aici dar oamenii sunt oameni.... Liliana multumesc pt raspuns. Am fost ingrijorata deoarece stiu ca am procedat corect la votare. Acum am inteles problema si te rog sa-mi ierti suspiciunea de obstructionare si favorizare. Astept si concursul lunii viitoare. |
|
|
|
Feb 26 2009, 01:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Ploiesti Membrul Nr.: 16,807 |
offf
bafta tuturor! pana la urma, editorul alege! |
|
|
|
Feb 26 2009, 10:03 AM
Trimis la
|
|
|
offf bafta tuturor! pana la urma, editorul alege! si cum ai reinstalat sistemul de operare? O sa astept sa vad ce se intampla la tragerea la sort, ca oricum intra in topul celor 10. Daca va fi sa fie... Succes tuturot. |
|
|
|
Feb 26 2009, 10:36 AM
Trimis la
|
|
Bubulinutza: ai cu o steluta mai putin pentru ca atunci cand te-au votat, au acordat numai 3 sau 4 stelute din 5.
-------------------- |
|
|
|
Feb 26 2009, 10:20 PM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 8 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Ploiesti Membrul Nr.: 16,807 |
Bubulinutza: ai cu o steluta mai putin pentru ca atunci cand te-au votat, au acordat numai 3 sau 4 stelute din 5. Multumesc pt verificare, lilisor! Alina, am reinstalat sistemul de operare (nu eu ca nu ma pricep) pentru ca trebuia, imi dadea erori peste tot! si din intamplare am vazut ca pot sa dau iarasi vot! |
|
|
|
Feb 27 2009, 03:16 PM
Trimis la
|
|
Dragelor,
s-a stabilit topul 10 al pisicilor si top-ul 10 al cainilor din care se vor alege castigatorii. Intrati la Alegerea Editorului din sectiunea concursului foto sa-i vedeti. Top-ul s-a stabilit in urma voturilor primite iar in cazul egalitatii de voturi, s-a luat in considerare imaginea care a avut cele mai multe vizualizari. Maine vom desemna castigatorii Stati pe aproape! -------------------- |
|
|
|
Feb 28 2009, 05:49 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Feb 28 2009, 10:04 PM
Trimis la
|
|
Bubulinutza, am primit mailuri de la useri care denuntau alti useri asa ca pentru a fi toata lumea multumita, programatorii verifica datele pe server. Fiind peste 110 imagini, dureaza ceva pana cand se vor afla toate datele si le voi centraliza.
Imi pare rau ca nu am anuntat azi castigatorii dar sper sa intelegeti ca nu vreau sa existe probleme si nemultumiri. De indata ce voi primi datele, vom stabili castigatorii si vom anunta pe site. Va multumim pentru intelegere! -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 02:45 PM |