Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 6 2010, 09:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
In data de 06 aprilie, incepand cu ora 15, s-a dat startul concursului foto cu motive de Pasti. Se adreseaza posesorilor de caini si pisici, respectiv catelusi (puppy) si pisicute (kitten). Concursul se va incheia in data de 30 aprilie ora 00.00. Castigatorii vor fi anuntati in data de 3 mai, atat pe site, cat si pe forum! Pentru premiile Pisica Lunii si Cainele Lunii se vor lua in considerare numarul de voturi pe care animalutele le vor intruni. Animalele inscrise la inceputul lunii aprilie vor putea participa dar voturile deja primite de la inscriere pana la data inceperii concursului, vor fi scazute la sfarsitul lunii. Pentru premiile "Pisicuta lunii" si "Catelusul lunii" vom premia cele mai frumoase animalute imbracate, aranjate in ipostaze de Pasti. Se vor lua in considerare numarul si calitatea comentariilor postate de utilizatori. Atentie! Doar imaginile cu motive de Pasti vor participa la concurs. Pe forum vom tine evidenta imaginilor! Regulile casei: * pentru primul Pisicuţa Lunii şi Căţeluşul lunii pozele trebuie să înfăţişeze animăluţe cu motive de Paşti. Nu sunt acceptate poze luate de pe alte siteuri! Se vor declara câştigătoare animăluţele care vor primi cele mai multe aprecieri (comentarii la obiect, exclus comentariile de gen "super", "bine", "ok"!!) din partea voastră. Nu se vor aproba comentariile maliţioase la adresa altor concurenţi! În cazul în care un concurent jigneşte un alt participant la concurs, primul va fi descalificat. * pentru premiile Câinele Lunii şi Pisica Lunii vor fi declarate câştigătoare imaginile care au cele mai multe voturi. * Un utilizator autentificat poate vota aceeaşi imagine o singură dată în decursul unei ore. Voturile se contorizează în contul fiecărui utilizator, indiferent de cookies. * Câştigătorii ediţiilor anterioare nu mai pot participa la acest concurs cu acelaşi animăluţ. Pot participa numai după o perioadă de minim 4 luni dar cu alte imagini! Aceiasi utilizatori, care au castigat 2 luni consecutiv, cu animale diferite, nu au voie sa mai participe vreme de alte 2 luni la concurs. * Participanţii la acest concurs trebuie să aibă domiciliul stabil în România. * Nu sunt acceptate imagini care au mai participat la concurs! * Nu sunt acceptate imagini ofensatoare, jignitoare sau care instigă la ură. Comentariile ofensatoare vor fi şterse iar utilizatorii care abuzează de amabilitatea editorilor vor fi descalificaţi dacă vor continua să posteze comentarii calomniatoare. * Utilizatorii care sunt prinşi că încearcă să fraudeze, în orice fel, sistemul de votare, sunt descalificaţi. * În cazul în care sunt 2 imagini cu acelaşi număr de voturi / comentarii, departajarea se va face pe baza numărului de comentarii / voturi şi a notei finale obţinută. * Câştigătorii care nu prezintă o copie după un act de identitate în termen de 7 zile de la data înştiinţării câştigării premiului, sunt descalificaţi. Premiul se va livra următorului clasat în ordinea numărului de voturi. * Angajaţii S.C. Inform Media S.R.L. precum şi rudele de gradul I şi II nu au voie să participe la acest concurs! Premiile concursului sunt oferite de: Wipet.ro In acest topic voi posta maine lista voturilor avute de participantii care s-au inscris pana astazi, la ora 15. Acele voturi se vor scadea la finalul lunii, pentru ca toti utilizatorii sa inceapa de la 0 la data lansarii concursului. Repet rugamintea: Cititi cu atentie regulamentul. Nu fiti vulgari! Nu jigniti animalutele participante, nu jigniti ceilalti participanti! Daca nu putem mentine concursul la un nivel de civilizatie, voi suspenda toti participantii care se abat de la normele de bun simt! Va voi raspunde tuturor nelamuririlor si intrebarilor dar numai daca veti folosi un limbaj decent. Bafta sa aveti! -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2010, 05:08 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Bun. Ca am promis ca azi voi atasa lista voturilor avute in data de 6 aprilie la ora 15. Dupa sedinte repetate, am reusit sa mai si intru pe forum:
Voi pune numai numele imaginii, sa nu dezvaluim adresele de email: Nume: voturi vizualizari Sashica 31 128 aris 35 37 Dormea micutza 29 16 tzuky mia 4 26 bobita 3 7 Zuza 0 7 pilu 13 100 Sweet dreams 24 45 milla 2 8 eu sunt pufi! 3 2 zupi 2 4 Tomostugi 0 4 In data de 3 mai, cand vom anunta castigatorii, se vor scadea aceste voturi din suma finala intrucat au fost obtinute inaintea lansarii concursului si e corect sa incepem cu totii de la 0. -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2010, 06:29 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 7-April 10 Membrul Nr.: 23,148 |
Bun. Ca am promis ca azi voi atasa lista voturilor avute in data de 6 aprilie la ora 15. Dupa sedinte repetate, am reusit sa mai si intru pe forum: Voi pune numai numele imaginii, sa nu dezvaluim adresele de email: Nume: voturi vizualizari Sashica 31 128 aris 35 37 Dormea micutza 29 16 tzuky mia 4 26 bobita 3 7 Zuza 0 7 pilu 13 100 Sweet dreams 24 45 milla 2 8 eu sunt pufi! 3 2 zupi 2 4 Tomostugi 0 4 In data de 3 mai, cand vom anunta castigatorii, se vor scadea aceste voturi din suma finala intrucat au fost obtinute inaintea lansarii concursului si e corect sa incepem cu totii de la 0. Dar poza ''Cutu meu'' de ce nu este in concurs? sau cel putin enumerata aici? Va rog sa imi raspundeti!Multumesc. |
|
|
|
Apr 7 2010, 08:31 PM
Trimis la
|
|
Voi posta maine lista de luna aceasta. Am incurcat data: luna trecuta le-am selectat in 16, acum in 6 si cand esti pe fuga, dintr-un birou in altul, se mai strecoara erori. Scuze. Mersi ca ai observat si ca ai semnalat. -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2010, 08:52 PM
Trimis la
|
|
Se pare ca lumea incepe sa posteze tot mai multe imagini reprezentative pentru concurs. Avem chiar si un mielut simpatic foc. Pacat ca n-avem premii si pentru el
![]() In alta ordine de idei, revin cu rugamintea sa postati imagini cu motive de Pasti. -------------------- |
|
|
|
Apr 7 2010, 10:02 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 7-April 10 Membrul Nr.: 23,148 |
@vicky28_02 : Acum ca am verificat mai bine, cred ca am incurcat fisierele si borcanele Voi posta maine lista de luna aceasta. Am incurcat data: luna trecuta le-am selectat in 16, acum in 6 si cand esti pe fuga, dintr-un birou in altul, se mai strecoara erori. Scuze. Mersi ca ai observat si ca ai semnalat. Multumesc pentru raspuns! |
|
|
|
Apr 8 2010, 02:15 PM
Trimis la
|
|
Bun.
Acum ca am apucat sa verific toate listele si sa le confrunt cu adminul, am descoperit de ce poza ta nu e in lista de mai sus. Pana la urma e cea corecta, n-am incurcat data cum spusesem. Acasa n-am acces la fisierele astea, n-am avut cum sa-mi dau seama. Pozele incarcate in perioada 25 martie-31 martie au fost in stand by in admin. Am mentionat lucrul acesta in cadrul acestui topic. Era pacat sa le punem online pentru 5 zile, mai ales ca nu au fost premii, iar din 1 sistemul sa restarteze aplicatia de concurs si imaginile sa treaca in arhiva, fara a mai participa vreodata la concurs. Nu s-au votat in perioada asta (nici nu aveau cum!), erau pur si simplu in admin, asteptand "comanda divina" a unui editor Si pentru a completa lista, am atasat direct un screenshot al fisierului, asta ca sa nu existe dubiul vreunui "copy-paste" gresit
voturi_6aprilie.jpg ( 56.13k )
Numarul de Transferari: 0Sunt 23 de imagini, adica exact 23 de imagini au fost inscrise pe site (adica aprobate din admin) in perioada 1-6 aprilie. Imaginile cu 0 voturi si 0 vizualizari au fost acceptate in concurs exact inainte de extragerea voturilor, de aceea n-au nici un vot. -------------------- |
|
|
|
Apr 10 2010, 01:21 PM
Trimis la
|
|
Spuneam in regulament ca vom tine evidenta imaginilor postate aici, pe forum.
Bun. Tot in regulament spuneam ca pentru premiile "Pisicuta Lunii" si "Catelusul lunii" vor participa doar imaginile care au motive de Pasti. NU vom lua in considerare celelalte imagini. Cu celelalte veti putea participa doar pentru premiile "Pisica lunii" si "Cainele Lunii". Fiti foarte atenti cand cititi regulamentul si postati imagini! Bun. Si acum sa va prezentam concurentii pentru "Pisicuta Lunii" si "Catelusul Lunii", pentru ca sunt cele mai putine imagini inscrise pana acum. Uite cine a vopsit ouale: ![]() Si Paste fericit! ![]() Pentru "Pisicuta Lunii" avem o singura imagine. E Zupi, cea care a luat locul oualor din cosul de Pasti. ![]() Va asteptam in continuare imaginile cu motive de Pasti. Se pare ca la aceasta sectiune a concursului nu prea e concurenta... Desi imaginile de mai sus nu infatiseaza pisicute (kitten) si catelusi (puppy) (asa cum ar trebui), sunt singurele imagini cu motive de Pasti incarcate, deci indeplinesc cea mai importanta regula a inscrierii in aceasta sectiune a concursului. Pe baza numarului de comentarii, precum si a calitatii comentariilor, se vor desemna castigatorii. Cred ca si voi sunteti de acord ca un comentariu de forma "Wow!", "OK", "Ce bine", "Tare, frate!", etc, nu sunt apreciative si nici nu vor fi luate in considerare. Sunt o multime de modalitati prin care va puteti manifesta aprecierea fata de animalute iar exemplele de mai sus sunt considerate "spam" si nu vor fi luate in considerare! Am analizat imaginile inscrise pana acum in concurs si am constatat ca sunt utilizatori care s-au inscris in ambele sectiuni ale concursului, atat pentru "Pisicuta" si "Catelus" cat si pentru "Pisica" si "Caine". Desi ar trebui sa fie clar ca vor putea castiga un singur premiu, in caz ca ies pe primele locuri la toate sectiunile, mentionez totusi acest lucru. Nu ar fi deloc corect sa dam toate premiile unei singure persoane tocmai de aceea voi updata regulamentul cu mentiunea aceasta: - in caz ca un utilizator a intrunit cele mai multe voturi/comentarii la toate categoriile din concurs, va putea alege un singur premiu din cele pentru care a iesit castigator. Celelalte premii vor fi distribuite ocupantilor locurilor secunde. E o regula pe care am aplicat-o pana acum si la celelalte concursuri, s-a mentionat in topicurile respective. Daca aveti intrebari, va voi raspunde in acest topic atata vreme cat limbajul e decent -------------------- |
|
|
|
May 1 2010, 12:51 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 1-May 10 Membrul Nr.: 23,212 |
Am si eu o dilema. In regulamentul concursului foto spune ca sunt 2 premii pentru 2 catei. Unul din ele merge la catelusul care a acumulat cele mai multe comentarii favorabile si este desemnat ''catelusul lunii'', iar celalalt merge la catelusul care a acumulat cele mai multe voturi si este desemnat ''cainele lunii'', este corect??? Va rog lamuriti-ma si pe mine de ce nu este asa. Multumesc anticipat!
|
|
|
|
May 3 2010, 09:56 AM
Trimis la
|
|
Suntem in data de 3 mai, deci sa anuntam castigatorii asa cum am specificat in regulament:
Pentru categoria Catelusul Lunii - premiul consta in 3 kg hrana pentru catelusi ProFormance oferite de Wipet.ro castigatorul este: Uite cine a vopsit ouale. A intrunit un total de 26 de comentarii apreciative. ![]() Pentru categoria Pisicuta Lunii - premiata cu 2 kg de hrana ProFormance pentru pisicute oferite de Wipet.ro castigator este White Tigress. Numarul total de comentarii: 4, cele mai multe la categoria aceasta ![]() Pentru categoria Cainele Lunii - premiata cu 3 kg de hrana ProFormance pentru caini oferite de Wipet.ro castigator este Cutu Meu - a totalizat un numar de 519 de voturi si 581 de vizualizari (dupa ce s-au scazut voturile de la inceputul lunii, dinainte de inceperea concursului) ![]() Pentru categoria Pisica Lunii - premiata cu 2 kg de hrana ProFormance oferite de Wipet.ro castigatoare este pisica din imaginea denumita Sweet Dreams. Nr. total de voturi: 668 cu 891 de vizualizari (evident, s-au scazut voturile primite in afara concursului) ![]() Acestia sunt castigatorii, felicitari! Va voi contacta in cursul zilei de azi pentru stabilirea modalitatii in care veti intra in posesia premiilor. @jicky cred ca informatiile de mai sus au raspuns intrebarilor tale -------------------- |
|
|
|
May 5 2011, 07:37 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 4-May 11 Membrul Nr.: 24,985 |
va multumesc anticipat!O seara cat mai buna![font="Arial Black"][/font] |
|
|
|
May 6 2011, 09:45 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Hello,
nu cred ca e un concurs activ, n-am vazut sa fie trecute informatii despre un concurs in regulament sau pagina de premii. daca nu sunt trecute, logic ar fi sa insemne ca nu sunt concursuri active. -------------------- |
|
|
|
May 6 2011, 01:22 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 4-May 11 Membrul Nr.: 24,985 |
Hello, nu cred ca e un concurs activ, n-am vazut sa fie trecute informatii despre un concurs in regulament sau pagina de premii. daca nu sunt trecute, logic ar fi sa insemne ca nu sunt concursuri active. Pai..este concursul activ,pentru ca se tot inscriu persoane.Eu am o poza cu o broasca testoasa si de aceea ma gandeam care e treaba .Nu mi+ar placea sa fie teapa ,tinand cont ca ne este permis sa ne inscriem. Chiar aici este linkul unde apar pozele,se poate vota,etc http://www.animalutul.ro/concurs-foto/ .Astept raspuns si va multumesc ca mi+ati raspuns |
|
|
|
May 6 2011, 02:36 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
May 7 2011, 10:48 AM
Trimis la
|
|
|
Astept un raspuns in continuare
|
|
|
|
May 8 2011, 01:16 PM
Trimis la
|
|
|
se pare ca nu raspunde nimeni pe aicii...
|
|
|
|
May 10 2011, 09:52 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Exista o adresa de email pe site, in pagina de contact, contacteaza administratorii prin email.
Daca exista pagina de concurs, dar nu sunt premii, inseamna ca nu e un concurs activ cu premii. Din cate am observat, asa era pana acum. citeste regulamentul, niciun concurs nu se poate face fara un regulament. daca in regulament scrie ceva de premii, atunci e un concurs activ. -------------------- |
|
|
|
Nov 17 2011, 04:58 PM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 29 Inregistrat pe: 2-February 11 Membrul Nr.: 24,125 |
Hey,scuze ca postez aici,dar am si eu o intrebare.Cand va fi urmatorul concurs activ,cu premii pe animalutul.ro?Astept unul de foarte mult timp!!
-------------------- Cu cat ii cunosc mai mult pe oameni...cu atat mai mult iubesc cainii!
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 10:25 AM |