IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> concurs august 2010, premianti
alice
mesaj Sep 6 2010, 04:11 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 3
Inregistrat pe: 6-September 10
Membrul Nr.: 23,456

Pe cand putem vizualiza premiantii din luna august?
Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 6 2010, 05:12 PM
Trimis la #2

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Alice, castigatorii au fost anuntati vineri, 3 septembrie 2010: http://www.animalutul.ro/favorite/castigat...gust-2010/1385/

--------------------

+Quote Post
alice
mesaj Sep 6 2010, 05:38 PM
Trimis la #3

Newbie
*

CITAT(alice @ Sep 6 2010, 05:11 PM) *
Pe cand putem vizualiza premiantii din luna august?

Multumesc, Liliana pentru raspuns. Dar care au fost criteriile de selectie a castigatorilor?Un link, daca se poate.

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 6 2010, 05:40 PM
Trimis la #4

Admin

Regulile sunt aceleasi in fiecare luna: http://www.animalutul.ro/concurs-foto/reguli/
In functie de numarul voturilor, al comentariilor, sistemul a desemnat castigatorii. Desigur, dupa ce am exclus imaginile la care s-a trisat smile.gif

--------------------

+Quote Post
alice
mesaj Sep 6 2010, 06:15 PM
Trimis la #5

Newbie
*

CITAT(liliana @ Sep 6 2010, 06:40 PM) *
Regulile sunt aceleasi in fiecare luna: http://www.animalutul.ro/concurs-foto/reguli/
In functie de numarul voturilor, al comentariilor, sistemul a desemnat castigatorii. Desigur, dupa ce am exclus imaginile la care s-a trisat smile.gif

Din cate imi amintesc, erau cateva pisicute cu peste 400 de voturi..sa inteleg ca in cazul lor s-a trisat?!

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 7 2010, 08:30 AM
Trimis la #6

Admin

Am descoperit, din nou, utilizatori care si-au facut 10-15 conturi false pentru a vota si a strange voturile. De data aceasta sistemul a filtrat imaginile la care s-a trisat, in functie de mai multi factori. Unul dintre acesti factori e numarul de voturi de pe conturile false.
Sigur ca acele conturi false au fost inactivate, dar pana le-am descoperit, numarul voturilor la anumite imagini s-a triplat, conform sistemului care a intervenit si a filtrat smile.gif

--------------------

+Quote Post
sonia
mesaj Sep 7 2010, 12:43 PM
Trimis la #7

Newbie
*

Postari: 6
Inregistrat pe: 11-February 10
Membrul Nr.: 23,057

CITAT(alice @ Sep 6 2010, 07:15 PM) *
Din cate imi amintesc, erau cateva pisicute cu peste 400 de voturi..sa inteleg ca in cazul lor s-a trisat?!

Sunt direct implicata in aceasta discutie privind frauda, deci as dori sa stiu pe ce considerent ati eliminat imaginea care a intrunit majoritatea voturilor. La ce va referiti CONCRET cand faceti acuzatiile respective? Ce presupune actiunea d etrisare?La ce adrese false faceti referire?In asteptarea unui raspuns profesionalist, va doresc o zi minunata.

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 7 2010, 01:25 PM
Trimis la #8

Admin

Sonia,

In momentul in care apar mai multe adrese de email false care voteaza concomitent o imagine, sistemul claseaza imaginea la categoria frauda si acel utilizator nu mai poate castiga concursul, e descalificat automat, indiferent de numarul de voturi cumulat ulterior la orice imagine din concurs. In plus, sistemul detecteaza si alte sisteme de fraudare.
Nu te-a acuzat nimeni de ceva. Imaginea ta care avea peste 400 de voturi, Thomas Jr., a intrunit in total peste 620 de voturi dar doar 69 de vizualizari. Intr-adevar, pot exista diferente intre numarul vizualizarilor si cel al voturilor, dar nu atat de drastice. Ceea ce inseamna ca sistemul a detectat o problema si a descalificat userul. smile.gif

O zi buna smile.gif

--------------------

+Quote Post
sonia
mesaj Sep 7 2010, 04:19 PM
Trimis la #9

Newbie
*

CITAT(liliana @ Sep 7 2010, 01:25 PM) *
Sonia,

In momentul in care apar mai multe adrese de email false care voteaza concomitent o imagine, sistemul claseaza imaginea la categoria frauda si acel utilizator nu mai poate castiga concursul, e descalificat automat, indiferent de numarul de voturi cumulat ulterior la orice imagine din concurs. In plus, sistemul detecteaza si alte sisteme de fraudare.
Nu te-a acuzat nimeni de ceva. Imaginea ta care avea peste 400 de voturi, Thomas Jr., a intrunit in total peste 620 de voturi dar doar 69 de vizualizari. Intr-adevar, pot exista diferente intre numarul vizualizarilor si cel al voturilor, dar nu atat de drastice. Ceea ce inseamna ca sistemul a detectat o problema si a descalificat userul. smile.gif

O zi buna smile.gif

Liliana,
spu ca nu acuz dar tocmai ai facut-o, prin continutul mesajului tau. Astfel, vorbesti de adrese de email false, vorbesti de frauda si mai mult faci speculatii de genul multe voturi- putine vizualizari: motiv de descalificare. Din fericire, totul poate fi probat, deci te informez ca pot sa dovedesc ca acele adrese de email nu sunt false, dar deoarece tu ai facut acuzatiile, te rog sa le probezi in vederea solutionarii amiabile a situatiei pe care ai creat-o. In plus, cei care voteaza nu trebuie neaparat sa vizualizeze poza fie deoarece cunosc personajul si implicit poza in realitate (nu virtual), fie imaginea poate fi vizualizata si fara a o mari. Acestea fiind spuse, astept cu nerabdare dovezile la acuzatiile de frauda/trisaz pe care le-ai adus.

+Quote Post
liliana
mesaj Sep 7 2010, 04:42 PM
Trimis la #10

Admin

Sonia,

Daca doresti lamuriri suplimentare, putem discuta prin e-mail: contact@animalutul.ro smile.gif

O seara placuta

--------------------

+Quote Post
sonia
mesaj Sep 7 2010, 07:11 PM
Trimis la #11

Newbie
*

CITAT(liliana @ Sep 7 2010, 05:42 PM) *
Sonia,

Daca doresti lamuriri suplimentare, putem discuta prin e-mail: contact@animalutul.ro smile.gif

O seara placuta

Liliana,

desi nu inteleg de ce nu-mi poti da "lamuriri suplimentare" aici, pe forum, te-am contactat la adresa data de tine. smile.gif

+Quote Post
sonia
mesaj Sep 10 2010, 09:40 AM
Trimis la #12

Newbie
*

CITAT(sonia @ Sep 7 2010, 07:11 PM) *
Liliana,

desi nu inteleg de ce nu-mi poti da "lamuriri suplimentare" aici, pe forum, te-am contactat la adresa data de tine. smile.gif

Inca, astept cu nerabdare raspunsul la email-ul meu din data de 08/09/2010.
Sonia

+Quote Post
sonia
mesaj Sep 16 2010, 08:28 AM
Trimis la #13

Newbie
*

CITAT(liliana @ Sep 7 2010, 05:42 PM) *
Sonia,

O seara placuta

Stimata moderatoare,

Desi v-am satisfacut rugamintea de a nu va scrie pe forum ci pe adresa personala, constat ca nici dupa mai bine de o saptamana nu ati reusit sa va faceti timp sa-mi raspundeti, fapt ce m-a determinat sa revin cu un mesaj, aici.
Vorbiti de un sistem care “depisteaza orice tentativa de frauda sau orice problema care ar impiedica numaratoarea corecta a voturilor: daca apar mai multe adrese de email care contin anumiti factori ce le clasifica "adrese de e-mail false", precum si despre faptul ca imaginile care primesc multe voturi de pe acele adrese de e-mail, “descalifica automat userul". Cu alte cuvinte userul meu a fost descalificat din cauza ca s-a depistat o tentativa de frauda sau adrese de email false. Iar eu vin si va repet: adresele de email nu sunt false (verificabil), deci nu poate fi vorba de frauda.
Mai vorbiti despre faptul ca a existat o "discrepanta uriasa intre voturi si vizualizari", iar eu vin si va mentionez faptul ca acest lucru nu contravine regulamentului postat pe site, votarea nefiind conditionata de marirea imaginii= vizualizare.
Cu speranta de asta data imi veti raspund la mesaj, va doresc spor in toate.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 06:30 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale