Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 1 2010, 03:14 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 4 Inregistrat pe: 9-February 10 Membrul Nr.: 23,051 |
avand in vedere ca "ne-am" regasit printre premiati, va rog sa aveti amabilitatea sa-mi comunicati care este procedura pentru a intra in posesia premiului. Multumesc Ophelia Acest mesaj a fost editat de valentina: Mar 2 2010, 08:22 PM
Motivul editarii: topicul este despre premiul cu mancare
|
|
|
|
Mar 2 2010, 08:20 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
@Shimon, tocmai ce am aflat ca Liliana are ceva probleme cu forumul si nu poate posta, asa ca m-a rugat sa-ti spun ca te va contacta azi sau maine pentru stabilirea datelor pentru premiu.
ma rog, trebuia sa-ti spun azi dimineata dar nici eu n-am avut net pana acum si abia acum am vazut mesajul ei doar putina rabdare sa ai pt ca se pare ca ghinioanele se tin scai de amandoua o curiozitate: daca de 14 februarie ai fotografiat pisica in cutia cu inimioara, de 8 martie cum o vei poza? pupici pisicii tale! -------------------- |
|
|
|
Mar 3 2010, 04:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Shimon, felicitari pentru premiul "Pisica lunii".
Dupa cum ti-am scris si in email, am intampinat cateva probleme cu siteul. Pentru a stii toata lumea despre ce poza este vorba, o voi posta aici: ![]() Al doilea castigator, cel pentru Cainele Lunii merge la Valentina 33 si al sau caine Bobby care visa la inghetata. ![]() Felicitari amandurora! -------------------- |
|
|
|
Mar 4 2010, 08:34 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 10-February 10 Membrul Nr.: 23,053 |
o curiozitate: daca de 14 februarie ai fotografiat pisica in cutia cu inimioara, de 8 martie cum o vei poza? Draga Valentina, ai sa fii surprinsa sa afli istorioara acestei poze. Faptic, pisicuta nu e in cutie ci in spatele ei; initial s-a dorit fotografierea cartofului in forma de inimioara, l-am sprijinit de o cutie roz iar motanelul gelos ca se face poza fara el, a venit si s-a postat la pozat. Ei bine, la un momemnt dat cred ca s-a plictisit deoarece asa cum se vede si in foto, a inceput sa caste Si iata-l pe motanelul nostru castigator! pupici si voua celor multi de acasa (caini&pisici) |
|
|
|
Mar 9 2010, 10:10 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Ce dragut!
e stiut faptul ca pisoii sunt foarte gelosi cand stapanii indraznesc sa faca diverse activitati fara ei. asa face si motanul meu cel mic, de fiecare data cand dau de mancare la puii de gaina. Hop si el, sa se bage in seama. pupici mustacioasei tale! -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2010, 04:30 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Castigatorul celei de-a doua editii a concursului foto este ... Mirelica.
A totalizat un numar de 11 comentarii, toate apreciative. Premiul consta intr-un sampon premium pentru caini oferit de PetCare.ro. ![]() Felicitari castigatorilor! Premiile vor fi trimise incepand cu data de 17 martie 2010, din motive logistice. Concursurile foto cu animale continua incepand cu data de 2 aprilie. -------------------- |
|
|
|
Mar 28 2010, 11:17 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 1 Inregistrat pe: 25-March 10 Membrul Nr.: 23,124 |
buna seara tutror
in luna martie nu este niciun concurs (ma refer la intervalul 1-31 martie)? abia acum am observat ca vor incepe noi concursuri dupa data de 2 aprilie. as mai vrea sa stiu ce se intampla cu pozele incarcate si votate luna aceasta? |
|
|
|
Mar 29 2010, 09:11 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Gradina Postari: 3 Inregistrat pe: 29-January 10 Membrul Nr.: 23,026 |
Multumim frumos pentru premiu. Am primit pachetul ProFormance iar Bobby savureaza papica, cu o pofta demna de renumele lui de "papacios"...
Multumim inca o data pentru premiu si nu in ultimul rand, multumim si celor care ne-au dat voturi si ne-au ajutat sa castigam. Succes celor care participa acum cu pozele animalutelor lor dragi! |
|
|
|
Mar 31 2010, 01:12 PM
Trimis la
|
|
Multumim frumos pentru premiu. Am primit pachetul ProFormance iar Bobby savureaza papica, cu o pofta demna de renumele lui de "papacios"... Multumim inca o data pentru premiu si nu in ultimul rand, multumim si celor care ne-au dat voturi si ne-au ajutat sa castigam. Succes celor care participa acum cu pozele animalutelor lor dragi! Superb! Ma bucur ca mancarea e pe placul lui Bobby. Va mai asteptam pe forum si pe site Sarbatori fericite sa aveti! CITAT buna seara tutror in luna martie nu este niciun concurs (ma refer la intervalul 1-31 martie)? abia acum am observat ca vor incepe noi concursuri dupa data de 2 aprilie. as mai vrea sa stiu ce se intampla cu pozele incarcate si votate luna aceasta? @Andreea: concursul a fost pana in data de 15 martie, urmatorul concurs va incepe dupa Sarbatorile de Pasti. Toate imaginile care au fost inscrise dupa data de 25 martie vor fi publicate dupa data de 1 aprilie intrucat sistemul restarteaza concursul foto in fiecare luna si ar fi fost pacat sa vedem pozele in concurs doar pentru cateva zile. Imaginile inscrise in perioada 15 martie- 25 martie vor aparea in arhiva dar nu vor mai participa la concurs. Pozele cele mai reusite le prezentam si fanilor nostri de pe twitter si facebook in "categoria" #animalutulzilei. Numai bine -------------------- |
|
|
|
Apr 1 2010, 03:36 PM
Trimis la
|
|
Castigatorul celei de-a doua editii a concursului foto este ... Mirelica. A totalizat un numar de 11 comentarii, toate apreciative. Premiul consta intr-un sampon premium pentru caini oferit de PetCare.ro. ![]() Felicitari castigatorilor! Premiile vor fi trimise incepand cu data de 17 martie 2010, din motive logistice. Concursurile foto cu animale continua incepand cu data de 2 aprilie. Intrucat Mirelica nu a raspuns la cele 3 emailuri prin care a fost notificata de castigarea premiului, neprimind copia dupa actul de identitate, desi am asteptat pana ieri, 31 martie ora 18 un raspuns, premiul se distribuie urmatorului clasat in ordinea numarului de voturi, conform regulamentului. Iar castigatorul premiului este Moni cu imaginea Sasha&Oxy. A avut cele mai multe voturi iar imaginea a fost inscrisa in concurs in data de 1 martie 2010, adica exact perioada cand a inceput concursul foto. ![]() Premiul ramane un sampon premium pentru caini oferit de PetCare.ro. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 06:28 PM |