Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 7 2009, 09:31 AM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 14 Inregistrat pe: 7-May 09 Membrul Nr.: 19,601 |
Din pacate, catelusa mea s-a dus dintre noi, acum 1 an. De atunci nu m-am hotarat daca sa-mi iau aceeasi rasa sau un alt animal, o pisica spre exemplu. Apropo, am fost la Muzeul Satului la expo. A fost super. Multa lume, multi caini, unul mai frumos ca celalalt. Daca gasesc lista castigatorilor, o sa o pun aici Ma bucur gmml pentru Atemi, parca asa am citit pe site ca se numeste masculul. E tare frumos. Cati pui a avut pana acum? |
|
|
|
May 7 2009, 10:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 95 Inregistrat pe: 18-April 09 De la: Arad Membrul Nr.: 17,651 |
Lulu imi pare rau pentru pierderea avuta
Atemi anul trecut a fost prima data taticul a 6 puiutzi .Acum asteptam saptamana aceasta sa se nasca puiuti din urmatoarea monta http://www.akitainu.ro/monta%20Apacs%20ro.html dupa care vor urma puiutii cu femela noastra http://www.akitainu.ro/pui%20ro.html . Eu personal consider ca expozitiile sunt extrem de obositoare atat pentru caini cat si pentru stapani dar sunt absolut necesare pentru promovarea exemplarelor bune . -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 7 2009, 10:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 95 Inregistrat pe: 18-April 09 De la: Arad Membrul Nr.: 17,651 |
Cand am intrat in lumea asta a chinologiei crede-ma ca si eu am fost socata dar dupa impactul cu cheltuielile care apar pentru al face campion a mai multor tari |(ca altfel chiar nu are valoarea sumelor mentionate ) mi-am dat seama ca da,asta e,s-au cheltuit multi bani -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 7 2009, 11:29 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
gmm71, sunt in si mai mare soc . Daca ar fi sa am crescatorie de animale, mi-ar place sa am cai. Mi se par cele mai superbe animale. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 8 2009, 10:47 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Am citit azi un articol despre un batran din Iasi care a omorat cainele Huski al vecinului. Se pare ca batranul era tare furios pe vecin pentru ca nu-i facea nimic animalului care-i manca gainile.
Asa ca batranul a luat legea in mana si a omorat cainele, sa-si salveze restul gainilor. Batranul a fost dat in judecata. Oare asta sa fie dovada ca politia animalelor exista? -------------------- |
|
|
|
May 9 2009, 05:55 AM
Trimis la
|
|
Am citit azi un articol despre un batran din Iasi care a omorat cainele Huski al vecinului. Se pare ca batranul era tare furios pe vecin pentru ca nu-i facea nimic animalului care-i manca gainile. Asa ca batranul a luat legea in mana si a omorat cainele, sa-si salveze restul gainilor. Batranul a fost dat in judecata. Oare asta sa fie dovada ca politia animalelor exista? Mai avem atat de mult pana sa ne civilizam!!! Atemi al nostru este tatic!http://www.akitainu.ro/monta%20Apacs%20ro.html Puii s-au nascut luni Puiuti de 4 zile ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 9 2009, 02:54 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Oo, felicitari!
Frumosi mai sunt! Da, asa e, mai e mult pana Romania va fi o tara civilizata. Poate nepotii mei vor ajunge sa traiasca intr-o astfel de tara. Poate ... -------------------- |
|
|
|
May 14 2009, 09:37 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 15 2009, 09:01 AM
Trimis la
|
|
Maine mergem la concurs la Budapesta si mergem si sa vizitam puiutzii,abia asteptam sa-i vedem.
Pana atunci daca nu va suparati va mai pun poze cu puii de anul trecut,eu le revad de fiecare data cu placere si nostalgie. ![]() ![]() ![]() barbatii cuibului (dupa ce au sapat la greu in nisip) ![]() -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 15 2009, 09:45 AM
Trimis la
|
|
Dupa munca, merge o rasplata buna, nu?! Parca asta ar spune cu ochisorii lor
Frumosi mai pot fi! Bafta la Budapesta. Sa le luati medaliile -------------------- |
|
|
|
May 15 2009, 10:13 AM
Trimis la
|
|
![]() aici isi marai propiul tata ![]() ![]() Speram sa fie bine la Budapesta 2 zile de expo -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 15 2009, 10:32 AM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 14 Inregistrat pe: 7-May 09 Membrul Nr.: 19,601 |
Ce mandru e puiutul. sunt tare frumosi. si puiul, Asahi, chiar seamana bine cu "batranul" tata.
Bafta multa sa aveti! Sa ne faceti mandri la vecini stiam ca in Ungaria sunt foarte multe canise si asociatiile chinologice sunt mai organizate decat la noi. |
|
|
|
May 15 2009, 12:36 PM
Trimis la
|
|
Succes sa aveti la expo. Frumosi pot fi puiutii. Cred ca incepe sa-mi placa tot mai mult rasa asta de caini.
-------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
May 18 2009, 07:26 PM
Trimis la
|
|
Succes sa aveti la expo. Frumosi pot fi puiutii. Cred ca incepe sa-mi placa tot mai mult rasa asta de caini. Te astept cu drag printre iubitorii rasei La concursurile de la Budapesta Atemi a luat in ambele CAC,CACIB,BOB adica pentru cei care nu se pricep tot ce s-a putut lua la rasa lui.Duminica a luat si locul trei la BOG ceea ce e super,asa ca am venit acasa cu 3 cupe.In urma acestor rezultate Atemi este Campion Ungaria ![]() ![]() ![]() -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 19 2009, 06:20 AM
Trimis la
|
|
-------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 19 2009, 11:28 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 38 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,818 |
Vaiii, frumosi mai sunt! Si am fost in Budapesta weekendul asta. Eh, nestiind limba, era sa ma si ratacesc.
Felicitari Atemi! Felicitari Gmml! Ai un exemplar superb! |
|
|
|
May 19 2009, 12:08 PM
Trimis la
|
|
Multumim pentru aprecieri .
Daca veneai la expozitie aveai ce vedea,au fost 1400 caini in 2 zile de concurs,a fost foarte frumos.Pe deasupra noi romanii am fost la inaltime,la multe rase am luat BOB-ul,adica cel mai bun caine al rasei ceea ce e nemaipomenit. -------------------- www.akitainu.ro
|
|
|
|
May 19 2009, 02:56 PM
Trimis la
|
|
Superb! Felicitari! Atemi a meritat din plin trofeele.
In Romania chiar asa jenant e si la expozitiile/concursurile chinologice? Credeam ca macar la capitolul asta stam ceva mai bine -------------------- |
|
|
|
May 26 2009, 09:48 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Eu nu stiu sigur ce tip de caine prefer, stiu doar ca prefer orice puiut de caine.
Atata de mult ii indragesc Uitati-va numai ce scump e, il mananci... de fapt, m-am stapanit, insa el nu s-a stapanit sa-si bage boticul in berea mea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
May 26 2009, 09:51 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Asa aratau acum o luna
Deja is mari, aproape ajung la nivelul unei mese. -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 23rd May 2012 - 12:20 PM |