Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 16 2010, 09:15 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Parerile sunt impartite despre acest caine: fie e un caine prost (desi, dupa umila mea parere, nu exista caine prost ci stapan nepriceput), fie e un caine agresiv (si aici e discutabila chestiunea), fie e un caine potrivit pentru o familie. Face parte din clasa cainilor non-sportivi, provine din Germania si ... sincer, e adorabil! Mie-mi plac Rottweilerii, desi mi-e putin teama de ei.
rottweiler_caine_de_rasa.jpg ( 98.26k )
Numarul de Transferari: 0
rottweiler.jpg ( 30.62k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
Jul 18 2010, 08:54 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 18-July 10 Membrul Nr.: 23,376 |
sunt cei mai iubitori caini dar ca si un copil cum il cresti asa il ai. Cainele meu are 9 ani si nu am avut niciodata probleme cu el, este cuminte si intelege tot ce-i spun, in schimb recunosc are o personalitate puternica sunt lucruri pe care nu vrea sa le faca si atunci ii dau pace. Este jucaus si la cei 9 anisori pe care ii are, este gelos pe oricine cred ca merge pe principiul "ce-i al meu e numai al meu".Are nevoie in permanenta ca stapanul sa-i arate ca il iubeste(bineinteles numai pe el), Nu are de ce sa va fie frica sa va luati un rottweiler pentru ca niciodata nu o sa-si atace stapanul(al meu nu ataca pe nimeni pentru ca l-am invatat de mic ca nu are voie).
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Jul 20 2010, 03:07 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Felicitari mona ramona! ai un caine educat. l-ai dresat de mic?
-------------------- |
|
|
|
Oct 9 2010, 10:47 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 18-July 10 Membrul Nr.: 23,376 |
|
|
|
|
Oct 9 2010, 10:52 PM
Trimis la
|
|
|
adica trebuie sa-l educi asa incat el sa simta iubirea si protectia ta, sa-i dezvolti personalitatea in sensul bun al cuvantului pentru ca i sunt niste caini cu personalitate si de aceea trebuie sa ai grija cum il stapanesti,
oricum dupa cum vezi daca vb de Rover s-ar putea sa scriu si un roman |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 11:54 AM |