Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 29 2009, 04:02 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
N-are rost sa le pun in ordine alfabetica, le punem aici in functie de ce caini aveti si voi. Numai sa povestiti putin despre ei Ce ziceti? -------------------- |
|
|
|
Aug 26 2009, 04:35 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
vad ca nu va prea inghesuiti la postat. na, nu-i mare branza.
va povestesc putin despre rasa mea preferata de caine: Border Collie. Cred ca sunt cei mai destepti si mai descurcareti caini! fara sa supar pe cineva!!! face parte din clasa cainilor de munca, folosit in principal la manuirea turmelor de oi. E foarte inteligent, are un instinct extraordinar si o abilitate de munca incredibila. E de marime medie, atletic, se foloseste de latrat si de privirea-i patrunzatoare pentru a mana oile. Are blana moale sau sarmoasa, in functie de zona sau puritatea rasei si poate fi intalnit intr-o varietate de culori. preferatul meu e cel alb cu negru. Scotch Sheep Dog sau Border Collie a aparut prima data la granita dintre Scotia si Anglia. Au fost folositi inca de la inceput la manuirea turmelor de oi. Rasa exista de peste 100 de ani. O frumusete de Border Collie a fost vazut, la mijlocul secolului 19, de catre regina Victoria care s-a indragostit de rasa. Mai apoi au urmat diferentele dintre Collie modern si Border Collie. Border Collie e un caine plin de energie, are nevoie de multa miscare, nu doar de plimbarea zilnica in jurul blocului. Adora sa alerge, sa se joace, sa se simta utili pe langa casa omului. E ideal pentru cei care stau la casa si au si alte animale de companie deoarece Border Collie e un caine sociabil, maturi, usor de dresat si care se comporta bine cu cei mici. Partea buna e ca sunt rezervati fata de straini insa isi adora familia. Naparlesc mai mult decat cainii mici, de apartament, asa ca au nevoie de periaj frecvent. Eu vreau un border collie dar inca astept crescatorul corect. nu vreau un caine scos pe banda rulanta. cred ca s-ar impaca de minune cu ratele mele mute Poze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
|
Aug 31 2009, 05:54 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 6 Inregistrat pe: 31-August 09 Membrul Nr.: 21,034 |
Buna ziua si bine v-am gasit
Sunt mandra posesoare a unui de Spitz Japonez, rasa putin intalnita de altfel in Romania, acest lucru m-a determinat sa v-o prezint si dvs. Spitzul Japonez este o rasa provenita din Samoyed pe care japonezii au continuat sa-i micsoreze pana la dimensiunile actuale, adica in jur de 7-8 kg si aprox 40 cm. blanita alba si ochisorii lor negri fac din aceasta rasa una deosebit de frumoasa. Asta fara a lua in calcul caracterul lor deosebit. Sunt extrem de afectuosi cu copiii dar din pacate si acesta poate fi un inconvenient si extrem de protectivi cu acestia. Sunt rezervati cu strainii, increderea spitului trebuie castigata. Este un caine sanatos in general fara probleme specifice de sanatate, pot dezvolta in schimb destul de usor alergii, in special la iarba, si pot avea la fel ca orice rasa pitica probleme cu glandele perianale. Din pacate nu am reusit sa atasez o poza cu iubitul nostru nory dar mai incerc (deh..... prima postare ) cu scuzele de rigoare aceasta este o scurta descriere a spitzului japonez
Motivul editarii: textul era scris cu Caps Lock.
|
|
|
|
Aug 31 2009, 05:57 AM
Trimis la
|
|
![]() Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 6 Inregistrat pe: 31-August 09 Membrul Nr.: 21,034 |
El este Nory, sarbatorind 1 mai muncitoresc.
Motivul editarii: text scris cu Caps lock
Fisiere Atasate
|
|
|
|
Aug 31 2009, 10:21 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Bine ai venit pe forum, Madalina Nory.
Frumos catelusul tau, ce varsta are? Ai spus ca nu prea e intalnit in Romania. Pe Nory il ai din Romania sau dintr-o canisa din afara tarii? Ti-am editat ambele posturi intrucat scrisul numai cu majuscule dauneaza vederii si rabdarii utilizatorilor. Incearca sa nu mai uiti activata tasta Caps Lock. -------------------- |
|
|
|
Sep 1 2009, 04:04 AM
Trimis la
|
|
[quote name='Lilisor' date='Aug 31 2009, 11:21 AM' post='8351']
Bine ai venit pe forum, Madalina Nory. Frumos catelusul tau, ce varsta are? Ai spus ca nu prea e intalnit in Romania. Pe Nory il ai din Romania sau dintr-o canisa din afara tarii? Ti-am editat ambele posturi intrucat scrisul numai cu majuscule dauneaza vederii si rabdarii utilizatorilor. Incearca sa nu mai uiti activata tasta Caps Lock. [/quote Multumesc frumos pentru primire. Nory are aproape 3 anisori, noi nu il avem din romania dar probabil exista crescatori de spitz care pot avea si aceasat subrasa daca pot spune asa. Noi l-am luat pe Nory de la sursa . hihihi |
|
|
|
Sep 1 2009, 09:52 AM
Trimis la
|
|
Ce dragut e Nory al tau, Madalina.
ai participat la ceva concursuri canine cu el? -------------------- |
|
|
|
Sep 3 2009, 03:19 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
oai urat iiiiii
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:34 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:35 AM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 10:00 AM
Trimis la
|
|
Cocker Spaniel In prezent exista doua rase distincte de Spaniel si anume English Cocker Spaniel si American Cocker Spaniel.
Motivul editarii: Mesaj moderat! Imi pare rau dar nu se accepta continutul de pe alte siteuri de animale, nu e corect fata de autorul de drept al materialului.
|
|
|
|
Sep 9 2009, 04:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Gradina Postari: 368 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: Cluj Membrul Nr.: 16,815 |
noa scuze
|
|
|
|
Sep 10 2009, 10:38 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Mie imi sunt foarte dragi cainii din rasa Mastin Napolitano.
E un caine de talie mare, aceasta rasa fiind foarte veche. Sunt caini ideali pentru paza si protejare a familiei deoarece au o infatisare ce impune frica dar si pentru ca sunt foarte protectori cu cei dragi. Conform Wikipedia, cainii din rasa Mastin Napolitano, Neapolitan Mastiff sau Bulldog Italian au fost folositi in lupte in legiunea romana, fiind echipati cu tepi de metal pe spate, fiind trimisi sa atace caii pentru a dobori dusmanii. Trasaturi: Mastinul se remarca prin pielea lasata, ce-i acopera intreg trupul. Au capul mare si o structura masiva. Unii crescatori produc Mastini care au multe riduri si piele lasata, insa nu toti iubitorii de Mastini sunt de acord cu astfel de modificari. Blana poate avea 4 culori de baza: negru, gri albastrui, mahon sau blond, cu tente bej sau argintii. Pot prezenta zone albe pe piept, pe burta, la baza labutelor sau pe degete. Urechile pot fi taiate sau lasate natural. In Italia s-a interzit taierea cozii si a urechilor la aceasta rasa. In privinta dimensiunii, un mascul Mastin Napoletano masoara intre 66 si 79 de cm, cantarind 70 de kg insa pot atinge si 90 de kg. Femelele ating 61-74 de cm si cantaresc in jur de 65 de kg. Poze: ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
|
Sep 17 2009, 11:11 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 35 Inregistrat pe: 5-February 09 Membrul Nr.: 16,637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
|
Sep 17 2009, 11:15 AM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 35 Inregistrat pe: 5-February 09 Membrul Nr.: 16,637 |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
|
Sep 17 2009, 12:19 PM
Trimis la
|
|
Iuuiii, cat de frumosi pot fi boxerii astia!
observ ca ai crescatorie, am o intrebare: e adevarat ca boxerii sunt caini agresivi? -------------------- |
|
|
|
Sep 17 2009, 01:22 PM
Trimis la
|
|
Iuuiii, cat de frumosi pot fi boxerii astia! observ ca ai crescatorie, am o intrebare: e adevarat ca boxerii sunt caini agresivi? depinde ce-ntelegi prin agresiv eu n-am auzit de boxer care sa-si fi atacat stapanul... cu copiii n-au nici-o treaba(din contra-i iubesc la nebunie) ; am vazut boxer "chinuit" (calarit, tras de urechi,etc) de copii... sunt caini echilibrati psihic si-ar face orice ca sa-si multumeasca stapanul -------------------- |
|
|
|
Sep 18 2009, 04:03 PM
Trimis la
|
|
Intr-o vreme circulau tot felul de zvonuri de oameni macelariti de boxeri, dobermani, rottweileri. Intreb pentru ca sunt chiar curioasa de lucrurile astea iar tu avand o crescatorie stii mai bine, doar traiesti printre boxeri.
Care sunt cele mai intalnite boli la rasa asta? stiu ca in functie de rasa si bolile difera. de exemplu, King Charles Cavalier are probleme legate de respiratie si cu cutia craniana care, adeseori, devine prea mica pentru creierul lor. alte rase au probleme cu soldurile, cu caile respiratorii (cum e cazul bulldogilor), cu picioarele, etc. Care sunt cele mai mari probleme de sanatate ce pot aparea la boxeri? -------------------- |
|
|
|
Sep 18 2009, 09:17 PM
Trimis la
|
|
eu nu am auzit pana acum ca de boxeri care sa-si fi atacat stapanul sau sa mutileze pe cineva... la alte rase nu vorbesc pt ca nu stiu
-------------------- |
|
|
|
Sep 21 2009, 11:01 AM
Trimis la
|
|
hmm, si tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
-------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 7th February 2012 - 09:30 PM |