Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jul 27 2011, 03:22 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 27-July 11 Membrul Nr.: 25,674 |
Mai multe despre labradorita mea si despre labradori, in general, aici labrador-99-la-suta.blogspot.com
Motivul editarii: citeste regulamntul inainte de a posta linkuri
-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2011, 02:30 PM
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 50 Inregistrat pe: 27-June 11 De la: Romania Membrul Nr.: 25,398 |
Se spune ca labradorul este cea mai populara rasa de caini din lume. Nu stiu daca o fi asa sau nu, dar cert este ca sunt extrem de simpatici si foarte populari. Mai multe despre labradorita mea si despre labradori, in general, aici labrador-99-la-suta.blogspot.com E foarte draguta labradorita ta. Sa-ti traiasca! Vara nu-i e cald? Ca ea are multa blana. De unde o ai? Stiu pe cineva care ar vrea si el un labrador. |
|
|
|
Oct 4 2011, 12:14 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 5 Inregistrat pe: 27-July 11 Membrul Nr.: 25,674 |
E foarte draguta labradorita ta. Sa-ti traiasca! Vara nu-i e cald? Ca ea are multa blana. De unde o ai? Stiu pe cineva care ar vrea si el un labrador. Da, vara ii este cald. In general, prefera temperaturile sub 20 de grade. Deja cand sunt 25 de grade, scoate limba de-un cot, dar asta este. Incercam sa facem fata caldurii cum putem. Am luat-o de la canisa Hidalgo's Spirit. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 07:30 PM |