IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Jack Russell Terrier
liliana
mesaj Feb 6 2010, 06:36 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Cainele Jack Russell Terrier este mic, agil, vioi si extrem de haios. E cainele ideal pentru cei care stau la casa si au mult timp la dispozitie pentru a-si plimba animalul de companie.

Are statura medie, corp musculos şi compact, picioarele sunt scurte şi foarte puternice. Capul este mic, urechile mici, mobile, mătăsoase aplecate în faţă, ochii plini de viaţă, uşor bulbucaţi, pe care pleoapele se lipesc strâns şi au forma unei migdale.

Daca ai un caine Jack Russell Terrier, te invitam sa ne povestesti nazdravaniile sale!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
tuluz
mesaj Feb 25 2010, 04:00 PM
Trimis la #2

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 22-February 10
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 23,077

buna eu am un foxterrier cu par sarmos este foarte aproape de jack russell terrier.foxterrierul meu este catea este foarte jucausa sare non stop in sus este foarte incapatanata si pusa mereu pe alergat,am o problema cu ea nu asculta mai deloc cand plec cu ea este decat cu nasul pe jos ,chiar nu stiu ce sa mai fac sa asculte si ea un pic daca poate sa imi spune cineva ar fi super. cool.gif

+Quote Post
tuluz
mesaj Feb 25 2010, 04:02 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 22-February 10
De la: bucuresti
Membrul Nr.: 23,077

CITAT(tuluz @ Feb 25 2010, 05:00 PM) *
buna eu am un foxterrier cu par sarmos este foarte aproape de jack russell terrier.foxterrierul meu este catea este foarte jucausa sare non stop in sus este foarte incapatanata si pusa mereu pe alergat,am o problema cu ea nu asculta mai deloc cand plec cu ea este decat cu nasul pe jos ,chiar nu stiu ce sa mai fac sa asculte si ea un pic daca poate sa imi spune cineva ar fi super. cool.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

3 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (3 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 8th February 2012 - 11:49 AM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale