IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Despre BOXERI, Discutii despre cainii de rasa BOXER
-teodora-
mesaj Apr 30 2011, 03:43 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 2
Inregistrat pe: 30-April 11
Membrul Nr.: 24,967

Buna ziua happy.gif . Am facut acest topic pentru a putea discuta despre aceasta rasa superba. Rasa boxer. Boxerii sunt niste caini foarte destepti si invata foarte repede.Si acum as dori sa adresez o intrebare celor care stiu mai multe despre aceasta rasa sau cei care m-ar putea ajuta.
Am o boxerita de 5 ani. O avem de cand avea 4 luni. Ea este de culoare neagra cu dungi maro.As dori sa o dau la dresaj.Cu toate ca are o varsta inaintata. Mai poate fi dresata? Eu as dori sa o dreseza sa socializeze cu ceilalti caini,ea cand vede un caine parca inebuneste si nu mai mai aude nici daca o strig.. cand merg cu ea la plimbare si aude caini trage foarte tare . angryfire.gif De mai multe ori am adus( a venit stapanul) boxeri masculi sa vedem ce face. si a vrut sa ii muste. As dori sa o dau la imperecheat doar ca nu prea accepta nici un caine. Daca voi reusi sa o dau la imperecheat dupa dresaj si va face pui , voi tine o femela(unul dintre pui) ca sa avem 2 boxerite. Dar mai intai de toate acestea as dori sa aflu un club de dresaj sau un dresor in timisoara. Numarul de telefon.Tarife, etc. Si modul in care va trebui sa procedez(de exmplu sa stiu daca o duc la dresaj o las la dresor pana e gata dresajul, o duc si seara o iau inapoi?)Si as dori sa stiu cat timp dureaza acest dresaj care il doresc eu.
Multumesc anticipat.
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj May 4 2011, 02:24 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Salutare teodora,
Stiu ca femelele accepta masculii doar in ultima perioada a caldurilor, incercati atunci sa aduceti un mascul. Nu cred ca-l va ataca.

Poti incerca la www.dresaj-timisoara.ro sa vezi care sunt tarifele si conditiile. Eu stiu ca e indicat ca stapanul sa fie langa caine, nu sa lasi cainele cu dresorul. pentru ca stapanul trebuie sa se impuna in fata cainelui, nu dresorul. Stapanul va merge cu patrupedul pe strada si el va trebui sa-l tina in frau. Dar mai stiu ca dresorul te poate insoti in oras, pentru a te ajuta sa-l inveti pe caine cum sa reactioneze in anumite situatii stresante.

Sper ca ti-am fost de ajutor smile.gif

--------------------

+Quote Post
brigimerci
mesaj May 16 2011, 10:28 PM
Trimis la #3

Brigimerci
**

Postari: 16
Inregistrat pe: 9-January 11
De la: Oradea
Membrul Nr.: 23,937

Buna Teodora. Dresori in Timisoara nu stiu, deci in legatura cu asta nu te pot ajuta. Parerea mea este ca oricand se poate dresa un caine. Doar rabdare ne trebuie.
In legatura cu monta. In cazul in care catelusa ta nu are act de origine si drept de monta nu iti recomand sa o dai la monta. Mai ales ca are deja 5 ani, pe cand intra in calduri poate deja face 6 ani, si nu mai e bine, e tarziu. De ce nu e bine sa inmultim caini fara act de origine, drept de monta si teste de sanatate? Pentru ca pot aparea multe probleme la puiuti, pot aparea boli de care nu stim, boli genetice care se pot afla doar cu ajutorul testelor genetice. Puiutii pot avea displazie de sold de exemplu, poate ca parintii nu au, doar pot fi purtatori. Nu avem de unde sa stim daca un caine este de rasa, atata timp cat nu avem un act de origine in mana. Daca iti doresti inca o fetita, iti recomand sa cauti o canisa serioasa de unde poti sa iti cumperi o fetita de rasa, sanatoasa si tot tacamul. In cazul in care te-ai hotarat sa cumperi, te pot ajuta daca vrei sa gasesti un crescator serios, in niciun caz anunturi de pe net sau din pet-shop.
Mult succes cu catelusa!

+Quote Post
marmar
mesaj Oct 7 2011, 02:42 PM
Trimis la #4

Newbie
*

Postari: 9
Inregistrat pe: 26-January 10
Membrul Nr.: 23,015

Niste prieteni au primit o catelusa boxer, care acum are 6 luni, pe care nu o mai pot tine. Este de rasa, are carnet de sanatate, vaccinurile la zi, este sanatoasa, vioaie, bine ingrijita. Prietenii mai au un caine si nu pot avea grija de doi, mai ales ca atat primul caine cat si boxerita sunt caini de talie mijlocie. Este un caine foarte cuminte, chiar daca este pui, nu este foarte agitat, nu face nazuri la mancare si doarme destul de mult. Daca locuiam la curte sau daca cainele era mai mic il luam eu, e atat de dragalasa...
Cine poate sa-i ofere dragoste si un colt din casa lui, sa ia legatura cu irina 0745 053 142 sau mail irinageorgescu arond yahoo punct com
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  IMG_7955.JPG ( 1.61MB ) Numarul de Transferari: 0
Fisier Atasat  IMG_7916.JPG ( 1.71MB ) Numarul de Transferari: 0
Fisier Atasat  IMG_7930.JPG ( 1.66MB ) Numarul de Transferari: 0

+Quote Post
marmar
mesaj Nov 10 2011, 10:40 AM
Trimis la #5

Newbie
*

Postari: 9
Inregistrat pe: 26-January 10
Membrul Nr.: 23,015

CITAT(marmar @ Oct 7 2011, 02:42 PM) *
Niste prieteni au primit o catelusa boxer, care acum are 6 luni, pe care nu o mai pot tine. Este de rasa, are carnet de sanatate, vaccinurile la zi, este sanatoasa, vioaie, bine ingrijita. Prietenii mai au un caine si nu pot avea grija de doi, mai ales ca atat primul caine cat si boxerita sunt caini de talie mijlocie. Este un caine foarte cuminte, chiar daca este pui, nu este foarte agitat, nu face nazuri la mancare si doarme destul de mult. Daca locuiam la curte sau daca cainele era mai mic il luam eu, e atat de dragalasa...
Cine poate sa-i ofere dragoste si un colt din casa lui, sa ia legatura cu irina 0745 053 142 sau mail irinageorgescu arond yahoo punct com

Anuntul nu mai este valabil.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 07:28 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale