Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 30 2011, 03:43 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 2 Inregistrat pe: 30-April 11 Membrul Nr.: 24,967 |
Am o boxerita de 5 ani. O avem de cand avea 4 luni. Ea este de culoare neagra cu dungi maro.As dori sa o dau la dresaj.Cu toate ca are o varsta inaintata. Mai poate fi dresata? Eu as dori sa o dreseza sa socializeze cu ceilalti caini,ea cand vede un caine parca inebuneste si nu mai mai aude nici daca o strig.. cand merg cu ea la plimbare si aude caini trage foarte tare . Multumesc anticipat. |
|
|
|
May 4 2011, 02:24 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Salutare teodora,
Stiu ca femelele accepta masculii doar in ultima perioada a caldurilor, incercati atunci sa aduceti un mascul. Nu cred ca-l va ataca. Poti incerca la www.dresaj-timisoara.ro sa vezi care sunt tarifele si conditiile. Eu stiu ca e indicat ca stapanul sa fie langa caine, nu sa lasi cainele cu dresorul. pentru ca stapanul trebuie sa se impuna in fata cainelui, nu dresorul. Stapanul va merge cu patrupedul pe strada si el va trebui sa-l tina in frau. Dar mai stiu ca dresorul te poate insoti in oras, pentru a te ajuta sa-l inveti pe caine cum sa reactioneze in anumite situatii stresante. Sper ca ti-am fost de ajutor -------------------- |
|
|
|
May 16 2011, 10:28 PM
Trimis la
|
|
![]() Brigimerci ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 16 Inregistrat pe: 9-January 11 De la: Oradea Membrul Nr.: 23,937 |
Buna Teodora. Dresori in Timisoara nu stiu, deci in legatura cu asta nu te pot ajuta. Parerea mea este ca oricand se poate dresa un caine. Doar rabdare ne trebuie.
In legatura cu monta. In cazul in care catelusa ta nu are act de origine si drept de monta nu iti recomand sa o dai la monta. Mai ales ca are deja 5 ani, pe cand intra in calduri poate deja face 6 ani, si nu mai e bine, e tarziu. De ce nu e bine sa inmultim caini fara act de origine, drept de monta si teste de sanatate? Pentru ca pot aparea multe probleme la puiuti, pot aparea boli de care nu stim, boli genetice care se pot afla doar cu ajutorul testelor genetice. Puiutii pot avea displazie de sold de exemplu, poate ca parintii nu au, doar pot fi purtatori. Nu avem de unde sa stim daca un caine este de rasa, atata timp cat nu avem un act de origine in mana. Daca iti doresti inca o fetita, iti recomand sa cauti o canisa serioasa de unde poti sa iti cumperi o fetita de rasa, sanatoasa si tot tacamul. In cazul in care te-ai hotarat sa cumperi, te pot ajuta daca vrei sa gasesti un crescator serios, in niciun caz anunturi de pe net sau din pet-shop. Mult succes cu catelusa! |
|
|
|
Oct 7 2011, 02:42 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 9 Inregistrat pe: 26-January 10 Membrul Nr.: 23,015 |
Cine poate sa-i ofere dragoste si un colt din casa lui, sa ia legatura cu irina 0745 053 142 sau mail irinageorgescu arond yahoo punct com
Fisiere Atasate
IMG_7955.JPG ( 1.61MB )
Numarul de Transferari: 0
IMG_7916.JPG ( 1.71MB )
Numarul de Transferari: 0
IMG_7930.JPG ( 1.66MB )
Numarul de Transferari: 0 |
|
|
|
Nov 10 2011, 10:40 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 9 Inregistrat pe: 26-January 10 Membrul Nr.: 23,015 |
Niste prieteni au primit o catelusa boxer, care acum are 6 luni, pe care nu o mai pot tine. Este de rasa, are carnet de sanatate, vaccinurile la zi, este sanatoasa, vioaie, bine ingrijita. Prietenii mai au un caine si nu pot avea grija de doi, mai ales ca atat primul caine cat si boxerita sunt caini de talie mijlocie. Este un caine foarte cuminte, chiar daca este pui, nu este foarte agitat, nu face nazuri la mancare si doarme destul de mult. Daca locuiam la curte sau daca cainele era mai mic il luam eu, e atat de dragalasa... Cine poate sa-i ofere dragoste si un colt din casa lui, sa ia legatura cu irina 0745 053 142 sau mail irinageorgescu arond yahoo punct com Anuntul nu mai este valabil. |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 07:28 PM |