Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 16 2010, 09:49 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Mic, alb, pufos si jucaus. Cred ca aproape orice Bichon Frise ar reusi sa topeasca inimile domnisoarelor cochete. Va plac acesti caini? Am auzit ca sunt cam scumpi, in jur de 400 de euro
Fisiere Atasate
bichon_frise.jpg ( 31.91k )
Numarul de Transferari: 1
caini_bichon_frise.jpg ( 134.97k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
Aug 7 2011, 11:11 AM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 10 Inregistrat pe: 7-August 11 Membrul Nr.: 25,761 |
Frumosi,pufosi, insa e o rasa de catel care trebuie sa stea in apartament.Nu vad un astfel de catel prin curte cu blanita lui alba.Iar ca sa ai un catel de apartament trebuie sa fi sigur ca ai suficient timp ca sa il scoti afara de n ori pe zi.Unii nu stiu in ce se baga, iau catelul si pe urma il dau pe strada...
|
|
|
|
Aug 10 2011, 11:29 AM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 779 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Da, categoric, bichonul sau bisonul (cum ii zic multi) e un caine exclusiv de apartament. in curte se face precum porcul. plus ca trebuie dus la cosmetica pt catei periodic.
totusi, e un caine foarte popular. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 8th February 2012 - 11:44 AM |