IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Beagle, ce parere aveti despre aceasta rasa?
liliana
mesaj Jan 30 2009, 04:58 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Beagle sunt cainii mei preferati! Mereu mi-au placut si mi-am dorit unul dar mi-e mila sa-l tin intr-un apartament mic unde nu are posibilitatea sa se desfasoare.
Mai are cineva caine Beagle si locuieste la bloc? Ati modificat ceva in casa pentru a-l ajuta pe Beagle sa se adapteze?

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
valentina
mesaj Mar 3 2009, 12:16 PM
Trimis la #2

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 779
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

mie nu-imi prea plac cainii dar beagle e o rasa nobila, din cate stiu. sunt adorabili si foarte agitati. vecinul de peste drum are un beagle care mereu se cearta cu unul dintre pisoii mei insa e prieten bun cu ceilalti doi. nu stiu de ce.
vecinul locuieste la casa nu stiu sa aibe probleme. fiind un caine atat de activ poate ca nu e indicat sa-l tii in apartament.,..

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Mar 4 2009, 08:07 PM
Trimis la #3

Admin

Bine ai venit Valentina!
am mai vazut Beagle in apartament, n-ar fi o problema dar e nevoie de mult timp si rabdare pentru un astfel de caine de vanatoare.

--------------------

+Quote Post
varadi roxana
mesaj Mar 6 2009, 11:38 AM
Trimis la #4

Advanced Member

Grup: Infomariaj.ro
Postari: 344
Inregistrat pe: 16-November 08
De la: GALATI
Membrul Nr.: 15,502

buna prieteni!e o rasa superba sincer va spun...dar si eu sunt un cocar spaniol cora ma cheama si am doar1an si 8 luni daca va place de mine votati-ma...ptr. ca si eu am trecut pe la voi cu un vot...va salut priteneste! wub.gif

+Quote Post
liliana
mesaj Mar 7 2009, 04:36 PM
Trimis la #5

Admin

Roxana, poti sa faci un topic despre cainele tau, sa ne povestesti mai multe despre el si sa ne arati cateva imagini.

--------------------

+Quote Post
mury_ana2000
mesaj Oct 12 2010, 10:57 AM
Trimis la #6

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 12-October 10
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 23,525

Buna!
eu am o catelusa Beagle!
Initial am cumparat=o pentru mine si fostul meu prieten, deoarece ne-am mutat intr-un oras nou pentru facultate (Medicina Veterinara).
Dar nu ne-am informat de loc inainte dsa o luam, am cumparat-o fara pedigree, si fara nimic, dintr-o parcare.
Normal, ca micuta sa imbolnavit, si 2 saptamani am stat cu ea zi si noapte ca sa se faca bine. Dupa aceste 2 saptamani, am incercat sa o obisnuesc fara mine, adica sa pot pleca de acasa char si pt 5 min. s-a dovedit imposibil.
A devenit atat de atasata de prezenta mea incat nici la baie nu puteam merge fara ea.
In fiecare zi, venea cu noi la scoala, si apoi statea afara pana noaptea. Dar cand eram plecati de acsa afacea o galagie infernala, asa ca a trebuit sa o ducem acasa, la curte, unde mai aveam caini de vanatoare. si acum, dupa ce a scos copaceii si a sapat niste gropi, e bine mersi... Dar tot atat de "agitata" devine cand ma vede,
p.s.: Dresajul il avea facut! Adica asculta orice comanda...Sezi, Culcat, Stai, Vino, Laba, Sus. Este un cane extraordinar!

Ce pot eu sa va spun din experienta mea:
1.Aveti grija cu alegerea rasei, si informativa mult inainte de primirea cainelui.
2.cumparati de la un crescator responsabil, care va poate garanta sanatatea cainelui
3.MAi ales cu genul acesta de caini dresajul este foarte important, cititi inainte, pregatiti-va pentru a face fata!

Eu iubesc rasa Beagle, dar am vauzt atatia caini dati spre adoptie, pentru ca si stapanii lor, ca si mine, nu au putut sa ii controleze.
Sunt caini de vanatoare, instinctul ii face sa urle la prezenta a orice e nou!
3.

--------------------
When riding a horse we borrow freedom

+Quote Post
Gabi92
mesaj Jul 27 2011, 10:22 AM
Trimis la #7

Advanced Member

Postari: 50
Inregistrat pe: 27-June 11
De la: Romania
Membrul Nr.: 25,398

Si mie imi place rasa beagle. Cat de mult creste un catel beagle? E pretentioasa rasa? Necesita ingrijire speciala? Eu am teckel.

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 7th February 2012 - 10:36 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale