IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Propune un medic veterinar bun!, nu se stie cine va avea nevoie de ajutor
liliana
mesaj Feb 16 2009, 10:21 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Daca ai avut norocul sa dai peste un medic veterinar bun, sufletist care nu a cautat doar sa-si burduseasca buzunarul de pe urma necazului tau, da-ne de veste!
Niciodata nu stii pe cine vei ajuta!

P.S: poti sa ne povestesti povestea voastra de la veterinar biggrin.gif

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
bubulinutza
mesaj Feb 19 2009, 02:28 AM
Trimis la #2

Newbie
*

Postari: 8
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: Ploiesti
Membrul Nr.: 16,807

am fi si noi interesati de un medic veterinar bun (raportul calitatea serviciilor - pret) pentru Ploiesti, pentru ca medicul care ni l-a tratat pe Pufy la inceput a iesit la pensie si s-a mutat din oras! sad.gif

+Quote Post
preya
mesaj Aug 15 2009, 03:07 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 1
Inregistrat pe: 15-August 09
Membrul Nr.: 20,802

CITAT(Lilisor @ Feb 16 2009, 10:21 PM) *
Daca ai avut norocul sa dai peste un medic veterinar bun, sufletist care nu a cautat doar sa-si burduseasca buzunarul de pe urma necazului tau, da-ne de veste!

P.S: poti sa ne povestesti povestea voastra de la veterinar :D

Un medic veterinar excelent pot spune ca este Catalin Manea din sectorul 4. Pune mult suflet in ceea ce face. Merg fregvent la domnia sa si nu ma pot plange de absolut nimic.
Nu este un medic doar de fatada. Este profesionist in meseria lui. Pana acum nimeni nu a reusit sa puna mana pe animalutul meu in afara de dumnealui.

+Quote Post
valentina
mesaj Aug 19 2009, 09:27 AM
Trimis la #4

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

CITAT(preya @ Aug 15 2009, 04:07 PM) *
Un medic veterinar excelent pot spune ca este Catalin Manea din sectorul 4.Pune mult suflet in ceea ce face.Merg fregvent la domnia sa si nu ma pot plange de absolut nimic.Nu este un medic doar de fatada.Este profesionist in meseria lui.Pana acum nimeni nu a reusit sa puna mana pe animalutul meu in afara de dumnealui.

Preya, bine ai venit. Un nr. de telefon al doctorului Catalin? O adresa, ceva? Sa stie lumea despre cine vorbesti smile.gif

--------------------

+Quote Post
georgiana ene
mesaj Oct 6 2009, 03:56 PM
Trimis la #5

Newbie
*

Inregistrat pe: 6-October 09
Membrul Nr.: 22,229

CITAT(Lilisor @ Feb 16 2009, 10:21 PM) *

P.S: poti sa ne povestesti povestea voastra de la veterinar biggrin.gif

Pt. Bucuresti, sect. 1 si nu numai (activeaza si-n alte sectoare atunci cand e solicitat) iti recomand un medic care e si profesor la Facultatea de medicina vet. Spiru Haret si pe care l-am cunoscut atat ca om cat si ca medic si e exceptional (pune mult suflet si cere prea putini bani pt.cazurile complicate pe care le salveaza: mie personal mi-a spus sa-i dau cat consider desi m-am interesat de medicamentele si perfuziile pe care le-a bagat in cainele lup al meu si costau vreo 4,5 milioane-450 ron iar manopera habar n-am dar zi si noapte l-a hranit prin perfuzii, l-a vegheat atat el cat si sotia si eu pe timpul zilei (mai avea reactii de la perfuzii) si asta timp de 7 zile incheiate si l-a pus pe roate.

Desi avea vaccinurile facute a prins o radacina modificata de Korona Virus care aproape l-a omorat. 3 zile n-a fost constient de ce-i in jurul lui. Nu i-am dat nici un ban desi cu tot cu spitalizare si supraveghere nocturna cred ca costa in jur de 1000ron, dar l-am ajutat altfel (lucrez in c-tii) si a fost f. multumit. E un tip de o omenie rara. Numele lui e Prof.Dr. Dan Condur: 0745062941

+Quote Post
mariav
mesaj Oct 5 2011, 02:32 PM
Trimis la #6

Newbie
*

Inregistrat pe: 5-October 11
Membrul Nr.: 26,255

Am caini de multi ani si am cunoscut multi veterinari din Bucuresti, astfel incat cred ca pot avea o parere competenta pe acest subiect.
Medici buni: Bogdan Gheongheos din Dr. Taberei si Constantin Ifteme de la Blue Vets (Blue Vets e, de altfel, o clinica f bine dotata, dar cu tarife cam mari). Un cabinet cu tarife rezonabile este SOS Vet, de pe bd. Cantemir, unde e si personal f calduros. Iar la capitolul "De evitat" trebuie neaparat sa-l mentionez pe dr. Mihalcea de la Pro Medica Vet, care se pare ca e recidivist la interventii chirurgicale ratate.

+Quote Post
CB-Bucuresti
mesaj Oct 23 2011, 03:27 PM
Trimis la #7

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 23-October 11
Membrul Nr.: 26,351

Il recomand pe Dr. STEFAN FULGER, de la HAPPY PET CLINIC ( Bucuresti - Ion Neculce, 67 / 0744 430 130, 0722 277 028, 021 66 65 821 ) - este un medic veterinar foarte bun. Am tratat la el mai multe animale, incepand din 2008, si de fiecare data lucrurile au mers bine. Este un foarte bun diagnostician, se mentine informat (literatura de specialitate de calitate), explica, daca este intrebat, si, lucru rar la noi, recunoaste cand nu stie ceva; chiar ii pasa de animale, l-am gasit la cabinet inclusiv de sarbatori; uneori pare putin aspru, dar este un om minunat, cu o etica profesionala desavarsita si, mai ales, un suflet bun. Are doi motani tarcati si grasani : ), care par destul de multumiti - pot fi vazuti la cabinet. In clinica am vazut de mai multe ori animale provenite de pe strada, carora li s-a acordat asistenta medicala si ajutor.

+Quote Post
CB-Bucuresti
mesaj Oct 23 2011, 03:29 PM
Trimis la #8

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 23-October 11
Membrul Nr.: 26,351

Il recomand pe Dr. STEFAN FULGER, de la HAPPY PET CLINIC ( Bucuresti - Ion Neculce, 67 / 0744 430 130, 0722 277 028, 021 66 65 821 ) - este un medic veterinar foarte bun. Am tratat la el mai multe animale, incepand din 2008, si de fiecare data lucrurile au mers bine. Este un foarte bun diagnostician, se mentine informat (literatura de specialitate de calitate), explica, daca este intrebat, si, lucru rar la noi, recunoaste cand nu stie ceva; chiar ii pasa de animale, l-am gasit la cabinet inclusiv de sarbatori; uneori pare putin aspru, dar este un om minunat, cu o etica profesionala desavarsita si, mai ales, un suflet bun. Are doi motani tarcati si grasani : ), care par destul de multumiti - pot fi vazuti la cabinet. In clinica am vazut de mai multe ori animale provenite de pe strada, carora li s-a acordat asistenta medicala si ajutor.

+Quote Post
MariMaria
mesaj Dec 2 2011, 04:06 AM
Trimis la #9

Newbie
*

Inregistrat pe: 2-December 11
Membrul Nr.: 26,644

CITAT(mariav @ Oct 5 2011, 12:32 PM) *
Am caini de multi ani si am cunoscut multi veterinari din Bucuresti, astfel incat cred ca pot avea o parere competenta pe acest subiect.
Medici buni: Bogdan Gheongheos din Dr. Taberei si Constantin Ifteme de la Blue Vets (Blue Vets e, de altfel, o clinica f bine dotata, dar cu tarife cam mari). Un cabinet cu tarife rezonabile este SOS Vet, de pe bd. Cantemir, unde e si personal f calduros. Iar la capitolul "De evitat" trebuie neaparat sa-l mentionez pe dr. Mihalcea de la Pro Medica Vet, care se pare ca e recidivist la interventii chirurgicale ratate.

DE EVITAT dr. Mihalcea de la Pro Medica Vet! Am mers acum 1 luna cu motanul la el, si dupa cateva ore de la asa zisu-ul consult /tratament, motanul meu a murit!! O parere buna am despre cei de la SpeedVet, la care am si apelat la 12 noaptea , avand program non-stop, insa nu au mai putut sa rezolve ceea ce stricare mult prea rau dr. Mihalcea..

+Quote Post
xulescu
mesaj Apr 8 2012, 07:20 PM
Trimis la #10

Newbie
*

Inregistrat pe: 8-April 12
Membrul Nr.: 27,474

CITAT(MariMaria @ Dec 2 2011, 03:06 AM) *
DE EVITAT dr. Mihalcea de la Pro Medica Vet! Am mers acum 1 luna cu motanul la el, si dupa cateva ore de la asa zisu-ul consult /tratament, motanul meu a murit!! O parere buna am despre cei de la SpeedVet, la care am si apelat la 12 noaptea , avand program non-stop, insa nu au mai putut sa rezolve ceea ce stricare mult prea rau dr. Mihalcea..

Il recomand pe dr Liviu Gaita de la Ortovet. Este un doctor care stie sa te asculte si se vede ca ii pasa de animale.

DE EVITAT Andrei Tanase si Garjoaba Ionut. In urma experientei cu cei doi "doctori", am constatat ca primul are probleme comportamentale grave si il doare la bascheti daca iti omoara animalul, iar celui de-al doilea i-as recomanda sa se faca cioban daca ii plac animalele caci nu are nicio treaba cu medicina veterinara...

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 07:10 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale