Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 30 2011, 11:03 AM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 30-April 11 Membrul Nr.: 24,965 |
Mi-am creat cont pe forum pentru a spune tuturor despre FalconVet. Acum cateva zile mi-am dus cainele care era la un pas de coma diabetica la acest cabinet. Teoretic, la glicemia pe care o avea, cainele meu trebuia sa fie mort. Dar decat sa imi spuna ca altii: e batran (are 13 ani) si oricum o sa moara, e complicat tratamentul...trebuie internat etc, Dr Ana Maria Ionescu s-a apucat sa ii faca perfuzii si sa gaseasca solutia optima pentru reducerea glicemiei si evitarea unei insuficiente renale. De unde nu aveam nici o sansa acum cainele meu latra, bea apa, se tine pe picioare si are sanse 60% de supravietuire. La aceasta clinica il gasiti si pe Dr. Radu Boncea, deasemenea un doctor extraordinar. Pe langa caini si pisici Falconvet trateaa dihori (am vazut o gramada), reptile ...orice. Adresa este Vatra Luminoasa nr 108. Multumesc si o zi frumoasa tuturor.
Motivul editarii: url nepermis :)
|
|
|
|
May 4 2011, 02:29 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Salutare Rafaello,
in ce oras e falconvet? -------------------- |
|
|
|
May 4 2011, 02:38 PM
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Animalutul Postari: 3 Inregistrat pe: 30-April 11 Membrul Nr.: 24,965 |
|
|
|
|
May 4 2011, 02:42 PM
Trimis la
|
|
|
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 07:08 PM |