IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Sa ne cunoastem!, cine esti, de unde si ce animalute iti plac?
liliana
mesaj Feb 15 2010, 04:46 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Haideti sa facem cunostinta. Inainte de a posta in alte topicuri, treceti pe aici si anuntati-va prezenta, numele (nickname), eventual varsta si animalul preferat.

Pentru userii mai vechi si pentru cei ce vin de pe alte siteuri ale Inform Media, am o rugaminte mare:
Dupa implementarea sistemul de Single Sign ON pe portalurile Inform Media, multi utilizatori vechi au ramas fara nickname. Intr-adevar, o chestiune destul de neplacuta.

Rugamintea mea e urmatoarea: intrati in contul vostru (fie pe site, fie pe forum) si completati-va nicknameul sau porecla in campul respectiv.

Ne va ajuta sa ne cunoastem mai bine.

Incep eu cu prezentarile: numele meu e Liliana si, in afara de serpi si tarantule, imi plac toate animalele. Serpii si tarantulele ma inspaimanta, probabil de aceea nu ma incanta ideea de a detine un astfel de pet. Dar am toata stima si respectul pentru cei ce sunt pasionati de teraristica!

Bine ai venit!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
mury_ana2000
mesaj Oct 12 2010, 11:33 AM
Trimis la #2

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 12-October 10
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 23,525

Buna!
Eu sunt Ana, si cum spuine si Liliana, si mie imi plac toate animalele.
Sunt mandra posesoare a unui metis de Lipitan cu Furioso North Star, in varsta de 5 ani jumatate. Si acum asteptam o noua aditia in familie, un Ciobanesc Australian, sa ne acompanieze in aventurile calare tongue.gif

--------------------
When riding a horse we borrow freedom

+Quote Post
valentina
mesaj Oct 13 2010, 03:49 PM
Trimis la #3

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Bine ai venit, Mury smile.gif Calul tau e superb, cred ca sunt putini romani care se mai pot mandri cu exemplare de cai.
Daca ai cal, inseamna ca stai la casa si ai o curte mare, cu un hambar maricel smile.gif

Cum de ai cumparat calul inaintea cainelui?

--------------------

+Quote Post
mury_ana2000
mesaj Oct 14 2010, 08:09 AM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 18
Inregistrat pe: 12-October 10
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 23,525

Haha, gresit gresit gresit tongue.gif

Locuiesc la bloc, atat acasa (adica unde stau cu parintii) cat si la facultate (Cluj)
Nu am casa, nici curte nici grajd.
Calul il am de cand are 2 ani jumatate...A fost cea mai mare dorinta a mea si este limina ochilor mei....
Am lucrat, si l-am cumparat salbatic de pe un camp, i=am luat echipament...etc. L-am dresat si linistit.
Si in fiecare vara lucrez ca sa am bani sa il intretin. Sta la un prieten care are si el 3 cai.
Nu e folosit numai la calarie, si in majoritate numai de mine, poate si de catre pri meu, pe care acum il invat sa calareasca.
Am luat calul inaintea cainelui pt ca pana acum nu am gasit un caine care sa imi placa atat de mult ca cel pe care urmeaza sa il primesc biggrin.gif

--------------------
When riding a horse we borrow freedom

+Quote Post
georgiana
mesaj Feb 18 2011, 11:01 AM
Trimis la #5

Member
**

Postari: 11
Inregistrat pe: 8-November 10
De la: ploiesti
Membrul Nr.: 23,691

Buna.
Eu sunt Georgiana-am 24 de ani si iubesc cateii, motiv pentru care am si un superb caniche apricot pe care il iubesc mult de tot.
Este un catel foarte simpatic si atasat de familie si este considerat un adevarat membru al acesteia smile.gif smile.gif smile.gif .

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 18 2011, 05:45 PM
Trimis la #6

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

CITAT(georgiana @ Feb 18 2011, 11:01 AM) *
Buna.
Eu sunt Georgiana-am 24 de ani si iubesc cateii, motiv pentru care am si un superb caniche apricot pe care il iubesc mult de tot.
Este un catel foarte simpatic si atasat de familie si este considerat un adevarat membru al acesteia smile.gif smile.gif smile.gif .

Bine-ai venit pe forum, Georgiana.
Te aşteptăm în topicurile destinate căţeilor smile.gif

--------------------

+Quote Post
Mio
mesaj Jun 26 2011, 05:31 PM
Trimis la #7

Newbie
*

Postari: 8
Inregistrat pe: 26-June 11
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 25,391

Salutare si bine v-am gasit! Mi-a luat ceva pana am nimerit acest topic happy3.gif. Imi cer scuze pentru topicul creat...sper sa ma obisnuiesc cu site-ul smile.gif
Asadar, numele meu este Raluca si sunt din Bucuresti-Ilfov. Suntem detinatorii unei "mini zoo" de animalute si anume: 5 pisicute ( 2 birmaneze, 3 metisi, 2 caini acvariu, cameleon, broscute testoase si chinchilla.

+Quote Post
valentina
mesaj Jun 28 2011, 11:25 PM
Trimis la #8

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Salutare, Raluca. Bine ai venit pe forum. Sunt foarte curioasa sa citesc aventurile prin care treci cu gradinita ta zoo.

CITAT(Mio @ Jun 26 2011, 06:31 PM) *
Salutare si bine v-am gasit! Mi-a luat ceva pana am nimerit acest topic happy3.gif. Imi cer scuze pentru topicul creat...sper sa ma obisnuiesc cu site-ul smile.gif
Asadar, numele meu este Raluca si sunt din Bucuresti-Ilfov. Suntem detinatorii unei "mini zoo" de animalute si anume: 5 pisicute ( 2 birmaneze, 3 metisi, 2 caini acvariu, cameleon, broscute testoase si chinchilla.

--------------------

+Quote Post
Gabi92
mesaj Aug 4 2011, 09:40 PM
Trimis la #9

Advanced Member

Postari: 50
Inregistrat pe: 27-June 11
De la: Romania
Membrul Nr.: 25,398

Buna! Eu sunt Gabi si pot spune ca am o adevarata ferma de animalute acasa. Imi plac mult animalele si sa am grija de ele. Am 3 catelusi teckel maro de 1 an, Fifi si Sami, si respectiv 2 luni cea mica, Mimi, o catelusa brac german, foarte cuminte pe nume Blecky Si mai am o catelusa ciobanesc pe nume Tasha. De asemenea am si un motan cu numele de Ratonu. Ei sunt rasfatatii casei. Mai am si niste iepurasi si niste pasari de curte, pui de curca , gaini, ratisoare si chiar pui de pitica, preferatii mei. Suntem o familie mare, in continua crestere. biggrin.gif

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 06:36 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale