IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Propune un articol!, invata-i si pe ceilalti!
liliana
mesaj Feb 2 2010, 08:28 PM
Trimis la #1

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Pentru ca in ultima vreme am primit, prin email, mai multe articole primite de la cativa utilizatori, am decis sa ofer tuturor sansa de a-si publica povestea si pe site, nu doar pe forum.

Daca doresti sa-ti lauzi animalutul sau pur si simplu vrei sa ne impartasesti povestea animalului tau de companie, ne poti scrie pe adresa:

contact arond animalutul punct ro. Inlocuiti arond cu @ si punct cu . Le-am scris asa din cauza roboteilor care copiaza adrese de email de pe internet pentru a trimite spam.

Textele vor fi trecute printr-un proces de corectura si apoi publicate cu numele autorului de drept al acelui articol.

Rugamintea mea e urmatoarea: nu luati articole de pe alte siteuri! Pe langa drepturile de autor, e vorba si de un principiu de moralitate. Daca intr-adevar vrei sa iti promovezi canisa, pensiunea sau animalutul preferat, vei respecta munca altor persoane!

Abia astept sa va citesc articolele!

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 06:34 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale