IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Vulpile Fennec, Vulpitzele pitice si imensele lor urechi :)
Nideni
mesaj Jan 31 2010, 10:49 PM
Trimis la #1

Newbie
*

Grup: Animalutul
Postari: 2
Inregistrat pe: 31-January 10
De la: Rm Valcea
Membrul Nr.: 23,029

Salutari tuturor! smile.gif
Imi face o deosebita placere faptul ca pot sa va prezint acest animal adorabil aici pe forum.
Aceasta specie de vulpe traieste in salbaticie in desertul Sahara, in Nordul Africii.
Dupa cum vedeti in fotografie, aceasta vulpe este dotata cu urechi uriase fata de statura ei (putin mai mica decat o pisica obisnuita). Urechile o ajuta foarte mult la reglarea temperaturii corporale.
Spre deosebire de alte specii de vulpe, vulpea Fennec are pupilele alungite, la fel ca pisica.
Vulpile Fennec sunt tinute ca animale de casa in tari ca SUA, Canada sau Japonia.
Sunt animale jucause, energice, au tendinta continua de a sapa in pamant cu labele sau de a sari, aceste capacitati fiind foarte dezvoltate in cazul lor.
Scot un sunet caracteristic, ascutit si strident.

Go to the top of the page

+Quote Post
liliana
mesaj Feb 2 2010, 08:32 PM
Trimis la #2

Admin

Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Bine ai venit Nideni.

E voie, din punct de vedere legal, sa tii o vulpe ca animal de companie? Ma refer la Romania, fireste.
Daca da, unde se gasesc de cumparat? biggrin.gif

Inca o data, bine ai venit si sper ne vei oferi mai multe informatii despre aceste animale smile.gif

--------------------

+Quote Post
Nideni
mesaj Feb 2 2010, 09:48 PM
Trimis la #3

Newbie
*

Postari: 2
Inregistrat pe: 31-January 10
De la: Rm Valcea
Membrul Nr.: 23,029

Bine v-am gasit! smile.gif
CITAT(Liliana I @ Feb 2 2010, 09:32 PM) *
Bine ai venit Nideni.

E voie, din punct de vedere legal, sa tii o vulpe ca animal de companie? Ma refer la Romania, fireste.
Daca da, unde se gasesc de cumparat? biggrin.gif

Inca o data, bine ai venit si sper ne vei oferi mai multe informatii despre aceste animale smile.gif

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu stiu daca e legal sa tii o astfel de vulpe ca animal de casa in Romania, dar, de vreme ce este considerata animal exotic, cred ca poate fi tinuta. Trebuie doar sa gasesti un veterinar benevol si capabil sa o trateze.
Totusi, daca vrei sa cumperi din tari precum Canada sau Japonia, ei nu te vor lasa sa le exporti.
In Romania nu am gasit nicio informatie despre aceste vulpi. Am cautat si mai caut, fiindca imi doresc si eu una.

Din fericire am avut ocazia sa mangai una cand am fost in Japonia, un amic de-al meu avea una. love10.gif

Am gasit, totusi, un link cu o companie exportatoare din Egipt care exporta animale exotice, incluzand vulpile Fennec.
EGYPARK exotic animals exporter(fennec foxes)
Ramane de vazut daca e de incredere sau nu confused2.gif

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

+Quote Post
13
mesaj Jul 14 2011, 01:36 PM
Trimis la #4

Member
**

Postari: 12
Inregistrat pe: 17-January 11
Membrul Nr.: 24,007

Vulpitele astea sunt scumpe rau!Nu la bani ma refer!sunt dragalase!Mi-ar placea si mie un asemenea animal de companie!:D

+Quote Post
misu
mesaj Jul 18 2011, 05:45 PM
Trimis la #5

Member
**

Postari: 12
Inregistrat pe: 14-November 10
Membrul Nr.: 23,733

Bunicuto,de ce ai urechile asa mari?smile.gif)) ce urechi are vulpita!simpatica rau

+Quote Post
sorina
mesaj Jul 19 2011, 03:15 PM
Trimis la #6

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 19-July 11
Membrul Nr.: 25,584

Vreau si eu una!:D Nu cred ca as avea unde sa o tin dar daca as sta la curte mi-ar placea una ca ea biggrin.gif

+Quote Post
ralu
mesaj Jul 23 2011, 12:16 PM
Trimis la #7

Member
**

Postari: 11
Inregistrat pe: 23-July 11
Membrul Nr.: 25,630

CITAT(sorina @ Jul 19 2011, 02:15 PM) *
Vreau si eu una!:D Nu cred ca as avea unde sa o tin dar daca as sta la curte mi-ar placea una ca ea biggrin.gif

Eu ma multumesc deocamdata cu pisica mea...sa cresti o vulpita la oras si mai ales la apartament e cam extravagant,dupa parerea mea biggrin.gif

+Quote Post
roxy
mesaj Jul 29 2011, 03:22 PM
Trimis la #8

Member
**

Postari: 10
Inregistrat pe: 15-November 10
Membrul Nr.: 23,748

Cata lumea vrea vulpe d-asta.Cred ca va trebui sa face un fan club smile.gif)) sunt dragutele dar prefer pisoiul meu

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

6 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (6 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 06:21 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale