Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 28 2009, 11:27 AM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 24 Inregistrat pe: 23-February 09 De la: Timisoara Membrul Nr.: 16,882 |
Revin cu un articol complet... -------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi... |
|
|
|
Feb 28 2009, 01:12 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Chiar zilele acestea am citit si am scris despre o specie rara de ghepard vazut prin Sahara algeriana. M-a intrigat atat de mult subiectul incat am inceput sa caut informatii pe net despre gheparzi. Sunt animale uimitoare, capabile sa ne dea o lectie de supravietuire
-------------------- |
|
|
|
Jul 9 2009, 05:04 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Root Admin Postari: 523 Inregistrat pe: 29-October 08 Membrul Nr.: 14,943 |
si eu am vazut un documentar despre gheparzi pe wild tv.
oricum felinele incepand cu pisicile si terminand cu lei sunt spectaculoase. -------------------- I'm hard to get Jack. All you have to do is asq
|
|
|
|
Jul 14 2011, 01:45 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 12 Inregistrat pe: 17-January 11 Membrul Nr.: 24,007 |
ghepard.jpg ( 51.09k )
Numarul de Transferari: 0 |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 06:19 PM |