Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 13 2009, 09:15 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Sunt animale comparate cu veveritele zburatoare sau cu soarecii cu aripi, cum am citit pe undeva. Insa sunt marsupiale, adora mierea si nectarul si sunt foarte agile. Sunt animale ce vin din zone exotice. CITAT Sugar Glider (lat. Petaurus breviceps) face parte din categoria marsupialelor de talie mică. Sunt animale originare din estul şi nordul Australiei, Noua Guinee, Arhipelagul Biskmarck şi intruduse în Tasmania. În urmă cu 20 de ani americanii au constatat că Sugar Glider pot fi animale de casă excelente, astăzi fiind tot mai întâlnite în locuinţele oamenilor din întreaga lume. Însă, asemenea nevăstuicilor, nu sunt acceptate în toate statele, fiind nevoie de un permis special pentru a deţine o astfel de "bijuterie cu blană". Din cate am vazut pe internet, Sugar Glider au devenit noii caini de talie mica in Ungaria, daca-mi e permisa exprimarea. Desi pretul unui astfel de animal nu e deloc de neglijat, ungurii sunt mai mult decat dornici sa-si achizitioneze un sugar glider. Si o poza, sa vedeti despre ce vorbesc: ![]() -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:57 PM |