Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Aug 20 2009, 01:57 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Nu le-am crezut pana nu le-am vazut! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
Aug 20 2009, 01:58 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
Aug 20 2009, 02:00 PM
Trimis la
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
Sep 15 2009, 11:14 AM
Trimis la
|
|
Ce-a facut felina salbatica? A mirosit soricelul si l-a lasat in pace sa-i rontaie carnita. ![]() ![]() ![]() imagini realizate de Casey Gutteridge la Santago Rare Leopard Project din Hertfordshire, UK. -------------------- |
|
|
|
Dec 23 2009, 10:57 AM
Trimis la
|
|
Un video dragut cu imagini ce infatiseaza cum animalele, de diverse specii, se pot intelege. Numai oamenii au mari probleme in a accepta alte rase, culori ori diferente intre noi.
-------------------- |
|
|
|
Dec 23 2009, 11:17 AM
Trimis la
|
|
pentru ca primesc o multime de mailuri de la prieteni vechi, stiti si voi, mailurile alea care au fost trimise pe la sute de persoane, chain letters, nu e rau sa le impartasesc si cu voi. mai ales ca sunt cu animalute dragute foc :
![]() - poza apartine lui Back in the Pack's de pe flickr. - poza asta am primit-o intr-un set de wallpapere dragute. acuma o folosesc drept wallpaper pe calculator. oaia si dobermanul - bulldogul cu botosei - pisica si broasca testoasa - moment emotionant dintre un ponei si o pisica - frumoasa si bestia: un saint bernard si un puiut de caprioara -------------------- |
|
|
|
Jan 22 2010, 10:35 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Apropo de prietenii intre animale, cred ca toti ati vazut macar un episod din Silvester si Tweety. Exista o varianta reala a celor doua personaje animate.
O pisica si un papagal, prieteni buni. ![]() -------------------- |
|
|
|
Sep 21 2010, 10:03 AM
Trimis la
|
|
Prietenie neobisnuita intre un pui de leu si o suricata!
Puiul de leu, pe numele sau Zinzi, a fost respins de mama sa la Predator World ZOO and Game Farm din Africa de Sud. Mica felina si-a revenit rapid si s-a imprietenit cu ... o suricata! Cele doua animalute se joaca impreuna, se imbaiaza impreuna, mananca impreuna (inca!) si, evident, dorm impreuna! Sunt cei mai buni prieteni.
puiul_de_leu_si_meerkat.jpg ( 43.77k )
Numarul de Transferari: 0
puiul_de_leu_si_meerkat2.jpg ( 60.07k )
puiul_de_leu_si_meerkat_3.jpg ( 35.67k )
puiul_de_leu_si_meerkat_4.jpg ( 44.77k )
puiul_de_leu_si_meerkat_5.jpg ( 100.28k )
puiul_de_leu_si_meerkat_6.jpg ( 45.6k )
Numarul de Transferari: 0-------------------- |
|
|
|
Aug 1 2011, 06:52 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 21-July 11 Membrul Nr.: 25,611 |
Dovada ca animalele se pot intelege in ciuda diferentelor de varsta,sex si culoare.Spre deosebire de om...
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:57 PM |