Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 13 2010, 02:27 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Am vazut un articol despre eveniment pus deja pe site asa ca m-am gandit sa discutam putin despre asta. CITAT Cu sprijinul mai multor asociatii de protejare a animalelor, operatiunea de salvare a animalelor din regiunea afectata de namolul toxic a inceput rapid, voluntarii adunand pisici, caini, gaini, vaci si porci, dar si vietati salbatice. Din pacate, din cauza toxicitatii, multe dintre aceste necuvantatoare nu au supravietuit catastrofei, insa voluntarii au incercat sa salveze si sa ingrijeasca o parte insemnata din victimele ramase. Voluntarii organizatiilor ajuta in mod regulat animalele ajunse in dificultate si, in aceste conditii, este natural ca, in cazul unei asemenea catastrofe, sa intinda o mana de ajutor si gazdelor animalelor. Cu inimile stranse, au colaborat cu medicii si asistentele de la fata locului, in speranta ca vor reusi sa salveze cat mai multe vieti umane si animale. din pacate, satele au fost evacuate, insa inca mai sunt animalute care au ramas in urma. -------------------- |
|
|
|
Aug 5 2011, 07:17 PM
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 11 Inregistrat pe: 14-November 10 Membrul Nr.: 23,743 |
Din pacate cred ca au fost o multime de animale care nu au avut cum sa se salveze: caini legati in lant, vaci, cai prin grajduri....nici nu vreau sa ma gandesc
|
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:55 PM |