Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 14 2009, 02:45 PM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Eu vara folosesc destul de des creme si sprayuri impotriva insectelor. E o vorba in popor care zice ca tantarii trag la cei ce au sange dulce. Nu stiu exact daca e adevarata sau ba, dar pe mine mereu ma napadesc tantarii vara. Parca as fi facuta din marmelada speciala pentru insectele astea. Se anunta venirea unei specii periculoase de tantari, care raspandesc boli. Asian Tiger, spun cei de la Gardianul. Voi cum va protejati de tantari? -------------------- |
|
|
|
May 14 2009, 03:52 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Am inteles ca fumul de frunze de nuc ii alunga. Eu nu prea am probleme cu tantarii. in fiecare an se fac deratizarii pe la noi. sau dezinsectii, cum le-o zice. plus ca nu stau pe langa vreun rau sau balta.
-------------------- |
|
|
|
May 14 2009, 05:11 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator InfoMariaj.ro Postari: 413 Inregistrat pe: 26-March 09 De la: Cluj, Oradea, Brasov, Timisoara Membrul Nr.: 17,327 |
Am inteles ca fumul de frunze de nuc ii alunga. Eu nu prea am probleme cu tantarii. in fiecare an se fac deratizarii pe la noi. sau dezinsectii, cum le-o zice. plus ca nu stau pe langa vreun rau sau balta. Of, vai si amar de noi.... tantarii aduc boli, porcii ne dau gripa, saracii romani, o sa intre in carantina toata tara... -------------------- Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. (Albert Einstein)
|
|
|
|
May 15 2009, 09:42 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
-------------------- |
|
|
|
May 15 2009, 10:40 AM
Trimis la
|
|
![]() Member ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 14 Inregistrat pe: 7-May 09 Membrul Nr.: 19,601 |
casa mea e anti tantari. am peste tot plase la geam, am odorizante d-alea care se baga in priza care emana un miros anti-tantari si e ok.
sotia e alergica la asa ceva. cred ca e o chestie feminina ... |
|
|
|
May 29 2009, 06:04 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
apropo de tantari, ati vazut vreodata un tantar din apropiere? adica, inainte de a-l omora?
Asta e femela de tantar, cele care de fapt musca : ![]() si asta e masculul: ![]() a se observa diferenta dintre femele si masculi tantari pozele sunt realizate de un tip care asta face de meserie, cred. poze macro insectelor. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:54 PM |