IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Copiii si animalele
floare_alba
mesaj Mar 16 2010, 11:47 PM
Trimis la #1

Advanced Member

Grup:
Postari: 657
Inregistrat pe: 5-May 09
Membrul Nr.: 19,579

Oare exista copii care sa nu indrageasca animalele?

Iata cateva imagini care le am primit pe e-mail si mi-au patruns la suflet...cat devotament si cata dragoste reciproca exista intre acesti prieteni necuvantatori si copii.

Unele poze sunt chiar hazlii.... biggrin.gif :

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?
Go to the top of the page

+Quote Post
floare_alba
mesaj Mar 16 2010, 11:50 PM
Trimis la #2

Advanced Member

Grup:

continuare....

--------------------

De milioane de ani florile fabrica spini si de milioane de ani, totusi, oile mananca florile. Oare nu-i ceva serios sa cauti sa intelegi de ce florile se ostenesc sa mai fabrice spini care nu ajuta la nimic ?

+Quote Post
valentina
mesaj Mar 16 2010, 11:57 PM
Trimis la #3

miau-miau

Grup: Moderator Animalutul.ro
Postari: 781
Inregistrat pe: 19-February 09
De la: somewhere over the rainbow!
Membrul Nr.: 16,814

Doamne, cat de frumusei pot fi copilasii! si animalutele, desigur dar copilasii aceia ... uf, ma topesc dupa copii! biggrin.gif

eu cred ca e important un animal in viata copilului. il invata sa fie responsabil, sa isi asume riscuri si sarcini. il invata sa fie bun cu animalele si cu cei din jur.

daca un animal e deparazitat la termene bine stabilite (din 3 in 3 luni sau 4 in 4 luni), are vaccinurile la zi, nu vad riscul pentru un copil. spun asta pentru ca am vazut nenumarate cazuri de familii unde cainele a luat rolul de protector al celui mic. desigur, au marit gradul de curatenie in casa, din cauza parului lasat de caine, dar il periau frecvent si cadea mai putin par peste tot prin casa.

oricum, eu sustin animalele in famiile cu copii smile.gif desigur, ideal ar fi sa stai la curte si sa ai animale, pentru a fi si ele in spatiul lor. apartamentele noastre-s mult prea mici pentru un caine de talie mijlocie sau mare.

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Mar 17 2010, 12:06 AM
Trimis la #4

Advanced Member

Grup:

Buna seara Valentina...am crezut ca doar eu nu am somn...wink.gif

Si eu consider ca animale, cum ar fi cainii de ex., trebuie tinuti la curte...Noi avem 3, cu 3 temperamente diferite...din acestia doar una ii permite asbolut orice, fiicei mele ( peste putin timp va avea 2 anisori ) ...

Am sa revin cu poze personale...tongue.gif

--------------------

+Quote Post
liliana
mesaj Mar 17 2010, 10:59 AM
Trimis la #5

Admin

Grup: Animalutul
Postari: 1,037
Inregistrat pe: 29-October 08
De la: Oradea
Membrul Nr.: 15,223

Abia astept sa vad poze cu fetita ta biggrin.gif

si noi am avut un caine la bloc care ne lasa sa-i facem ce voiam. copii fiind, il trageam de nas, de coada, il spalam, il imbracam ... te miri ce prostii ii faceam. niciodata nu ne-a muscat. doar pe cativa tiganusi avea ciuda si latra pe ei biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
floare_alba
mesaj Mar 17 2010, 12:54 PM
Trimis la #6

Advanced Member

Grup:

Acestea sunt de anul trecut...poze de acest gen, actualizate nu am...deocamdata...tongue.gif

http://pintzi.sunphoto.ro/Animalutzele_mel...AZOCGXUSIOTAJES
http://pintzi.sunphoto.ro/Animalutzele_mel...JGJJLZYXUZJDABF
http://pintzi.sunphoto.ro/Animalutzele_mel...ROHAGLVRXVUHFTU ( sa vedeti cum il ia pe sus - pe cocos - si l duce sa pape graunte..smile.gif)) ). Sper sa imortalizez momentul respectiv...wink.gif

--------------------

+Quote Post
Reclama

Google Ads

Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags

1 Utilizator(i) vizualizeaza acest subiect (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

RSS Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net Astazi este: 22nd May 2012 - 05:51 PM

Stiri animale

Cabinete veterinare

Poze animale

Discutii despre animale