Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 16 2010, 11:47 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
Iata cateva imagini care le am primit pe e-mail si mi-au patruns la suflet...cat devotament si cata dragoste reciproca exista intre acesti prieteni necuvantatori si copii. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unele poze sunt chiar hazlii.... -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2010, 11:50 PM
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Postari: 657 Inregistrat pe: 5-May 09 Membrul Nr.: 19,579 |
continuare....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
|
Mar 16 2010, 11:57 PM
Trimis la
|
|
![]() miau-miau ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Animalutul.ro Postari: 781 Inregistrat pe: 19-February 09 De la: somewhere over the rainbow! Membrul Nr.: 16,814 |
Doamne, cat de frumusei pot fi copilasii! si animalutele, desigur dar copilasii aceia ... uf, ma topesc dupa copii!
eu cred ca e important un animal in viata copilului. il invata sa fie responsabil, sa isi asume riscuri si sarcini. il invata sa fie bun cu animalele si cu cei din jur. daca un animal e deparazitat la termene bine stabilite (din 3 in 3 luni sau 4 in 4 luni), are vaccinurile la zi, nu vad riscul pentru un copil. spun asta pentru ca am vazut nenumarate cazuri de familii unde cainele a luat rolul de protector al celui mic. desigur, au marit gradul de curatenie in casa, din cauza parului lasat de caine, dar il periau frecvent si cadea mai putin par peste tot prin casa. oricum, eu sustin animalele in famiile cu copii -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 12:06 AM
Trimis la
|
|
Si eu consider ca animale, cum ar fi cainii de ex., trebuie tinuti la curte...Noi avem 3, cu 3 temperamente diferite...din acestia doar una ii permite asbolut orice, fiicei mele ( peste putin timp va avea 2 anisori ) ... Am sa revin cu poze personale... -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 10:59 AM
Trimis la
|
|
![]() Admin ![]() ![]() ![]() Grup: Animalutul Postari: 1,037 Inregistrat pe: 29-October 08 De la: Oradea Membrul Nr.: 15,223 |
Abia astept sa vad poze cu fetita ta
si noi am avut un caine la bloc care ne lasa sa-i facem ce voiam. copii fiind, il trageam de nas, de coada, il spalam, il imbracam ... te miri ce prostii ii faceam. niciodata nu ne-a muscat. doar pe cativa tiganusi avea ciuda si latra pe ei -------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 12:54 PM
Trimis la
|
|
Acestea sunt de anul trecut...poze de acest gen, actualizate nu am...deocamdata...
http://pintzi.sunphoto.ro/Animalutzele_mel...AZOCGXUSIOTAJES http://pintzi.sunphoto.ro/Animalutzele_mel...JGJJLZYXUZJDABF http://pintzi.sunphoto.ro/Animalutzele_mel...ROHAGLVRXVUHFTU ( sa vedeti cum il ia pe sus - pe cocos - si l duce sa pape graunte.. -------------------- |
|
|
|
| Reclama |
Trimis la
#
|
![]() Google Ads |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiunea Lo-Fi | SEO by MinervaSEO © Icelabz.net | Astazi este: 22nd May 2012 - 05:51 PM |